חידון!

MolsBolsRules

New member
חידון!

לקוח מפורום ווסט. -כללי- -שם: -גיל: -תאריך לידה: -מזל : -מקום מגורים: -העדפות- -מקום בילוי מועדף: -שתייה מועדפת: -מאכל מועדף: -טעם גלידה מועדף: -מקצוע מועדף בבית ספר: -להקה מועדפת: -זמרת מועדפת: -3 סרט מועדפים: -בגדים- -חנות בגדים אהובה: -סגנון לבוש: -מה בחיים לא תלבשי? -מכנס שעליו את חורשת בד"כ: -חולצה חרושה: -צבע מועדף בבגדים: -חנות אליה בחיים לא תיכנסי: -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת: -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע: -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]: -השיר הכי מעצבן בעולם: -שיר האהבה הכי שולט: -שיר שגורם לך לבכות: -שיר שהכי מדבר אלייך: -3 קליפים אהובים: -הקליפ הכי מעצבן אי פעם: -קליפ חרוש בMTV: -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך: -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה? -תכונות של אנשים שדוחים אותך: -אהבה- -כרגע יש חבר? -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח: -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי: -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור: -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!] -מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך? -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך? -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך? -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות: -המחמאה האחרונה שקיבלת: -תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר? -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך: -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך: -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך:

MolsBolsRules

New member
שליייי

-כללי- -שם:יפעת -גיל:18 -תאריך לידה:22 ביוני 2004 -מזל :סרטן -מקום מגורים:מרכז -העדפות- -מקום בילוי מועדף:בתי קפה (שיר של עיברייייייייייי!!! *עזבו אני בהתקף*) -שתייה מועדפת:7UP,שוקו,אייס קפה ומילשייק תות -מאכל מועדף:גלידה!!! -טעם גלידה מועדף:אייריש קרים,ריבת חלב,שוקולד ציפס -מקצוע מועדף בבית ספר:תיקשורת -להקה מועדפת:ווסטלייף,באסטד,איי ואן ודה קולינג -זמרת מועדפת:ג'ניפר לופז -3 סרט מועדפים:שר הטבעות,טיטניק וסיפור אהבה בלתי נישכח. -בגדים- -חנות בגדים אהובה:קסטרו -סגנון לבוש:אין לי סגנון מסוים -מה בחיים לא תלבשי?זהב
-מכנס שעליו את חורשת בד"כ:מיכנס שחור שלי וג'ינס שאני חולה עליו -חולצה חרושה:יש כמה -צבע מועדף בבגדים:אודם וכתום -חנות אליה בחיים לא תיכנסי:גריפ!
חנות לאנורקסיות מינוס! -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת:איזה חולצה עם תחרה! אני יפעת תחרה!??! ממתי!?!? -שירים-וקליפים- -5 שירים אהובים כרגע:עיברי לחדר - אני רוצה לבד, דה קולינג - believing דה קולינג - anything, הראל סקעת - בתוך, מקפלי - Lola -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]:A1 - LIKE A ROSE WESTLIFE - WHY DO I LOVE U A1 - WALKING IN THE RAIN WESTLIFE - FRAGILE HEART BON JOVI - ALWAYS -השיר הכי מעצבן בעולם:כל השירים של הציקי האלה -שיר האהבה הכי שולט:A1 - LIKE A ROSE -שיר שגורם לך לבכות:a1 - walking in the rain -שיר שהכי מדבר אלייך:westlife - change the world -3 קליפים אהובים:באסטד - קראש דה וואדינג! באסטד - איר 3000 ווסטלייף - איף אי לאט יו גו -הקליפ הכי מעצבן אי פעם:לא עולה לי לראש -קליפ חרוש בMTV: זה משתנה משבוע לשבוע אבל תמיד יש איזה קליפ שם שעוד שאני זורקים משהו על המסך מרוב חרישה! -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך:אחותי - כפרות עליה ויש עוד כמה אבל לא ניכנס לזה -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה?אחת שכיף להיות איתה. -תכונות של אנשים שדוחים אותך:צבועים! -אהבה- -כרגע יש חבר?לא -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח:קודם סדרו לי חבר אח"כ נחשוב על זה -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי:שיהיה אמיתי LOL לא יודעת בתכלס אין לי איזה משהו כמו : מצחיק בלה בלה פשוט שיהיה אחד שיהיה נוח איתו -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור:לא יפסל אף אחד -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: תגידי אבא שלך גנן? איך יצא פרח כזה! אלוהים ישמור זה המשפט הכי חרוש שיש!!! -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם:צ'ארלי מבאסטד,ניקי מווסטלייף,בראד פיט,דיויד בקאהם ואורלנדו בלום. -מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך?עזבו... -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך?עיניים -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך?ידיים -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות:עיניים -המחמאה האחרונה שקיבלת:שאני ממי :) -תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר?לא יודעת -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך:תמימה מידי,די פתי וארם לא יודעת מה עוד -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך:אוהבת לעזור,נחמדה,חברה טובה -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך: תמימה מידי

