חידון

hubash

New member
חידון

טוב פורום מטאליקה שלום לכם אני מקווה שאין פה כל מיני שונאי מטאליקה שתמיד צצים או אנשים שאין להם מושג מי הם מטאליקה חוץ מהאלבום השחור ונראה לי שיש פה הרבה כאלה אז החלטתי לשאול כל כמה זמן כמה שאלות כדי לראות עם מי יש לי עסק פה טוב אז החידון הראשון יהיה חידון קליל איזה שירים אינסטרומנטליים מטאליקה ביצעו? ואיזה שיר מהם קשור לקליף ?

ShiN ShiN

New member
אוקי...

אני לא יודעת אם אתה מתכוון רק בדיסקים או גם בהופעות... אבל נלך על דיסקים... Anesthesia Call Of Ktulu Orion ויכול להיות שתחשיב גם את To Live Is To Die בעיקרון, קליף קשור לאוריון כי הוא כתב את רובו... אבל הוא הכי קשור לטו ליב יס טו דיי, כי הוא כתב את המילים, וזה בעיקרון שיר לזכרו... זהו! =)

runaway16

New member
שלום לכן מתוקות(שירן ורויטל)

היי זו אני עירית רק רציתי לשמוח בשימחתכן על פתיחת האתר ונכנסתי לראות אותו אבל כמובן שאני לא מבינה כל מילה שניה שכולם כותבים כאן אבל בכל זאת נראה שמה שרציתן קרה . כניראה שניפגש יום שלישי בבית ספר.ביי

ברנז

New member
חידון2

באיזה שיר של הלהקה מופיעות נטיות נקרופיליות מובהקות??

תיקון קטן לתשובה בחידון הראשון...

קליף כתב את כל ג´סטיס (הרוב בטוחים שהלהקה עוצבה על ידי ג´יימס למרות שספרים הקטנים והוידויים אצל הכומר מגלים מהר מאוד שהאחריאים על הכתיבה בימי הגדולה היו קליף ודייב, כששנהים עוד היו מטאליקים. קליף כתב את כל ג´סטיס (לבס וקצת ליריקיה). הוא גם כתב כמה ריפים מאוד יפים של בס כמה ימים לפני שהוא נהרג, לריפים האלה היום קוראים To live is to die. למילים בשיר (when a man lies he murders...) לא היה אמור להיות שום קשר לריפים אבל אלה היו שתי היצירות האחרונות מפי קליף ולכן ג´יימס לארס וקירק החליטו לחבר אותן יחד לשיר אחד (ההוכחה היא שהמילים לא תואמות במיוחד לשיר).

ברנז

New member
לא

האמת היא שהניסוח לא משהו זה לא שיר של הלהקה אלא COVER מהגאראג´-בשיר MERCYFUL FATE אי שם בסוף ישנה שורה שבה הוא מקווה להוציא גופה מהקבר וכו וכו. איך MAMA SAID אגב?

voodoo

New member
אז השיר המקורי הוא של מרספיפול פייט

אממ...mercyful fate - evil אפשר להגיד שהשיר עבר סירוס כי מטאליקה שמו איזה 5-6 שירים בתוך שיר אחד ( כולם של מאסיפול פייט ) אבל הביצוע מסריח ..המקורי עדיף בהרבהההההה ... בכלל, מרסיפול פייט ענקיים ! אי אפשר בכלל להשוות למטאליקה

Zed off

New member
מרסיפול סתם הומואים...

מטאליקה עשו מוזיקה הרבה יותר טובה לדעתי...

voodoo

New member
לא...הלהקות טר´אש האמריקאיות

בהרבה יותר קשוחות...נו, מילא...זה התגובה שלך לכל מה שאתה לא אוהב... והתרומה של מרסיפול פייט והנגנים שהיו בה בהרבה יותר מוכשרים ממטאליקה ( לדעתי ..) זה שהקול של הסולן לא נשמע אממ...בוא נגיד שהוא מיוחד...לא אומר שהלהקה היא של הומואים, למרות ש"קצת" כבוד לא יזיק..

למעלה