חידון ...

THE WIZARD 55

New member
חידון ...

הרשות גזרה על רוצחי החיילים ז"ל 15 שנות מאסר. לא יכלתי לא להתעלף מצחוק כשקראתי את זה, טוב בואו לא נגזים גיחכתי, פלוס כמה חיוכים... מה יעלה בגורלם של רוצחי החיילים? א. לא יראו אור יום, ישבו בצינוק ב. ישבו בסתלבטיה בכלא 5 כוכבים, עם יציאות הביתה ג. הם "כאילו" ישבו בכלא ד. במידה וכן ישבו, אחר כמה זמן ישחוררו אתם זוכרים בזמנו מה היה עם יאסר ערפת, שהיה "עוזר" לישראל, והיו מלא עצורים...מעניין אם הם עדיין יושבים בכלא

הפלסטינאים עשו תרגיל לאולמרט

אולמרט אמר אם לא יאכפו את החוק יש לו תוכנית מגירה איך להכנס ולקחת את אותם רוצחים אבל מה
עכשיו "אכפו את החוק" מה אולמרט יכול להגיד שזה מגוחך? "החלטת בית משפט מה אתה רוצה מאיתנו" אם זה לא היה כזה עצוב ולא היה מדובר פה על שני רוצחים עלובים וחסרי לב זה עוד היה מצחיק.

THE WIZARD 55

New member
ולמה הם הסגירו את עצמם..

כי הם ידעו שאם לא יעשו כך צה"ל ימצא אותם... אם זה היה אמיתי הם היו מסגירים אותם לידי ישראל. לא כמו בתקופת ערפאת, היו עוצרים אותם ב"כאילו"...

מוחמד5

New member
במוקדם או במאוחר

ישראל תשים את ידה עליהם ,ותושיב אותם בכלא שלה

ויזי בואי ניזכר

בואי ניקח מקרה אפילו יותר קיצוני, למה אנשים שהרגו שני חיילים? בואי ניקח חיילים שהרגו עשרות נשים וילדים ומבוגרים, בקופר קאסם. כמה זמן הם ישבו (בין כלום ל-3 שנים) מה הקנס שקיבלו (גרוש אחד). בואי נקווה שאלה יישבו קצת יותר ממה שאנחנו הושבנו את הרוצחים שלנו שרצחו אנשים בכפר שלהם (ואפילו לא בשטח כבוש).

THE WIZARD 55

New member
לא הבנתי למה להפגע

אני הייתי מענישה כל אדם שרצח, ולא משנה מי הוא.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo25.gif

כן, אבל פתאום ראיתי שכולם הגיעו ויש מסיבה אז נשארתי

אתה לוקח את המקרה הכי קיצוני

שהוא ללא ספק כתם שחור בתולדות מדינת ישראל - כשידוע היטב שברשות הפלסטינית הונהגה "דלת מסתובבת" כשיטה..

אני לא עושה סטאטיסטיקות, ולא ניסיתי לעשות שום

מחקר השוואתי, אני רק חושב שמדינה עם כתם שחור כזה גדול, על אנשים שקיבלו קנס גרוש או אנשים שנחננו עוד לפני משפט (! וזה בפרשת קוו 900) נמצאת בבעייה של צביעות-משהו כשהיא זועקת חמס על אנשים שלפחות נשפטו ל-15 שנה.

מה שאתה אומר נכון בתנאי..

שגם היום טבח כפר קאסם היה עלול לחזור באותה מתכונת, ועם אותן תוצאות כולל העונשים. מי שהיה מעז לשפוט את הרשות הפלסטינית בתנאים כאלה, היה בהחלט צבוע. ו... לא אכחיש שיש ישראלים צבועים.

למעלה