שלי.. למרות שרשמתי את זה כבר... חחח

-כללי- -שם:מזי -גיל:14 -תאריך לידה:1.4.90 -מזל :טלה -מקום מגורים:חיפה -העדפות- -מקום בילוי מועדף:ים -שתייה מועדפת:קולה או מים -מאכל מועדף:פיצה -טעם גלידה מועדף:וניל שוקולד -מקצוע מועדף בבית ספר:אין דבר כזה -להקה מועדפת:ווסטלייףףףף -זמרת מועדפת:כריסטינה אגילרה -3 סרט מועדפים:3 סרט חחחחחח לא זוכרת..חחחחחח -בגדים- -חנות בגדים אהובה:סוף העולם -סגנון לבוש:גי'נס וחולצה רגילה הכי נוח -מה בחיים לא תלבשי?אמ.. מה שאני לא אוהבת ללבוש -מכנס שעליו את חורשת בד"כ:גי'נס וזה מיכנסים לא מכנס -חולצה חרושה:אמממ.. של TNT -צבע מועדף בבגדים:שחורררררר -חנות אליה בחיים לא תיכנסי:אממ לא יודעת -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת:יש הרבה בגדים שקניתי ואני לא לובשת אותם לא זכור לי כרגע -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע:אין דבר כזה רק ווסט -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]:ווסט ווסט ווסט -השיר הכי מעצבן בעולם:של איזה זמרת אחת.. נראה לי אנסטסיה -שיר האהבה הכי שולט:מיי לאבבבבב -שיר שגורם לך לבכות:כאב או סרטים חחח -שיר שהכי מדבר אלייך:יש הרבה שירים אבל.. אממ.. חכו אני יחזור אלייכם -3 קליפים אהובים:וואן יור לואט לייק דאט. אובויס אפטהון גייל -הקליפ הכי מעצבן אי פעם:לא זוכרת -קליפ חרוש בMTV: של אוונסנס -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך:חברות -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה?שהוא יהיה רומנטיקן אביר על סוס לבן אממ אממ יודע לפנק ונאמן אחח איזה אשליות! חחח -תכונות של אנשים שדוחים אותך:.....() -אהבה- -כרגע יש חבר?לא -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח:אהבה סבלנות ונאמנות -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי:אמרתי כבר -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור:לא יודעת -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך:חחחח הדבר הכי מטומטם אממ.. לא זוכרת מי המציא ת'חידון הזה חחחחח -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!]בריאן ניקי שיין מארק וקיאן מראה-מושלמייייים -איזה ציון היית נותנת למראה שלך?אמממממ 8 חחחחח -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך?הפה.. החיוך! חחחחח -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך?השיעררררר בעעע -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות:חיוך! פה..חחחחחחח -המחמאה האחרונה שקיבלת:תתחדשי.. זה יושב עלייך ממש טוב -תכונות אופי-יש לי אופי אחלה לא מאמינים רוצו לישאול -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר?אמממ אממממממ אממממ לא יודעת -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך:אממ לא יודעת באמת שלו.. דיי כבר איזה שאלות טיפשיות!! חחחחחחחחח -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך:חברנית!!! אוהבת לעזור...!! ו.. עוד משו -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך:אמרתי לכם כבר חיוך!!!! חחחחחח יש לי חיוך יפה חחחחח

bustedsum41

New member
../images/Emo8.gif

-כללי- -שם:קלר -גיל:15 -תאריך לידה:30-5 -מזל :תאומים -מקום מגורים: חולון -העדפות- -מקום בילוי מועדף: אנגליה -שתייה מועדפת:מיץ לימון -מאכל מועדף:שניצל -טעם גלידה מועדף:לימון -מקצוע מועדף בבית ספר:אין -להקה מועדפת:באסטד -זמרת מועדפת:אבריל -3 סרט מועדפים:אין אין אין -בגדים- -חנות בגדים אהובה:ממממ נו נים -סגנון לבוש:רגיל.. אני אוהבת ספורטיבי וקצת סקייטרי ולפעמים גם פרחי אני מוזרה -מה בחיים לא תלבשי? עניבה כמו של אבריל -מכנס שעליו את חורשת בד"כ: גינס אחד שענק עליי אבל אני מתה עליו -חולצה חרושה: ממ מנו ניים ורודה כזאת חחחחחחח -צבע מועדף בבגדים: שחור כחול או ורוד -חנות אליה בחיים לא תיכנסי: מתאים לי -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת:חולצה חצי רשת חצי לא לא לבשתי אותה בכלל -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע:רום טרד פלור,לאט איט גו,מיט יו דר ,פייק,דונט טל מי -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]: 5 קולורס,אייר הוסטס,יו סייד נו , פירסט דייט, דה ביץ סונג -השיר הכי מעצבן בעולם: של הציקי גירלס -שיר האהבה הכי שולט:דונט וואנט יו באק!..חחחחחחחח -שיר שגורם לך לבכות:ממממ דונט ברייק טרו של באסטד -שיר שהכי מדבר אלייך:דונט ברייק טרו ובאטר דאן דיס -3 קליפים אהובים: בויז אנד גירלז של גוד שארלוט קראש דה וודינג וקומפלקיידד -הקליפ הכי מעצבן אי פעם:של כריסטינה מילאן איך היא וואנבי ביונסה-קליפ חרוש בMTV: אוווו ברור שהשירים של בלאק אי פיז!!!!! -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך:כל החברים [= -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה? אמיתית לא ילדותית לא אגואיסטית מתחשבת לא מבריזנית -תכונות של אנשים שדוחים אותך: שקרנים ורכלנים -אהבה- -כרגע יש חבר?נופ -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח: כנות אהבה ולדעת לסמוך אחד על השני -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי: נחמד מצחיק כנה לא קנאי ויפה -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור: מסריח קנאי שקרן מבריזן מכוער עד כדי כךשאי אפשר להסתכל לכיוון שלו -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: קשר אותי בסדין שהבאתי למדורה בלג בעומר ואמר זה סקסי -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!] צארלי! מאט! גיימס! דני! דאגי! -מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך?מתוך 10? 3 -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך?פה -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך?כל השאר -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות:שיער -המחמאה האחרונה שקיבלת:מידיד קלר השיער שלך נוצץ -תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר?מוזר ולא מוגדר -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך:ביישנית..קנאית..לוקחת ללב יותר מידי -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך:אוהבת לצחוק משוגעת וזהו -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאני ביקורתית

OCֹJB

New member
משעמם לי אז גם אני!

