חידון

מיילי21

New member
חידון

מה הייתם מעדיפים?1.לעשות בדיקת שורש או לחיות בבית כלא לחודש? 2.ליידי גגא או מיילי סיירוס 3.לאלי אספוסיטו או פיטר לאסיאני 4.שוטר או חייל 5.לנקות את כל הבית או לעבור ניתוח של חצי שעה? זהו!תיהנו ותגיבו

מיילי21

New member
תשובות שלי!!

1.בדיקת שורש2.מיילי סיירוס3.לאלי4.שוטרת(אני אוהבת לצעוק על אנשים)חח5.לנקות את הבית

תשובותתת...

1.לעשות בדיקת שורש 2.מיילי סיירוס 3.לאלי(מריאנה)אספוסיטו(אני חווולה עליה!!!אם היא לא תשתתף בכמעט מלאכים אני לא אראה!!!) 4.חייל(כי אח שלי חייל...) 5.לנקות את הבית

התשובות לחידון.

1. בדיקת שורש. 2. ? 3. ! 4. חייל 5. לנקות את הבית. מקרא: ?=שניהם !=אף אחד מהם

שחף שלר

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

1.לעשות בדיקת שורש או לחיות בבית כלא לחודש? בית כלא- אני מפחד נורא מרופאי שיניים
2. .ליידי גגא או מיילי סיירוס מיילי סיירוס. אני לא אוהב את הסגנון של ליידי גאגא. 3.לאלי אספוסיטו או פיטר לאסיאני לאלי! היא מצחיקה נורא.... 4.שוטר או חייל נראה לי ששוטר.. כי חייל כבר הייתי. 5.לנקות את כל הבית או לעבור ניתוח של חצי שעה? לנקות את כל הבית. זה לא כזה נורא...

שובלי11

New member
תשובות=)

1.לחיות בבית כלא לחודש!!סתם סתם נראלכם בדיקת שורש. 2. אפחת מהם (בעע) סוריי. 3.שתייהם. 4.חיילת. 5.לנקות את הבית.

תשובה לחידון

1. לחיות בבית כלא חודש 2. מילי סיירוס 3. אני שונא כמעט מלאכים אז לא זה ולא זה 4. חייל בלהקה צבאית 5. לנקות את כל הבית

למעלה