חידון - The Wall

חידון - The Wall

בעקבות מאמרה של מיס סיבי, אני מפרסם פה 10 שאלות בנוגע לחומה. אתם מוזמנים לשרשר תשובות לשרשור הנוכחי. כל השאלות פתירות (אין פה שאלות בנוסח "איך הפך ווטרס מקופיף-ים לריצ'רד גיר
), והתשובות להם נמצאות ברשת. אז, אחרי ההקדמה הארוכה והמייגעת, הנה השאלות: 1. מה התאריך המדוייק בו יצא האלבום? 2. בכמה אולפנים הוקלט האלבום? מה שמותיהם? 3. מכמה אבני קרטון הורכבה החומה בהופעות? 4. על אילו שירים מתוך האלבום יש לגילמור קרדיט? 5. מהו שם המעצב החדש שווטרס לקח במקום סטורם ת'ורגרסון? ומדוע ת'ורגרסון נזנח? 6. מה היה גודל הבובות שהועפו במהלך ההופעה? 7. באיזה תאריך התקיימה ההופעה האחרונה של החומה? 8. מי הטענאי שהקליט את הילדים בשיר "Another Brick In the Wall Pt.2"? 9. כמה ילדים שרו את אותו קטע? 10. מה קיבלו אותם ילדים כתמורה על השירה?

Miss CB

New member
אני יודעת כמה...!

4. על YOUNG LUST; על COMFORTABLY NUMB ועל RUN LIKE HELL. 9. בערך כיתה בריטית אחת, אני מנחשת שבאיזור ה20 פלוס ילדים... לא וידעת כמה בדיוק. 10. נדמה לי שאמרו את זה פה פעם, הם קיבלו כל אחד עותק של האלבום והסטר או משהו בסגנון לא?

Miss CB

New member
יאיי צדקתי! ו-9

מכיוון ואין לי שמץ אני אקח ניחוש פרוע... 26.

9 - ../images/Emo128.gif

אתה חושב שזה הגיוני ששני ילדים שרו את זה?
10 - חצי
. מן הסתם זה תקליט, אבל בוא לא נהיה קטנוניים...

egg

New member
9

זה היו 20 ילדים, אם אני לא טועה, וגרמו להם להשמע כמו הרבה יותר בעזרת כל מני שטויות של מחשב... לא?

9 - ../images/Emo128.gif

קצת יותר מעשרים. ואכן גרמו להם להיות מוכפלים ככה שהם נשמעים כמו מאתיים
.

עדכון ביניים

עד עכשיו, שאלות 4 ו 10 נפתרו. בשאלה 9 אתם מאוד קרובים. בכל השאר - נאדה. קדימה, ללכת לרשת, לגגל או סתם לפתוח ספרים (אם קוראים לך ציףציף
)!

PINK FLOYD FAN

New member
תשובות

1) נובמבר 79 5)רוג'ר ווטרס ערך את העיצוב 6)גודל הבובות היה גודל אנושי 7)1981 נראה לי 8)ניק גריפית 9)23 10)לאחר ביקורת של העיתונות ווטרס החליט לתת לכל ילד את התקליט החומה

meandmeandme

New member
אממ.. אוקי.. בוא נראה

1. בארה"ב הדיסק שוחרר ב8 לדצמבר 1979 ובבריטניה ב30 לנובמבר. 2. 3 אולפנים: Super Bear, CBS וThe Producers Workshop. 3. 420 אם אינני טועה. 4. Run Like Hell, Young Lust וComfortably Numb. 5. ג'רלד סקרפ. 6. אממ.. היו כמה בבות... אני זוכר משהו כמו 25 רגל כל אחד.. או במטרים זה יוצא בערך 8 מטר לא? 7. ה17 ליולי. 8. אממ.. אני ינמח ויאמר ג'יימס גט'רי. או שאולי ניק גירפיטס'? 9. 23.. אבל את מי זה מעניין?
10. עותק של הדיסק.

meandmeandme

New member
../images/Emo6.gif

האובססיה של כיתה ח' אינה מאכזבת אותי
תביא משהו קשה פעם הבאה

למעלה