-כללי- -שם:אוסי -גיל:14ומשהו -תאריך לידה:24.12 -מזל :גדי -מקום מגורים: גבעת שמואל.. בעתיד כרכור -העדפות- -מקום בילוי מועדף: ברטניה! -שתייה מועדפת:מילשייק -מאכל מועדף:בורגרנץ' -טעם גלידה מועדף:פיסטוק ומסטיק (כןכן אני מוזרה) -מקצוע מועדף בבית ספר:חח.. לא! -להקה מועדפת:באסטד,בלו,מקפליי -זמרת מועדפת:אווריל, ג'ניפר לאו יאוט -3 סרט מועדפים:הצלול, 5ילדות יפות, דרגון פלאי -בגדים- -חנות בגדים אהובה: אממ ריבוק בלי לקנות שם עדין משהו... -סגנון לבוש: שחור, סקיטרי לפעמים, ורגיל כזה -מה בחיים לא תלבשי? שמלה צהובה שהיא וליון! -מכנס שעליו את חורשת בד"כ:אממ.. המכנס והורד שלי.. הוא כפיי -חולצה חרושה:חחח בלינד ושל ברטניה -צבע מועדף בבגדים:שחור -חנות אליה בחיים לא תיכנסי: איפשה שנציה קנות את הוילון\שמלה צהובה שלה -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת:אממ...*הולכת לארון* חולצת בצפר! לא שמושי לבשנו אותה רק חודש בערך שגם בו לא ממש לבשנו אותו.. וגם זה דוחה -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע: אי דונט ואנא נאו, אוורי טים, דונט טאל מי, איט פאק אי דונט ואנט יו באק, באסטד בלו! -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]: אממ.. בלו, אוף לא יודעתתת!!! -השיר הכי מעצבן בעולם: בואי -שיר האהבה הכי שולט:נאו גודביס ובריט איזי של בלו -שיר שגורם לך לבכות:כנ"ל ועוד המון... יש לי בעיות עם זה... -שיר שהכי מדבר אלייך:נאו גודביס ובריד איזי -3 קליפים אהובים:קראש דה ודיטנג, אממ שיר אחד של בלינק.לא זוכרת עכשיו איך קוראים לו, של סקיטר בוי -הקליפ הכי מעצבן אי פעם:של כל טלנובלה ישראלית -קליפ חרוש בMTV: השיר של האיש הדפוק! שמדבר! בלעטטט -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך: דני, קלר, שחר , חן, אביב, מור (הבת), אממ זהו נראה לי.. נכון אני חמודה?! -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה?מצחיקה, שתקשיב באמת, שתהיה שם שאני צריכה אותה -תכונות של אנשים שדוחים אותך: שקרנים, רכלתים, שלא יכולים לסתןם ת'פה שלהם אפילו שמה שהם אומרים סתם זיבלוי שכל!!! (ויש מישהי כזאת!) -אהבה- -כרגע יש חבר? נאופ -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח: כנות, אהבה, תמיכה -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי: מקשיב, אוהב, קצת בישן, לא אגואיסט, תמיד שם שצריך אותו -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור: אגואיסט! דפקן נוטש חברים שלו, כיעור באופן נוראי ביותר, מסריח.. בשתי הדרכים -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: את בוכה בגלל שנעבדומ לך הקלפים של קטנטנות????? -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!] ג'ימס לי דני אשטון אבי סולםםםםםםםם, אביבבבבב -מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך? 4 -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך?עיניים\שיער -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך?כפות ידים\רגלים -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות:שיער -המחמאה האחרונה שקיבלת: "יא אוסי יש לך עיניים בצורת שקד!" וזה טוב? "כןן!! זה מהמם!" אוקיי...=\ -תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר? דוק מסובך זקוק לפסיכולוג -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך: דברים קטנים מעצבנים אותי, בישנות באופן מסוים, שאני אוהבתלאכול! -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך: אוהבת לצחוק, פסיכולוגית, שרוטה בשכל! -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך: אוסי את שרוטה! מה נגמר?!?!? אויש מוזר לי! היה כיף!! חח

maayansa

New member
שלייייייייי =)

-כללי- -שם:הילה -גיל:14 -תאריך לידה: 13.7.90 -מזל :סרטןןן רולזז -מקום מגורים:חיפה -העדפות- -מקום בילוי מועדף:אמ... ים ים ים -שתייה מועדפת:מנגו יאאמממ -מאכל מועדף:קובה -טעם גלידה מועדף:שוקולד צ'יפ -מקצוע מועדף בבית ספר:אנגלית חחפפפפ -להקה מועדפת:באסטד,ווסטלייף,בלו,פוקס,יו, ומקפליי -זמרת מועדפת:כריסטינה אגילרהה -3 סרט מועדפים:קשה קשה חחח..מה שבחורה רוצה,תפוס אותי אם תוכל וטיטאניק -בגדים- -חנות בגדים אהובה: גימנסייה, דינמיט -סגנון לבוש: אממ... יפה? חחח ג'ינס/חצאית וחולצה לא משנה איזה רק לא שחור -מה בחיים לא תלבשי? אוורול -מכנס שעליו את חורשת בד"כ: חחחחחח ג'ינס -חולצה חרושה:אין -צבע מועדף בבגדים:לבן, תכלת -חנות אליה בחיים לא תיכנסי: לא יודעת.. -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת: ג'ינס שקניתי ולא מדדתי והוא גבוהה מדיי -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע: בבלין של בלו, 7 וויס של איי בי אס, ד'יס לוב של מארון 5, ואמ...יו סאיד נו של באסטד, ואחרון חביב - מקפליי 5 קולורס אין הר הד -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]: שירים של ווסט, של בלו, של בלאזין סקואד ושל כריסטינה אגילרה תמיד נחמד לשמוע -השיר הכי מעצבן בעולם: לא מצליחה להזכר כרגע.. -שיר האהבה הכי שולט: כל השירים של ווסט כמובןןן -שיר שגורם לך לבכות: אין שיר כזה -שיר שהכי מדבר אלייך: של פינק - דונט לת מי גט מי -3 קליפים אהובים: אפטאוון גירל של ווסט,של כריסטינה אגילרה וואט אגירל וונטס (ישן נושן) ואמ.. ג'ניפר לופז אול איי הב -הקליפ הכי מעצבן אי פעם: לא זוכרתתתתת -קליפ חרוש בMTV: של בריטני ספירס - טוקסיק -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך:מזושקה ובני דודים שלי -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה? מצחיקה, דואגת ושיש על מה לדבר איתה -תכונות של אנשים שדוחים אותך: כאלה שבאים אלייך שאין להם עם מי להיות -אהבה- -כרגע יש חבר? לא -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח: אהבה משני הצדדים זהו -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי: אוהב, דואג, יפה (חחחח) אוהב לישמוע מוזיקה שאני אוהבת, חוש הומור חייב!! כנה. -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור: דופק וזורק, שקרן, מתייחס לאנשים רק לפני חיצוניות. -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: לא זוכרת... -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!] רז מאירמן, דודי בלסר, ג'ובני רוסוו, דאנקן, וקיאן. -מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך? לא נותנת ציון לעצמי... -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך? עיניים -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך? מותניים בעעע -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות: עיניים -המחמאה האחרונה שקיבלת:שיש לי עיניים יפות, מיוחדות, ומעמיקות (??) כן כן אני יודעת... -תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר? מתחשבת באחרים, אוהבת לדבר, אוהבת להקשיב, ואוהבת הכי הכי - לצחוקקק!! -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך: לא יודעת אממ.. עצלנית לפעמים. -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך:לא רוצה להשוויץ...אבל עוד פעם.. כל הזמן צוחקת, מקשיבה לאחרים, ותמיד תמיד חושבת על אחרים לפני שאני חושבת על עצמי -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך: לא העירו לי על תכונה.. אולי יש ומפחדים להעיר חחח לא יודעת..

DesertRose7

New member
תורי..

