חידון...

חידון...

לאור העובדה שאני בבית לומדת, כל הפסקה אני אציק לכם קצת..חחח כי משעמם וצריכה לגוון את מה שעושה שלא אשתגע מחומר לימוד. ועכשיו לחידון: 1-אוהבים לטייל בארץ? 2- אם אתם אוהבים לטייל, מה סגנון הטיול המועדף? איזור צפון או דרום? 3-איזו עונה בשנה מועדפת עליכם? 4-הייתם מגדירים את עצמכם טיפוסים של יום או לילה? 5-האם יש משהו שאתם מתחרטים עליו? 6-אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו מה זה היה, אם בכלל הייתם משנים? אממ זהו כרגע...המשך יבוא

בארבאבא

New member
עונה לשאלות

1-אוהבים לטייל בארץ?יאפ 2- אם אתם אוהבים לטייל, מה סגנון הטיול המועדף? איזור צפון או דרום?צפון.לא ממש אוהבת את הדרום,נראה לי "מת" מידי. 3-איזו עונה בשנה מועדפת עליכם?סתיו ואביב.עונות נעימות עם פריחה מדהימה ונחלים זורמים שאפשר להשתכשך בהם 4-הייתם מגדירים את עצמכם טיפוסים של יום או לילה?לילה 5-האם יש משהו שאתם מתחרטים עליו?כן ולא.יש לי הרבה טעויות שעשיתי ואני מצטערת שעשיתי אותן.מצד שני..רק למדתי מהן. 6-אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו מה זה היה, אם בכלל הייתם משנים?שום דבר.

nata86

New member
שניה:)

1-אוהבים לטייל בארץ? כן, מאוד 2- אם אתם אוהבים לטייל, מה סגנון הטיול המועדף? איזור צפון או דרום? מעדיפה צפון וכל נוף ירוק שיש שמה:) 3-איזו עונה בשנה מועדפת עליכם? חורף,אביב וסתיו. 4-הייתם מגדירים את עצמכם טיפוסים של יום או לילה?לילה 5-האם יש משהו שאתם מתחרטים עליו?כן 6-אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו מה זה היה, אם בכלל הייתם משנים?הייתי חוזרת ומדברת עם בן אדם מסויים במקום לברוח(מה שעשיתי:((().

יאי, אני אוהבת שאלונים

אוהבים לטייל בארץ? לגמרי!!
לצערי העובדה שאין לי רכב מונעת ממני מלטייל, זה לא באמת מסוג הדברים שכיף לעשות עם אוטובוס.. אבל אני לגמרי בעניין של טיולים! זה כיף לאללה! ^^ זה כמובן בהנחה שנמצאים עם עוד אנשים שאוהבים לטייל, ולא כאלה שמתשתרכים מאחור ורוצים לנוח כל הזמן ומתלוננים על כל שיח וסלע ש"מפריע" בדרכם.. >< אם אתם אוהבים לטייל, מה סגנון הטיול המועדף? איזור צפון או דרום? צפוןןןן!!! שיחים ירוקים, נחלים, סלעים שצריך לדלג מעליהם, מזג אוויר נעים והכל ירוק ויפהפה!!!... אגב אני קיצונית בעניין הזה.. אני לגמרי לא מתחברת למדבר ולטיולים שם, זה משעמם אותי ומעולם לא התחברתי לנוף הזה.. אני משוגעת על טיול ירוק וצפוני
.. יו עשיתם לי חשק.. מי מאזור חיפה, עם רכב, ובקטע של טיולים??
איזו עונה בשנה מועדפת עליכם? הקיץ!!
בגדים קצרים וקלילים, שמש ואור בכל מקום..!! פשוט עושה לי מצברוח מצוין
... הייתם מגדירים את עצמכם טיפוסים של יום או לילה? לגמרי טיפוס של יום, ואפילו ממש טיפוס של בוקר!
אני הכי פרודוקטיבית ופעילה החל מ7 בבוקר ועד 1-2 בצהריים.. בחיים לא תראו אותי קמה מאוחר ומפספסת את הבוקר הנהדר
האם יש משהו שאתם מתחרטים עליו? + אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו מה זה היה, אם בכלל הייתם משנים? האמת שאני לא מתחרטת על כלום, ולא הייתי משנה כלום.. היו דברים שעשיתי שהניבו תוצאות שליליות ואפילו מאוד שליליות, וגם קרו לי לא מעט דברים רעים, אבל מן הסתם אם הם לא היו קורים אז עוד הרבה דברים היו קורים אחרת וסביר להניח שגם אני הייתי בן אדם אחר לגמרי היום.. אז מכיוון שאני מאוד מרוצה מהמציאות הנוכחית שלי ועם הדרך שלי ועם מי שגדלתי להיות, כמובן שלא הייתי משנה כלום!
שאלון מקסים

