חידון!

חידון!

סתם כי בא לי... אבל לחידון הזה יש כמה חוקים!: 1.מותר לענות אך ורק תשובה אחת גם אם יש כמה תשובות. לדוגמא:מי החבר הכי טוב שלך
צריך לבחור רק אחד, יש כאלו שיהיה להם כמה, אבל תהיו צריכים לבחור את האחד שאתם יכולים לספר לו הכל, גם דברים שמציקים לכם לגביו, ושאתם מרגישים הכי חופשיים איתו, ושאתם הכי יכולים לסמוך עליו. 2.צריך לענות על כ-ל השאלות.
ולמה כל החוקים האלו? אתם תדעו בסוף אבל תאמינו לי שזאת תהיה הפתעה טובה לכ-ו-ל-ם! חוץ ממי שלא עמד בחוקים כמובן. להלן השאלון:
מה השם הפרטי שלך
איפה היית רוצה לגור
מה עדיף, אוכל או שתיה
בא אליך שליח מ-ה' ושואל אותך אם אתה מעדיף לחיות או למות, ברגע זה, מה תענה לו
חנות בגדים מועדפת
סגנון לבוש
מאכל שנוא
החבר/ה הכי טובה
צבע מועדף
געגוע
את מי אתה הכי שונא בעולם
את מי אתה הכי אוהב בעולם
בלי מי לא תוכל לחיות
למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר ה-כ-ל
לבנות-יש חבר
אם כן, כמה זמן
את אוהבת אותו
לבנים, אותו דבר רק ההיפך.
משאלה
דבר טוב שעשית לאחרונה
אם היית יכול לשנות כמה דברים באחד או שניים מהחברים שלך, מה היית משנה
במי היית משנה
ולמה היית משנה את זה
על מי אתה הכי סומך בעולם
אבל לא בקטע של אחריות, בקטע של לשמור סודות, אפילו את הסודות כי כמוסים שלך.
יש מישהו שאתה מרגיש שאתה יכול לספר לו הכל
אם כן, למי
זהו. עכשיו מי שעונה על השאלון תבדקו שעניתם בדיוק מה שרשום. ושלא תרשמו בשאלה אחת 2 תשובות, אלא אם כתוב שצריך לציין 2 תשובות. בקיצור, תענו על פי החוקים. כמובן שאתם לא חייבים לעשות את השאלון אבל אני ממליצ מאוד!! ומי שענה בכנות, תחכו להפתעה בסוף

python 4

New member
עוד תחקיר של השב"כ?

הייתי עונה אבל אני לא מבין מה זאת אומרת "לבנים, אותו דבר רק ההיפך".

תשובות

מה השם הפרטי שלך: נוי"קיי השולטת" חסוי איפה היית רוצה לגור: באולפני NBC מה עדיף, אוכל או שתיה בא אליך שליח מ-ה' ושואל אותך אם אתה מעדיף לחיות או למות, ברגע זה, מה תענה לו: לחיות ברור מה אני יעשה בגן עדן בלי ימי חיינו ותשוקות חנות בגדים מועדפת: טומי הילפנגר סגנון לבוש: ג'ינס וטי שירט מאכל שנוא: שורבה החבר/ה הכי טובה: קיי צבע מועדף: שחור געגוע: לקיי כבר שעה שלא ראיתי אותה את מי אתה הכי שונא בעולם: צ'רטי המסרוחה את מי אתה הכי אוהב בעולם: קיי וגם את צ'ינו אני יודעת שאסור שתיים אבל עדיין בלי מי לא תוכל לחיות: קיי וצ'ינו בקיצור תסכלו בתשובה למלעלה למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר ה-כ-ל: לקיי אנחנו מדברות כול ערב לבנות-יש חבראם כן, כמה זמן את אוהבת אותו לבנים, אותו דבר רק ההיפך. משאלה: כן יש לי חבר ושמו הוא צ'ינו ואני אוהבת אותו 100 יום דבר טוב שעשית לאחרונה: תנתי לקיי עצה משהו משהו לעזוב את מיגל המסרוח ולהיות איתי אם היית יכול לשנות כמה דברים באחד או שניים מהחברים שלך, מה היית משנה במי היית משנה ולמה היית משנה את זה: הייתי משנה בקיי את האובססיה שלה על בחורים שנראים כמו הומאים למה כי מגיע לה מישהו יותר טוב כמוני על מי אתה הכי סומך בעולםאבל לא בקטע של אחריות, בקטע של לשמור סודות, אפילו את הסודות כי כמוסים שלך יש מישהו שאתה מרגיש שאתה יכול לספר לו הכלאם כן, למי? לקיי אנחנו חולקות הכול