כללי- -שם:שחר -גיל: 15 ו11 חודשים -תאריך לידה: 8/7/88 -מזל : סרטן (רולז) -מקום מגורים: גבעת שמואל -העדפות- -מקום בילוי מועדף: כל חור בבריטניה.. -שתייה מועדפת: פפסי (דיוויד בקהאם, פייב...) -מאכל מועדף: שוקולד לבן -טעם גלידה מועדף: תות שדה חמוץ -מקצוע מועדף בבית ספר: ביולוגיה, אנגלית -להקה מועדפת: הרבה.. פייב, מקפליי, באסטד, מארון 5, דה קולינג, בלו, גוד שרלוט, לוסטפרופטס אמממ.. יש עוד ששכחתי.. -זמרת מועדפת: אנסטסיה, אבריל -3 סרט מועדפים: שודדי הקריבים, ואן הלסינג, אקס מן (שניהם) -בגדים- -חנות בגדים אהובה: אין ממש.. -סגנון לבוש: סקייטרי.. כמה שיותר!! -מה בחיים לא תלבשי? פייטים!! -מכנס שעליו את חורשת בד"כ: גינסים.. -חולצה חרושה: בלינד -צבע מועדף בבגדים: כחול, ורוד שחור ותכלת -חנות אליה בחיים לא תיכנסי: תנו לי לחשוב על זה.. -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת: מלא חולצות שאני לא לובשת! -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של באסטד, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע: mcfly- obviously maroon 5- she will be loved mcfly and v- chills in the evening good charlotte- life style of the rich and the famous blue- back it up -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]: the calling- wherever you eill go כל דיסק של פייב.. sigababes- stronger usher and p diddy- i need a girl p diddy and r kelly- satisfay u r kelly- ignision -השיר הכי מעצבן בעולם:kelies- milkshake -שיר האהבה הכי שולט:the calling- wherever you will go -שיר שגורם לך לבכות:5ive- all around, closer to me -שיר שהכי מדבר אלייך:כל שיר שאני אוהבת! -3 קליפים אהובים:abs- 7 ways abs- stop sign mcfly- ocviosly -הקליפ הכי מעצבן אי פעם:kelies- milkshake -קליפ חרוש בMTV: not in love -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך:כל החברות שלי.. -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה? נאמנות וכנות -תכונות של אנשים שדוחים אותך: צביעות, -אהבה- -כרגע יש חבר? לא -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח: כנות נאמנות ואהבה 5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי:מתחשב, עיניים כחולות בוהקות וטוב לב בריטי (חח.) ו- אני אשאיר א תזה פתוח.. לעתיד! -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור: צביעות, אגו ענקי, חוסר עמוד שדרה אני חושבת שזהו.. בתנתיים!! -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: זה כל כך קשה!!- גוני דפ, סקוט רובינסון, ריצי נוויל בתקופה המאוחרת של פייב, פרדי פרינז גוניור ו-...יו גקמן! -מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך? 2 -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך? עיניים -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך? גוף -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות: עיניים -המחמאה האחרונה שקיבלת: לא נותנים לי מחמאות! -תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר? מגוון! -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך: לא לסלוח כל כך מהר, ביטחון עצמי ומראה!! -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך:סלחנות, טוב לב (לפעמים) ושאני לא שופטת אנשים אחרים!! -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך: סולחת מהר

DesertRose7

New member
יש לי תוספות!!

לסקסיים: גיי בראון אבס דאגי פוינטר הארי גאד דני גונס דאנקן גיימס אלכס בנד טים קאש (המנחה של טופ אוף דה פופ) דייב( המנחה בהיטס!) יש עוד כל כך הרבה...

KaUrO DoNo

New member
ואי אתם מביאים הרבה כאלה..

-כללי- -שם:הילית -גיל:17 וחצי -תאריך לידה:20/10/86 -מזל :מאזניים -מקום מגורים:אילת -העדפות- -מקום בילוי מועדף:ארומה,לשבת בים.. -שתייה מועדפת:קולה -מאכל מועדף:פיצה,עוף -טעם גלידה מועדף:וניל עם מקופלת -מקצוע מועדף בבית ספר:מתמטיקה..רק כי זה קל לי -להקה מועדפת:לינקין פארק -זמרת מועדפת:אבריל -3 סרט מועדפים:יורוטריפ,אמריקן פאי3,פרל ארבור -בגדים- -חנות בגדים אהובה:אין משו כזה.. -סגנון לבוש:ג'ינסים וטי-שרטים -מה בחיים לא תלבשי?מחסוף עמוק.. -מכנס שעליו את חורשת בד"כ:ג'ינס 3/4 -חולצה חרושה:יש מלא.. -צבע מועדף בבגדים:כחול,ירוק,שחור -חנות אליה בחיים לא תיכנסי:וואלה לא יודעת..מתאים לי? -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת:איזה מכנס שניראה זוועה עליי... -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע:אין תגובה -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]:אין תגובה -השיר הכי מעצבן בעולם:רוני - סופרסטאר -שיר האהבה הכי שולט:Savage Garden-Truly Madly Deeply -שיר שגורם לך לבכות:לא זוכרת -שיר שהכי מדבר אלייך:שירים של לינקין -3 קליפים אהובים:אווווווף מעצבן -הקליפ הכי מעצבן אי פעם:ממממ לא יודעת -קליפ חרוש בMTV: כל הקליפים של ברטני! -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך:חבר שלי -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה?נאמנות -תכונות של אנשים שדוחים אותך:שקר -אהבה- -כרגע יש חבר?אכן -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח:נאנמנות,אהבה כמובן,דברים משותפים,סבלנות..אמממ -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי:יש לי כבר אחד.. -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור:מישהו בלי ביטחון בגרוש ושקרן -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: לא זוכרת... -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!]ג'וש הארטנט,ג'וני דפ,בראד פיט,אורלנדו בלום,בנג'י מגוד... -מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך?8 -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך?עיניים -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך?אוזניים -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות:עיניים -המחמאה האחרונה שקיבלת:לא זוכרת -תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר?טוב -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך:מה זה החרא הזה? -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך:בהל בלה בלהלבהבל -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך:ביישנות

