חידון!!

חידון!!

אם תצליחו לענות תזכו ב: חולצה של התאומות אולסן!! (מידות לתת אחרי הזכייה) 1. איך קוראים לאשלי במזל תאומות? 2. איך קוראים למרי קייט במזל תאומות? 3. מה התאריך הלידה של התאומות? 4. בנות כמה התאומות כיום? 5. איזה סרט זכה להצלחה גדולה? 6. מאיזה גיל התאומות שחקו ובאיזה סדרה? 7. האם זה נכון שההורים של התאומות גרושים? 8. מי המעריץ הכי הכי? 9. איך קראו לתאומות ב"צער גידול בנות"?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifתשובות../images/Emo26.gif

1. קלואי קרלסון 2. ריילי קרלסון 3. 13.6.1986 4. 16, 5 חודשים, 3 שבועות ו-5 ימים
5. אמממממ...... טיטאניק
סתאאאאאאם.... אמממממ..... אה כן- "מותק הילדות החלפו" (לא
) 6. מגיל 9 חודשים ב"צער גידול בנות" 7. יפ 8. אמא של התאומות אופקורס... 9. מישל טאנר

A d i d a

New member
זה נקרא אם גם אני עונה..../images/Emo35.gif

א) לאשלי קוראים קלואי קרלסון ב) למרי-קייט קוראים ריילי קרלסון ג) תאריך הלידה של התאומות הוא 13.6.1986 ד) התאומות בנות 16 ה) שאלה לא ממש ברורה, את צריכה לומר אם זה היה בקולונוע או לא, אם זה כן היה בקולנוע אז כמובן ש"מותק הילדות התחלפו" אבל אם לא אז אני חושבת ש"שפתיינו חתומות" כי מאז הן ממש התפרסמו. ו) התאומות התחילו לשחק ב"צער גידול בנות" מגיל 9 חודשים. ז) כן ח) המשפחה של התאומות. 9) לתאומות קראו מישל טאנר בתוכנית "צער גידול בנות"

שאלה אחרונה זה לא רק מישל טעית...

שאלה אחרונה זאת גם השנייה שאני לא זוכרת איך קראו לה אבל היה פרק שהם משהו בנות דודות איכשהוא קרובות משפחה (בפרק של החתונה של ג´סי ...) והייתה עוד אחת אבל אני לא זוכרת איך קוראים לה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifלא נראה לי שזה מה שהיא

התכוונה

אני!---תשובות../images/Emo26.gif

1.קלואי קארלסון 2.ריילי קארלסון 13.6.86.3 (ואת זה לא יכלתי לדעת בערוץ הילדים הא
!
) 4.התאומות בנות 16 וחצי. 5.הסרט שזכה להצלחה גדולה הוא: "דרכון לפריז"? 6. התאומות שחקו מגיל 9 חודשים בסדרה "צער גידול בנות". 7.כן, זה נכון. 8.אממ...האמת שזאת שאלה קצת מוזרה...כי זה לפי טעם אישי...אבל נגיד ש...אני? נגה (שזכתה בערוץ הילדים
) 9.מישל טאנר.

motib4

New member
OK. ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

1. קלואי קרלסון. 2. ריילי קרלסון. 3. 13/6/1986. 4. 16 וחצי. 5. מותק הילדות התחלפו. 6. 9 חודשים בפול האוס. 7. נכון. 8. אין מעריץ הכי הכי. 9. מישל ומלינה.

למעלה