LauraLF

New member
תשובות

מה השם הפרטי שלך : שרון איפה היית רוצה לגור : LA מה עדיף, אוכל או שתיה : שתיה בא אליך שליח מ-ה' ושואל אותך אם אתה מעדיף לחיות או למות, ברגע זה, מה תענה לו : למות חנות בגדים מועדפת: TOMER סגנון לבוש : תלוי מאכל שנוא: דני בטעם וניל החבר/ה הכי טובה : רעות צבע מועדף : סגול כהה געגוע : לאה ז"ל. את מי אתה הכי שונא בעולם: עצמי את מי אתה הכי אוהב בעולם : חתולות שלי בלי מי לא תוכל לחיות : החתולות למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר ה-כ-ל : רעות לבנות-יש חברים כן, כמה זמן את אוהבת אותו לבנים, אותו דבר רק ההיפך: אין חבר משאלה: אושר לאנשים שאני אוהבת דבר טוב שעשית לאחרונה : עזרתי לחברה בסכנה אם היית יכול לשנות כמה דברים באחד או שניים מהחברים שלך, מה היית משנה במי היית משנה ולמה היית משנה את זה : לא הייתי משנה על מי אתה הכי סומך בעולם אבל לא בקטע של אחריות, בקטע של לשמור סודות, אפילו את הסודות כי כמוסים שלך.: רעות יש מישהו שאתה מרגיש שאתה יכול לספר לו הכל אם כן, למי: אבא.

python 4

New member
נו טוב, שיהיה.. למרות שאני בטוח

שמישהו במרתפי השב"כ אוסף את הפרטים האלה וצוחק על כולנו. מה השם הפרטי שלך : חסוי איפה היית רוצה לגור : באחוזת קריין מה עדיף, אוכל או שתיה : אוכל בא אליך שליח מ-ה' ושואל אותך אם אתה מעדיף לחיות או למות, ברגע זה, מה תענה לו : לחיות חנות בגדים מועדפת: אייבי דיזיין סגנון לבוש : לואיס סטייל מאכל שנוא: רגל קרושה החבר/ה הכי טובה : שרידן צבע מועדף : ירוק געגוע : חבל"ז את מי אתה הכי שונא בעולם: את בילי על זה שהוא צועק עכשיו על אמא שלו ג'יל המסכנה. את מי אתה הכי אוהב בעולם : את מי שעוד לא יצא לי להכיר בלי מי לא תוכל לחיות : בלעדיי למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר ה-כ-ל : לאף אחד לבנות-יש חברים כן, כמה זמן את אוהבת אותו לבנים, אותו דבר רק ההיפך: ההיפך משאלה: עושר ועושר דבר טוב שעשית לאחרונה : תרמתי 10 שקל ביום ההתרמה לסרטן שנת 84. אם היית יכול לשנות כמה דברים באחד או שניים מהחברים שלך, מה היית משנה: במי היית משנה ולמה היית משנה את זה : לא הייתי משנה על מי אתה הכי סומך בעולם אבל לא בקטע של אחריות, בקטע של לשמור סודות, אפילו את הסודות כי כמוסים שלך.: רק על עצמי לסמוך ידעתי יש מישהו שאתה מרגיש שאתה יכול לספר לו הכל אם כן, למי: לא