13usted

New member
../images/Emo153.gifאניייי

-כללי- -שם:רחלי
-גיל:14 -תאריך לידה:20.3.1990 -מזל :דגים -מקום מגורים:חדרה -העדפות- -מקום בילוי מועדף:קולנוע... -שתייה מועדפת:קוקקקקקה קולה-מכורה...
-מאכל מועדף:צ'יפס -טעם גלידה מועדף:וניל עם עוגיות
-מקצוע מועדף בבית ספר:אנגלית -להקה מועדפת:באסטד וקולדפליי
-זמרת מועדפת:אבריל שולטתתתתתתת -3 סרט מועדפים:מועדון קרב,5 ילדות יפות,והטרילוגיה של שר הטבעות -בגדים- -חנות בגדים אהובה:פוקס -סגנון לבוש:אמ...נראה לי זרוק -מה בחיים לא תלבשי?בגדים של פקצות..
-מכנס שעליו את חורשת בד"כ:אני לא לובשת מכנסיים... -חולצה חרושה:של פוקס,אדומה עם פסים
-צבע מועדף בבגדים:כתוםםםםםםםםם -חנות אליה בחיים לא תיכהסי:...לוידעת... -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת:לא נראה לי שיש כזה -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע:kane-rain down on me coldplay-dont panic busted-sleeping with the light on alex parks-cry coldplay-truble -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]:coldplay-clocks busted-crashed the wedding
nirvana-smeals like teen spirit מכה אפורה linkin park-numb -השיר הכי מעצבן בעולם:כל השירים של בריטטטטטטטני-נטחן לי המוח ממנה~~~!וגם מאיה בוסקילה הסתומה... -שיר האהבה הכי שולט:green eyes של קולדפליי
-שיר שגורם לך לבכות:green eyes-ואין לימושג למה... -שיר שהכי מדבר אלייך:joan osbourn-one of us
-3 קליפים אהובים:busted-air hostess
take that-never forgat
coldplay-dont panic
-הקליפ הכי מעצבן אי פעם:toxic של בריטני
-קליפ חרוש בMTV:זה שחורשים עלוי עכשיו??? דונט טל מי של אבריל...
-אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך:חיה
לימור
ושמוליק
(האחים שלי שאני פשוט מעריצה אותם) -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה?כנות,הבנה,ושיש לה חוש הומממממממור
,ושתקבל אותי כמו שאני(ואת זה אני אומרת אחרי שילדה מפגרת-שלפני חודש היצה חברה הכי טובה שלי הרסה לי את השבת...)
-תכונות של אנשים שדוחים אותך:צביעות..ואני מכירה הרבה כאלה-המוווווווון!!!!אני חושבת שפילו פיתחתי חוש-אני מריחה אותם מרחוק
-מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך?מתוך 10...6
-האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך?עיניים -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך?לוידעת -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות:עיניים-וזה מעצבן!!!!
-המחמאה האחרונה שקיבלת:כל הכיתה ישבה לי על הוריד שאני לובשת משהו יפה
....וגם זה היה מעצבן.. -תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר?אובססיבית,צינית,כנה...
-3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך:לוידעת...נראה לי אף 1...אני פסדר ככה...
-3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך:^^^ -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך: שאני יותר מדי צינית..
זהו...

Dark Amy

New member
לא הייתי פה שנים... ../images/Emo28.gifאני../images/Emo28.gif

אבל בגלל שאני אוהבת שאלונים
-כללי- -שם: אורטל שינקמין -גיל: 14 -תאריך לידה: 24.6 -מזל : סרטן -מקום מגורים: ראשל"צ -העדפות- -מקום בילוי מועדף: סרט / קניון -שתייה מועדפת: קולה -מאכל מועדף: איטלקי וג'אנק -טעם גלידה מועדף: וניל / ריבת חלב / בננה -מקצוע מועדף בבית ספר: בלעע אין
-להקה מועדפת: אוונסנס / באסטד -זמרת מועדפת: איימי לי מאוונסנס, אבריל לאבין -3 סרט מועדפים: היום שאחרי מחר, דרדוויל, הארי פוטר -בגדים- -חנות בגדים אהובה: TNT -סגנון לבוש: ספורט אלגנט, פריקי כשיוצא
-מה בחיים לא תלבשי? חוטיני וזהו
-מכנס שעליו את חורשת בד"כ: ג'ינס אחד מקסטרו אבל הוא כבר די קטן חח -חולצה חרושה: של פו הדב -צבע מועדף בבגדים: שחור ואדום -חנות אליה בחיים לא תיכנסי: חנויות של זקנות אלא אם כן אמא שלי נכנסת חח -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת: אין כזה דבר... חחחחח -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע: 1. Thoughtless - KoRn 2. Imaginary - Evanescence 3. Everybody`s fool - Evanescence 4. Crashed the wedding - Busted 5. Broken - Seether feat. Amy Lee -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]: 1. My Immortal - Evanescence 2. Complicated - Avril Lavigne 3. I`m a slave 4 u - Britney Spears 4. Beautiful - Christina Aguilera 5. Hello - Evanescence -השיר הכי מעצבן בעולם: שיר הקטשופ *מקיאה* -שיר האהבה הכי שולט: I will always love u - Whitney Whouston -שיר שגורם לך לבכות: מיי אימורטל - אוונסנס -שיר שהכי מדבר אלייך: טייקינג אובר מי - אוונסנס -3 קליפים אהובים: 1. אבריבאדי'ס פול - אוונסנס 2. מיי אימורטל - אוונסנס 3. איימ א סלייב 4 יו 0 בריטני -הקליפ הכי מעצבן אי פעם: כל הקליפים של מרילין מנסון -קליפ חרוש בMTV: הממ אההה מילקשייק -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך: חברות שלי, אוונסנס, המשפחה -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה? שתהיה מצחיקה ושתחשוב בראש שלי -תכונות של אנשים שדוחים אותך: מעצבנים, חנפנים -אהבה- -כרגע יש חבר? נופ -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח: 1. צחוק 2. אהבה 3. התחשבות -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי: 1. קראו לי שיטחית אבל יפה 2. מצחיק 3. גמיש 4. כיף להיות איתו 5. יסבול אותי חחח -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור: 1. מעשן (לא בטוח...) 2. מציק ומקרצץ 3. אההה... עצוב ודכאוני 4. אין יותר 5. אין יותר -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: נדבק לי לאמא של הפרצוף והסתכל לי על החזה ובעיניים אדומות ומסוממות "יש לך סיגריה?" -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!] רק מה אחד?? 1. זה שמשחק את סם בהיום שאחרי מחר!!! 2. ג'וני דפ 3. ווייד רובסון
4. ג'ייסון 5. דניאל רדקליף -מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך? 6 או משהו חחחח -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך? זה משתנה... בד"כ הבטן -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך? כפות רגליים -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות: בטן וחזה -המחמאה האחרונה שקיבלת: אהה רנאה לי כוסית חח -תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר? משוגעת -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך: אני אוהבת את עצמי לא צריך לשנות כלום! -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך: הכל חחח.. במיוחד שאני צוחקת הרבה, שאני משקיעה בדברים שאני אוהבת ושאני אוהבת מוסיקה -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך: שאני שרה כל הזמן חחח