עונה

1- מאוד. הארץ שלנו כל כך קטנה, אבל יש בה כל כך הרבה צורות נוף, וכל כך הרבה הסטוריה, וגם ים וגם שלג. 2- המקום הכי יפה בעיניי בארץ זה נחל ערוגות. שילוב של הצהוב של המדבר, יחד עם הירוק של הצמחיה והכחול של השמים והמים. ועדיין, אני מאוד אוהבת את הצפון. בעיקר עכשיו, כשהשקדיות פורחות. 3- סתיו (בגלל הצבעים) וקיץ (בגלל השמש). הכי לא אוהבת את האביב, בגלל האלרגיות, ואז את החורף, בגלל הקור. 4- לחלוטין טיפוס של יום. בין הבוקר לצהריים. משם העירונות שלי רק מדרדרת עד סוף היום. 5- מתחרטת על הרבה דברים, כולל בחירות שעשיתי בחיים שלי וויתורים לעצמי מתוך עצלות או הסתפקות בבינוניות. 6- הייתי מתעקשת יותר על דברים שחשובים לי, ולא מוותרת, ומשקיעה בתחומים מסויימים בנוסף או במקום אחרים, ובלימודים אני מאמינה שהייתי בוחרת מקום אחר.

עונה,

1-אוהבים לטייל בארץ? בהחלט! בעיקר על רכבי שטח! 2- אם אתם אוהבים לטייל, מה סגנון הטיול המועדף? שטח, לינה, טבע ואוהלים, (או לישון בג'יפ אם אפשר) איזור צפון או דרום? מצד אחד ישטפונות בדרום ואני מת לראות את זה מצד שני כל הצפון סופות שלגים! ואני מת על זה! 3-איזו עונה בשנה מועדפת עליכם? חורף, בחורף בגלל שהאוויר קר ניתן לאמץ יותר את המנוע ולשמור על טמפרטורה תקינה בו זמנית, לכן אני אוהב לטייל בחורף, מבחינת עדיפות, זה החורף, במיוחד עם השלגים של השנה! (פעם הייתי חולה קיץ ומקלל חורף - היום ההיפך
) 4-הייתם מגדירים את עצמכם טיפוסים של יום או לילה? אני טיפוס לילי, אני אוהב את הלילות, אך לצערי צריך לעבוד ביום, ולהפסיד את הלילה, 5-האם יש משהו שאתם מתחרטים עליו? לא משהו שאני רואה באופק, אבל יש מצב שעשיתי טעויות שיכולתי לתקן, 6-אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו מה זה היה, אם בכלל הייתם משנים? את מיקום הלידה, הייתי בוחר להוולד באיזה חור של עיירה נידחת באריזונה,

א-נ-י

1-שביל ישראל בעוד שנה וחצי! 2- כל הארץ, אבל אני גרה בצפון ומאוהבת בצפון!! 3-אביב-אוטוטו. 4-יום, כשיש אנשים. 5-2 דברים שעשיתי בתור ילדה,באמת שטויות , אבל עד היום יש לי מצפון בגללם-למרות שהיתי ילדה כשעשיתי אותם. 6-היתי חוזרת אחורה לתקופה של לפני הצבא, משנה את הבחירה הצבאית שלי.היה לי אחלה שירות, אבל יכל להיות טוב יותר.

גמאני רוצה שביל ישראל...

את מתכננת לעשות ממש כל שביל ישראל? מדרופם לצפון או להיפך? לבד? עם חברים? כמה זמן את מקדישה לזה? רק רגלי או גם אופניים/ג'יפ וכדומה?

מצפון לדרום, טיול אחרי צבא

השתחררתי לפני חודש, הבן זוג משתחרר עוד שנה. מקדישה לזה גג 3 חודשים וחצי. אבל פשוט זורמים זה הכי טוב. רגלית כמובן, עם אופניים קצת בעייתי לבצע מספר מקומות(הרי אילת לדוגמה-יכול להוות נטל האופניים). ועם הבן זוג אני מניחה
ועוד חברים שירצו להצטרף. שנינו מאוהבים בארץ , בואי נגיד שאם היו אומרים לנו טיול בחול או בארץ הינו בוחרים בארץ(אלא אם כן תתני לי וגאס או אנגליה ואז אני אהיה היחידה שאבחר חול).