I n n u e n d o

New member
אני אני../images/Emo26.gif

מה השם הפרטי שלך:דורין איפה היית רוצה לגור:אנגליה. מה עדיף, אוכל או שתיה:שתיה בא אליך שליח מ-ה' ושואל אותך אם אתה מעדיף לחיות או למות, ברגע זה, מה תענה לו:לחיות חנות בגדים מועדפת:שוק הפשפשים!! סגנון לבוש:לא מוגדר מאכל שנוא:קישוא החבר/ה הכי טובה:אתי צבע מועדף:כתום געגוע:נני
את מי אתה הכי שונא בעולם:גילת אנקורי את מי אתה הכי אוהב בעולם:ג'ניפר אניסטון
בלי מי לא תוכל לחיות:ג'ניפר
למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר ה-כ-ל:לחברה לבנות-יש חבראם כן, כמה זמן את אוהבת אותו לבנים, אותו דבר רק ההיפך. משאלה:מה? דבר טוב שעשית לאחרונה:הצלתי נמלה מטביעה אם היית יכול לשנות כמה דברים באחד או שניים מהחברים שלך, מה היית משנה במי היית משנה ולמה היית משנה את זה:לא הייתי משנה כלום על מי אתה הכי סומך בעולםאבל לא בקטע של אחריות, בקטע של לשמור סודות, אפילו את הסודות כי כמוסים שלך.:חברה. יש מישהו שאתה מרגיש שאתה יכול לספר לו הכלאם כן, למי:לחברה.

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות../images/Emo26.gif

מה השם הפרטי שלך>>>>>שרון איפה היית רוצה לגור>>> לוס אנג'לס עם אשטון מה עדיף, אוכל או שתיה>>>> שתיה בא אליך שליח מ-ה' ושואל אותך אם אתה מעדיף לחיות או למות, ברגע זה, מה תענה לו>>>> לחיות חנות בגדים מועדפת>>>> פוקס סגנון לבוש>>> ג'ינס וחולצה מאכל שנוא>>> בשר החבר/ה הכי טובה>>>ויקי צבע מועדף>>> כחול געגוע>>> לראות כל יום את אשטון בשנות ה-70...... את מי אתה הכי שונא בעולם>>>> לואיסנה לופילטו וחולייטה דיאז את מי אתה הכי אוהב בעולם>>>> אשטון קוצ'ר וקמילה בורדונבה בלי מי לא תוכל לחיות>>>>>> אשטון!!1
למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר ה-כ-ל>>>> לאחותי לבנות-יש חבראם כן, כמה זמן את אוהבת אותו לבנים, אותו דבר רק ההיפך. משאלה>>> לפגוש את אשטון דבר טוב שעשית לאחרונה>>> אממ כלום........ אם היית יכול לשנות כמה דברים באחד או שניים מהחברים שלך, מה היית משנה במי היית משנה ולמה היית משנה את זה>>> לא יודעת........ על מי אתה הכי סומך בעולםאבל לא בקטע של אחריות, בקטע של לשמור סודות, אפילו את הסודות כי כמוסים שלך>>>>> דפנה יש מישהו שאתה מרגיש שאתה יכול לספר לו הכלאם כן, למי>> שאלו כבר......

backstreet girl

New member
אוקי עכשיו שלי

שם פרטי: רוני
שם משפחה: למה מי מת שאני אתן לכם? סתם....אני פשוט מעדיפה לא לחשוף את שם משפחתי....סלחו לי.
איפה היית רוצה לגור? : בפלורידה
מה עדיף אוכל או שתיה? : אוכל.
אני הייתי מעדיפה לחיות אם אלוהים היה בא אליי ברגע זה ושואל אותי.
חנות בגדים מועדפת: אין.
סגנון לבוש: ג'נסים,דגמחים,מכנסי ספורט וכל מיני חולצות שמוצאות חן בעיניי ממותגים שונות, שוקים ובסטות.
מאכל שנוא: סניפים כמו מקדונלד או ברגאראנץ'
חברה הכי טובה: שכנה צמודה שלי.
צבע מועדף: א-ד-ו-ם עולה.....(אבל אני לא אוהדת לא את הפועל ולא שום קבוצה אחרת, פשוט אדום הוא הצבע שמאפיין אותי, צבע גס כזה.)
געגוע: אין כ"כ.
את מי הדבר שאתה הכי שונא בעולם?..: אני לא שונאת אף אחד.... בני אדם לא נחמדים לא שווים שארגיש אליהם בכלל משהו.
את מי אתה הכי אוהב בעולם?...? את הוריי הנפלאים.
בלי מי לא תוכל לחיות?...: בלי ההורים שלי...
למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר הכל....? לאמא שלי.אין דבר שאני לא מספרת לה..אני אספר לה הכל....פשוט הכל...לא חשוב מה.....
אין לי חבר...אני לא בשלה מספיק בשביל זה.
משאלה...? להיות זמרת ושחקנית מפורסמת.
הדבר הכי טוב שעשית לאחרונה...?. עשיתי לאמא שלי שיעור פרטי באינטרנט.
אני לא כ"כ רוצה שחבריי ישתנו ...אני משתדלת לקבל אותם כמו שהם ואם יש לי משהו שתטריד אותי בהם אני אומרת.
אני סומכת על אמי המקסימה שתשמור את סודותיי ואני מרגישה שלה אני יכולה לספר הכול כי הרי היא רוצה לטובתי.