Dark Amy

New member
*ג'יימס פאקקק

אני בחיים לא אפסיק לקרוא לו ג'ייסון

tushi kicks

New member
../images/Emo180.gifאני../images/Emo180.gif

כללי- -שם:נטע-לי
-מקום מגורים:הולנד
-העדפות- -מקום בילוי מועדף: דיסקוטק מקומות עם הרבה רעש
-שתייה מועדפת: מים
-מאכל מועדף: פיצה -טעם גלידה מועדף: שוקו וריבת חלב
-מקצוע מועדף בבית ספר:אנגלית -להקה מועדפת: אוונסנס באסטד בלינק 182 ועוד מלא... -זמרת מועדפת: אבריל לאבין -3 סרט מועדפים: ירח דבש מטורף הכי מתוק שיש ו- מה נשים רוצות -בגדים- -חנות בגדים אהובה: london -סגנון לבוש:פריקי
-מה בחיים לא תלבשי? פחחח... סוודר מצמר סתאם,לא יודעת
-מכנס שעליו את חורשת בד"כ: מכנס רחב אדום -חולצה חרושה: קפוצון של נירוונה -צבע מועדף בבגדים: שחור אדם ורוד כחול וסגול -חנות אליה בחיים לא תיכנסי: לא יודעת -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת: פששש יש הרבה-אני לא זוכרת כרגע משו מיוחד -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע: יוני בלוך-התפוזים blink 182- all of this blink 182 - stockholm syndrome nirvana - smells like teen spirit red hot chillie peppers - minor thing -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]: שירים של נירוונה, רד הוט צילי פאפרס , ובאסטד -השיר הכי מעצבן בעולם:britney spers- oops
-שיר האהבה הכי שולט: פששש... לה יודעת -שיר שגורם לך לבכות: -שיר שהכי מדבר אלייך: avril lavigne-mobile
-3 קליפים אהובים:evenascence-everybody's fool busted - year 3000 -הקליפ הכי מעצבן אי פעם: פששש... -קליפ חרוש בMTV: my band- d12
-אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך: אמא, מרי (החברה הכי טובה) ,אייר ,אורית בקיצור כל החברים הכי טובים שלי!!!
-איזה תכונות מחפשת בחברה טובה? שתהיה אכפתית שתעזור ושיהיה כיף איתה ושתאהב אותי לא משנה מה! -תכונות של אנשים שדוחים אותך:מעתיקנים אגואיסטים -אהבה- -כרגע יש חבר? לא -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח:כנות אהבה וכיף -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי: -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור: -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: לא זוכרת
-5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!] מאט, יש מגיש בביביסי מזה חתיך שאני לא זוכרת את השם שלו כרגע, ספייק, לא זוכרת
-מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך? 8 -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך? עיניים -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך? רגלים -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות: שיער ועיניים -המחמאה האחרונה שקיבלת: "כל תמונה שתעשי תצאי בה יפה!"
-תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר? מוזר-מיוחד
-3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך: כלום -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך: עקשנות סקרנות ואכפתיות -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך: שאני שכחנית ועקשנית

עוד אחד../images/Emo35.gif טוב....

-כללי- -שם:מיטלית הרישעית -גיל:15 -תאריך לידה:10.6.89 -מזל :תאומים -מקום מגורים:רמת הגולן... -העדפות- -מקום בילוי מועדף:מול המחשב -שתייה מועדפת:שוקו בשקית -מאכל מועדף:המבורגר... -טעם גלידה מועדף:וניל עם פצפוצים
-מקצוע מועדף בבית ספר:יש כזה
-להקה מועדפת:אוונסנס, לינקין פארק... ומישהו שמע על להקה בשם באסטד
אפ'חד לא מכיר אותה
-זמרת מועדפת:אבריל לאבין
-3 סרט מועדפים:אמממ... בלשית בסטייל
עם מיי ליטל פרדי
-בגדים- -חנות בגדים אהובה:קשה... X-boy -סגנון לבוש:זרוק... -מה בחיים לא תלבשי?ורוד
-מכנס שעליו את חורשת בד"כ:X-boy דגמ"ח חירוש חרוש... -חולצה חרושה:של תמנון... -צבע מועדף בבגדים:שחור
-חנות אליה בחיים לא תיכנסי:אמממ... -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת:אממ.. שאני קניתי
יש שאמא קנתה... -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע:By myself, קראש דה וודניג, פריק אאוט, Motivation ו... אמממ... לא יודעת
אני אוהבת מלא
-5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]: somewere i belong, in the end, complicated, by myself, sk8er boi -השיר הכי מעצבן בעולם: סטאק
-שיר האהבה הכי שולט:מייאו... -שיר שגורם לך לבכות:מייאו... -שיר שהכי מדבר אלייך:וואו
יש מלא'נתה
-3 קליפים אהובים:אממ.. קשה
קשה
-הקליפ הכי מעצבן אי פעם:אמממ... וואי.. שאלות קשות
-קליפ חרוש בMTV: מייאו... שאני אוהבת? אמממ... מיי ימורטל... חרוש עכשיו! -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך: -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה?קודם כל.. יושר
אח"כ נראה... -תכונות של אנשים שדוחים אותך:צביעות
-אהבה- -כרגע יש חבר?נופ... -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח:אמון, אהבה אמיתית ולא אהבה גופנית רק... ו.... אמממ... שלא יהיה משעמם
-5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי:חמוד, מצחיק, לא משעמם, ישר ו... שיאהב אותי
-5 תכונות שעליהן תפסלי בחור:צביעות, התלהבות, שוויצריות, אהבה עצמית מופרזת... -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: כוסית
מילה מגעילה
-5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!]פרדי פרינז גו'נייר, מאט גיי, אוון, אביב (
) ו... אמממ... צ'רלי
-מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך?קשה... -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך?עיניים -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך?אף... -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות:שיער
טחחחח... -המחמאה האחרונה שקיבלת:אמממ... פריקית
-תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר? לא יודעת
-3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך:שתלטנות ו.... -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך:אכפתיות... זה נמצא בי עמוק... -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך:שאני שתלטנית...

sparx

New member
me! (ותבטאו את זה כמו בשיר בריטני)