עונהנהנה!

1.כן,אבל טיולים של התפנקות (בריכה,ספא,אוכל) ,פחות אוהבת טיולים של הליכות והרים ומסלולים,שהיתי בצופים סבלתי מזה :p 2.כמו שכתבתי בתשובה 1 , מעדיפה חופשות פינוק, ואוהבת את אילת או חו"ל,אבל היתי בחיפה לא מזמן והיה ממש כיף! אההה ואני גם אוהבת את ים המלח ,זה מקום של זקנים ואני קצת זקנה כבר :) 3.מעדיפה חורף,אבל לא אוהבת מבול,מעדיפה קור על חום, אוהבת רוחות קרות על שמש.. 4.לילה, בלילה אני ישנה,ואני אוהבת לישון,אז אני טיפוס של לילה,לא?
5.כן, שאני חסרת ביטחון לפעמים, ומפונקת ברמות על.. 6.הייתי מעדיפה לחזור לילדות ושאמא שלי תחנך אותי טיפה אחרת ממה שהיא חינכה אותי, לדעת להתמודד עם לא ואסור, לדעת להתמודד לבד ברגעים מסויימים, יש לי אמא הכי מדהימה בעולם!!!! שלא תבינו לא נכון, אבל פינקו אותי יותר מידי והפכתי לבן אדם תלותי, ועכשיו זה הורס לי מאוד... אני מתייעצת עם אמא שלי על דברים שבחורה בגילי אמורה כבר להחליט ולדעת בעצמה כי פשוט התרגלתי שהיא מתערבת לי בכל דבר אז עכשיו אני פשוט מערבת אותה בלי שהיא רוצה בכלל להתערב...ושאני יעזוב את הבית זה יהיה מאוד לרעתי!

EdisonGirl

New member
מובן לגמרי

1-אוהבים לטייל בארץ? תלוי, לא תחת החום הכבד של שמש, ולא עושה את זה הרבה בכלל בלי שום קשר. 2- אם אתם אוהבים לטייל, מה סגנון הטיול המועדף? איזור צפון או דרום? מעדיפה את הירוק הצפוני, או את המדברות הדרומיות בלילה! רק בלילה, או בחורף... 3-איזו עונה בשנה מועדפת עליכם? אביב, ועדיף חורף על קיץ. 4-הייתם מגדירים את עצמכם טיפוסים של יום או לילה? לילה, אם כי משתדלת להסתגל לחיי יום... באמת! אני משתדלת. אז מה אם אין לי ויטמין D בדם כמעט! 5-האם יש משהו שאתם מתחרטים עליו? שאני לא מטיילת יותר בארץ? כן, בהחלט. 6-אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו מה זה היה, אם בכלל הייתם משנים? אולי הייתי עושה יותר כדי להגיע לאוניברסיטה בגיל 14, כשהייתה לי הזדמנות. לצערי לא הייתה לי או להורים מספיק מודעות, ולא דחפו אותי לזה מספיק, וכך נאלצתי לכלוא את היצירתיות שלי ואת החופש עוד כמה שנים טובות.

irreplacable

New member
עונה

מאד אוהבת טיולים בארץ!!!! אוהבת יותר את הנוף הצפוני- הירוק, המפלים, הנחלים... אבל גם הדרומי הולך.. אוהבת הכי את הקיץ - שחם!!! אני טיפוס של יום, לא לילה. יש הרבה דברים שאני מתחרטת עליהם ואני לא אגיד כמו שהרבה אנשים אומרים "לא מתחרטת על כלום כי כך למדתי מטעויות" . יש דברים משמעותיים שיכולתי להמנע מהם ולא צריך להיות גאון כדי להבין את זה גם בלי להיכוות מזה... :-\ אם הייתי יכולה לחזור אחורה בזמן, הייתי חוזרת לתקופת הילדות שבה כל כך פחדתי מאנשים, מהעולם, הייתי ביישנית יותר מדיי פחדתי לדבר ולמה?? זה היה כזה בזבוז.. אני חושבת שהייתי הרבה יותר נהנית מהילדות שלי אם לא היו לי את הפחדים האלה...

למעלה