backstreet girl

New member
אוקי עכשיו שלי

שם פרטי: רוני
שם משפחה: למה מי מת שאני אתן לכם? סתם....אני פשוט מעדיפה לא לחשוף את שם משפחתי....סלחו לי.
איפה היית רוצה לגור? : בפלורידה
מה עדיף אוכל או שתיה? : אוכל.
אני הייתי מעדיפה לחיות אם אלוהים היה בא אליי ברגע זה ושואל אותי.
חנות בגדים מועדפת: אין.
סגנון לבוש: ג'נסים,דגמחים,מכנסי ספורט וכל מיני חולצות שמוצאות חן בעיניי ממותגים שונות, שוקים ובסטות.
מאכל שנוא: סניפים כמו מקדונלד או ברגאראנץ'
חברה הכי טובה: שכנה צמודה שלי.
צבע מועדף: א-ד-ו-ם עולה.....(אבל אני לא אוהדת לא את הפועל ולא שום קבוצה אחרת, פשוט אדום הוא הצבע שמאפיין אותי, צבע גס כזה.)
געגוע: אין כ"כ.
את מי הדבר שאתה הכי שונא בעולם?..: אני לא שונאת אף אחד.... בני אדם לא נחמדים לא שווים שארגיש אליהם בכלל משהו.
את מי אתה הכי אוהב בעולם?...? את הוריי הנפלאים.
בלי מי לא תוכל לחיות?...: בלי ההורים שלי...
למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר הכל....? לאמא שלי.אין דבר שאני לא מספרת לה..אני אספר לה הכל....פשוט הכל...לא חשוב מה.....
אין לי חבר...אני לא בשלה מספיק בשביל זה.
משאלה...? להיות זמרת ושחקנית מפורסמת.
הדבר הכי טוב שעשית לאחרונה...?. עשיתי לאמא שלי שיעור פרטי באינטרנט.
אני לא כ"כ רוצה שחבריי ישתנו ...אני משתדלת לקבל אותם כמו שהם ואם יש לי משהו שתטריד אותי בהם אני אומרת.
אני סומכת על אמי המקסימה שתשמור את סודותיי ואני מרגישה שלה אני יכולה לספר הכול כי הרי היא רוצה לטובתי.

שלום!! אני חדשה פה ואשמח להשתתף../images/Emo140.gif

אז ככה... 1) שמי הפרטי הוא דנה. 2) הייתי רוצה לגור ב...בית פרטי עם בריכה יוקרתית בישראל כמובן. 3) אוכל או שתיה? שאלה קשה...נראה לי ששתיה. 4) לחיות או למות? לחיות כמובן. 5) חנות בגדים מועדפת..."לוצ'י". 6) סגנון הלבוש שלי? ספורט אלגנט. (אני אובססיבית לג'ינסים.) 7) מאכל שנוא? יש המון...אבל בעיקר...טונה. 8) החברה הכי טובה...גל. 9) צבע מועדף...תכלת. 10) געגוע לחבר. 11) שונאת את...המורה לביולוגיה שלי לשעבר...(אני כבר לא תלמידה.) 12) אוהבת את... החבר שלי. 13) בלי אמא. 14) לאמא. 15) יש חבר. 16) שנתיים וחודש. 17) לא רק שאני אוהבת אותו...אני לא יכולה בלעדייו !!! 18) להיות מאושרת לנצח. 19) עזרתי לזקנה כבת 70 אחרי שנפלה, פתחה את הראש ושברה את האגן. והזמנתי לה אמבולנס כמובן. 20) שיהיו מעט יותר גמישות באופי כמובן. 21) בחברות שלי. 23) הייתי משנה את זה כי זה מציק ומעצבן. 24) על מי אני הכי סומכת...? על החבר. ועל אמא. 25) כן. לאמא. זה הכל. שמחתי להשתתף.