-כללי- -שם: יערה -גיל: כמעט 17 -תאריך לידה:2.8.87 -מזל : אריהה -מקום מגורים: ... הממ.. נתניה :( (אבל ליבי תמיד ישאר ברמת השרון!) -העדפות- -מקום בילוי מועדף: המממ... לאדעת... -שתייה מועדפת:שוקו בכמויות. -מאכל מועדף: מקרוני אנד צ'יז -טעם גלידה מועדף: שוקולד+תות -מקצוע מועדף בבית ספר: אנגלית -להקה מועדפת: Busted, Linkin Park, N*sync. -זמרת מועדפת: Avril, Venessa Carlton, Celine Dion. -3 סרט מועדפים: מעודדות צמודות, חופשיות על הבאר, שודדי הקריביים. -בגדים- -חנות בגדים אהובה: אין.. -סגנון לבוש: רגיל - ג'ינסים וחולצות רגילות. או חולצות אנימה. -מה בחיים לא תלבשי? בגדים ירוקים.. ו.. צמר @.@ -מכנס שעליו את חורשת בד"כ: ג'ינס -חולצה חרושה: הממ... לאדעת -צבע מועדף בבגדים:ורוד+שחור או המון המון צבעים. כלומר צבעוני. -חנות אליה בחיים לא תיכנסי:... לאדעת. @.@ -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת: חולצה שהייתה גבולית (מבחינת אורך) וידעתי שהיא תתכווץ עוד אחרי הכביסה.. והיא התכווצה מאוד ><" -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע: Maroon 5 - This Love, Green Day - Time Of Your Life, Busted - Britney,Venessa Carlton - 1000 miles, Danna Winner - moonlight shadow. -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]: cartoons- witch doctor,Marvin Gaye Temmi Terrell- Aint no Mountain High enough,Phil Colins- You'll Be In My Heart,Smash Mouth- All star, The Wonders -That Thing You Do. , -השיר הכי מעצבן בעולם: הממ.. הרבה שירים ישראליים כמו.. "בואי" "בלבלי אותו" וכאלה --" -שיר האהבה הכי שולט: Foreigner- I Wanna Know What Love Is -שיר שגורם לך לבכות: Westlife- Soledad ,Avril Lavigne- Why. -שיר שהכי מדבר אלייך: Avril Lavigne- Anything But Ordinary -3 קליפים אהובים: אהה... -הקליפ הכי מעצבן אי פעם: כל הקליפים האלה של השחורים עם הפול בנות שלובשות כמעט כלום. -קליפ חרוש בMTV: אהה... -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך: לידוש, שימשים, תומוש. -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה? נאמנות, הבנה, טירוף. -תכונות של אנשים שדוחים אותך: צביעות, נקמנות. -אהבה- -כרגע יש חבר? לא -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח: אמון, כנות מלאה, טירוף. -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי: כנות, טירוף, ספונטניות, הבנה, זרימה. (ושיהיה מוכן לסבול אותי חיחי) -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור: שוביניסטיות (זה גם לא מצחיק.. --"), קנאות יתר, חנקנות, אי החלטיות, חוסר סובלנות. -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: אחד מהשמפטי פתיחה האלה כמו הגנן.. זה כאב וכו' -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!] ג'יימס, אורלנדו בלום, ג'וליאן מקמהון, ג'וני דפ, יוקי אירי. (אז הוא לא אמיתי זה לא הופך אותו לפחות סקסי הממפ!) -מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך? -- -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך? עיניים -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך? תחת. -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות: בטן ועיניים. -המחמאה האחרונה שקיבלת: הממ אני מניחה ש "שוב רזית? -_-" (אנשים חושבים שאני אנורקסית ולא בכוונה שאני מקל ורק מרזה אלא פשוט חושבים שאני לא אוכלת מספיק ובגלל זה מרזה כל הזמן מה שאני לא.. הא ואני גם לא חושבת שאני שמנה @.@) -תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר? הממ מיוחד -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך: הייתי מוסיפה לי התמדה, מורידה את העצלנות, ואולי עוד ביטחון.. לאדעת @.@ לא נראה לי שחסר לי כל כך. -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך: עקשנות, "פסיכולוגיות", רגישות. -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך: עקשנות

Avrils FREAK

New member
מילאתי אחד כזה אתמול.. טוב לא חשוב.

-שם: בר -גיל: 13 -תאריך לידה: 2.5 -מזל: שור -מקום מגורים: חיפה מקום בילוי מועדף: קניון אם יש אנשים לחרפן או יציע במגרש כדורסל (אני אוהבת לשחק/לראות כדורסל) -שתייה מועדפת: קולה ושוקו -מאכל מועדף: מרק עוף -טעם גלידה מועדף: וניל איטלקי -מקצוע מועדף בבית ספר: תיאטרון... -להקה מועדפת: באסטד! -זמרת מועדפת: אבריל לאבין!
-3 סרט מועדפים: יש יותר משלוש... אבל אם צריך רק 3...: "הצלצול", "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" ו"ואז הגיעה פולי" -חנות בגדים אהובה: כעיקרון תמנון... הם מצחיקים אותי. -סגנון לבוש: ספורטיבי -מה בחיים לא תלבשי? שמלה או משהו ורוד
-מכנס שעליו את חורשת בד"כ: סתם ג'ינס אדום מגניש כזה... -חולצה חרושה: 2 חולצות שחורות מגנישות... -צבע מועדף בבגדים: שחור+אדום (ביחד!!)
-חנות אליה בחיים לא תיכנסי: אמממ... יש הרבההההה!! -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת: אין לי כאלה... אני קונה רק מה שאני ממש אוהבת! -5 שירים אהובים כרגע: FREAK out, Forgotten, Take Me Away, Crushed The Weadding, Year 3000 -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]: Take Me Away, Like a Rose, Everytime, Forgotten, FREAK out -השיר הכי מעצבן בעולם: Toxic
-שיר האהבה הכי שולט: Heaven By Your Side, Everytime, Like a Rose -שיר שגורם לך לבכות: Everytime, Slipped Away -שיר שהכי מדבר אלייך: -3 קליפים אהובים: WIG2S4, Complicated (ככה אני נראית בקניון בימים טובים!!) וכל השאר שירים טובים אבל מדובר כאן על קליפים שאני אוהבת.. יענו... רעיון... -הקליפ הכי מעצבן אי פעם: Don't Tell Me מי ביקש ממנה ללבוש ורוד?! -קליפ חרוש בMTV: לא כל כך יוצא לי לראות MTV... שנה הבאה הטלויזיה תהיה אצלי בחדר... -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך: מיטל, גילי, מריה, קמי, איגור, גל ויש עוד מלא!! -איזה תכונות מחפשת ב*חבר/ה *טוב/ה? שידע/תדע לצחוק ושיהיה סבבה אבל כשצריך גם לדעת להיות רציניים... -תכונות של אנשים שדוחים אותך: שאפתנות/שוויצריות/יכולת שיפוט על מראה חיצוני בלבד וכל שאר התכונות של הפרחות והערסים... -כרגע יש חבר? TO LATE! היה ונגמר... יש מישהו חדש בכוונת... -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח: אין כזה דבר... אי אפשר לדעת מההתחלה... -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי: כנ"ל -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור: שקרן, ערס, מתעלק, קנאי, מזניח. -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: טחחחח... יש הרבה דברים... אני גורמת לאנשים להגיד דבריםך מטומטמים כל הזמן...!! -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!] צ'ארלי, אוון (אני יודעת.. אני יודעת... אבל באמת שלא אכפת לי מהשיער שלו!), דיוויד גאלנר (אם ככה כותבים בעברית), ופרדי מה-שמו... ת'שם של החמישי שכחתי... -איזה ציון היית נותנת למראה שלך? מאחד עד 10? 2- -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך? האוזן הימנית (לולא 3 העגילים גם זה לא...) -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך? כל השאר -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות: האוזן הימנית (העגילים...) -המחמאה האחרונה שקיבלת: חחחחח נדמה לי שזאת הייתה בדיחה... אממ... שאני עוד 10 שנים אהיה דוגמנית (כנסו לפורום אבריל לאבין כדי לראות מתי ואיפה...) -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר? אמממ... פ-ר-י-ק-י-ת של אבריל. -2 תכונות במכה אחת...! -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך: 3 לא מספיק לי... אבל נגיד ש... ילדותית, עצלנית ומתעלקת. -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך: אמממ... צריך להעביר מכאן לשאלה הקודמת קצת... אז... מצחיקה (איי הופ...) ו... שרוטה. -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך: דפוקה/שרוטה/מוזרה. (ויש להם מספיק סיבות לחשוב עליי ככה...)