moran14h

New member
נו מילא

מה השם הפרטי שלך-מורן איפה היית רוצה לגור-מקום שקט ונחמד מה עדיף, אוכל או שתיה -שתיה בא אליך שליח מ-ה' ושואל אותך אם אתה מעדיף לחיות או למות, ברגע זה, מה תענה לו-רוב הזמן אני כנראה יענה לחיות חנות בגדים מועדפת-אין סגנון לבוש-ג'ינס וחולצה מאכל שנוא-חומוס החבר/ה הכי טובה -טליה צבע מועדף-ורוד (למרות שזה נשמע כאילו אני בן אדם חיובי..אני כ"כ לא,אני סתם אוהבת ורוד) געגוע-אנסינק..נו שיחזרו! את מי אתה הכי שונא בעולם-צ'ריטי את מי אתה הכי אוהב בעולם-עצמי בלי מי לא תוכל לחיות-עצמי למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר ה-כ-ל -טליה..חברתי הטובה לבנות-יש חבראם כן, כמה זמן את אוהבת אותו לבנים, אותו דבר רק ההיפך.-לא משאלה-לא משאלה..שאיפות... דבר טוב שעשית לאחרונה-אמממ אני לא הבן אדם לשאול את השאלה הזאת
אם היית יכול לשנות כמה דברים באחד או שניים מהחברים שלך, מה היית משנה-אמממ לא הייתי משנה שום דבר במי היית משנה -ראה שאלה שלמעלה ולמה היית משנה את זה -כנל על מי אתה הכי סומך בעולם אבל לא בקטע של אחריות, בקטע של לשמור סודות, אפילו את הסודות כי כמוסים שלך.-טליה יש מישהו שאתה מרגיש שאתה יכול לספר לו הכלאם כן, למי-אני מניחה שלטליה..

מאוחר מאוד../images/Emo70.gif אבל לא נורא תשובות../images/Emo70.gif

1. מה השם הפרטי שלך
שיר עורקבי 2.איפה היית רוצה לגור
בארגנטינה 3. מה עדיף אוכל או שתיה
אוכלללל 4.בא אליך שליח מ-ה' ושואל אותך אם אתה מעדיף לחיות או למות, ברגע זה, מה תענה לו
לחיותתתת ורק לחיותתתת 5.חנות בגדים מועדפת
קלאב אופנה 6. סגנון לבוש
גינס וחולצה הכי פשוטט 7.מאכל שנוא
הרבהההה אין לי כוח לפרטטטט 8.החברה הכי טובה
קארין 9.צבע מועדף
כחול 10.געגוע
סבתא שלי 11.את מי אתה הכי שונא בעולם
ילדים שקרנים, וילדים שחושבים את עצמם למושלמים.. 12.בלי מי לא תוכל לחיות
המשפחה שלי 13. למי אתה מרגיש שאתה יכול לספר הכל
לחברה הכי טובה ולמשפחההה (ברור) 14.יש חבר
אם כן כמה זמן
היה חבר למשך 3 חודשים 15.משאלה
לפגוש את המורדים, ולהיות עשירה. 16.דבר טוב שעשית לאחרונה
השלמתי בין שתי חברות שרבו... 17.אם היית יכול לשנות כמה דברים באחד או שניים מהחברים שלך, מה היית משנה
סוריייייייי לא יכולה להגיד... 18.על מי אתה הכי סומך בעולם
על אחותי הנשמהה ועל המשפחה שלי. 19.יש מישהו שאתה מרגיש שאתה יכול לספר לו הכל אם כן, למי
למשפחתי ולאחותי.... סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף (ובספרדית: fin )

למעלה