../images/Emo26.gifעונה!../images/Emo36.gif

כללי- -שם: הדר..אבל כולם קוראים לי דרוש אז גם אתם יכולים. -גיל: 15 וחצי. -תאריך לידה: 26/9/88 -מזל : מאזניים רולז! -מקום מגורים: ת"א...בלעע -העדפות- -מקום בילוי מועדף: רביצה בקניונים ובבתי קפה למיניהם...אהה וגם לשבת בבית להשתעמם זה נחמדית. -שתייה מועדפת: מ-כ-ו-ר-ה לקולה! -מאכל מועדף: פיצהההה
-טעם גלידה מועדף: שוקלוד עם פיצפוצי עוגיות. -מקצוע מועדף בבית ספר: טחחחחחחחח...אין מועדף! -להקה מועדפת: כעיקרון הלהקה המועדפת עליי ביותר היא אוונסנס...ואחריהם שורה ארוכה ארוכה של להקות אחרות כמו: רד הוט צ'ילי,באסטד,בלו,מקפליי ויש עוד המשך. -זמרת מועדפת: אבריל נשמתייייייי!!
-3 סרט מועדפים: אין ממש הרבה מועדפים....אני פריקית של סרטים אבל לא אהבתי ממש אחד כזה במיוחד,אז בטח שלא שלושה.{למרות שיש את ואן הלסינג...לא רק בלונדינית,פריקי פריידי ואחרים טובים לא פחות.} -בגדים- -חנות בגדים אהובה: נניח ו"פוקס" -סגנון לבוש: ג'ינס וחולצה..? -מה בחיים לא תלבשי? חצאית! -מכנס שעליו את חורשת בד"כ: הג'ינסים שלי חרושים קשות..חח -חולצה חרושה: כל החולצות השחורות שלי בעיקרון... -צבע מועדף בבגדים: שחור...
-חנות אליה בחיים לא תיכנסי: -פריט לבוש שקנית , ועליו את מצטערת: יש כמה חולצות ואיזה שני זוגות מכנסיים.. -שירים-וקליפים- [לא לבחור שירים של ווסט, לגוון קצת אנשים] -5 שירים אהובים כרגע: 1. אבריל-"מיי האפי אנדינג" 2. אבריל- "פל טו פיסס" 3. אבריל- "טייק מי אוואי" 4. אבריל- "נובאדיס הום" 5. אוונסנס{לשם שינוי..}-"אבריבדיס פול" {וסורי שלא כתבתי באנגלית...אין לי כוחחחחחח וחם לייייי} -5 שירים שתמיד אהבת לשמוע: [לאו דווקא בתקופה הזו]: שירים דווקא די רומנטיים..חחח...מי היה מאמין עליי?!..חח -השיר הכי מעצבן בעולם: נמנמ השיר של כריסטינה מיליאן.."דיפ איט לואו"-שונאת אותווווו...בלעט עלייה...איך התדרדרה. -שיר האהבה הכי שולט: סלין דיון- "מי הארט וויל גו און"-טיטאניק הלו?! -שיר שגורם לך לבכות: אף שיר לא גרם לי לבכות...ושירים שגרמו לי להיות עצובה זה רק הישרים הרומנטיים המרגשים האלו...כמו מיי הארט וויל גו און וכאלו. -שיר שהכי מדבר אלייך: אבריל- קומפליקייטד... -3 קליפים אהובים: אין לי כוח עכשיו לכתוב...בלעע -הקליפ הכי מעצבן אי פעם: "דיפ איט לואו"!!..בלעט...|מיאו| -קליפ חרוש בMTV: לדעתי החדש של בריטני...אוורי-טיים... -אנשים מעצבנים, אנשים אהובים- -אנשים שבלעדיהם את פשוט לא יכולה להמשיך: המשפחה שלי בעיקר. -איזה תכונות מחפשת בחברה טובה? שלא תיהיה נודניקית...נאמנה,כנה והכי חשוב,מצחיקה!..חח -תכונות של אנשים שדוחים אותך: בלעע...חוסר איכפתיות,גועליות סתמית,שוויצריות...וכאלו שסתם פקצות מטומטמות! -אהבה- -כרגע יש חבר? נמנמ...נוווופפפפ -3 דברים שחייבים להיות בקשר על מנת שיצליח: אהבה..? -5 תכונות שחייבות להיות בחבר העתידי: מצחיק,נבון,ישר,נאמן,אוהב -5 תכונות שעליהן תפסלי בחור: שקרן,בוגד,גועלי כזה,מטומטם מדי,ילדותי מדי. -הדבר הכי מטומטם שבחור אמר לך: נמנמ..לוזכרת כרגע..אבל כמעט כל הבחורים שאני מכירה מטומטמים שלא חסר להם... -5 הגברים הכי סקסיים אי פעם הם: [שימו אפשר לבחור רק לייפר אחד ולצרף אותו ל5 המועדפים!] 1. ג'וני דפ 2. ג'סטין טימברלייק 3. פליפה קולומבו{שלי!} 4. כללללל הבחורים ממקפליי ובאסטד 5. דימה הכוסון שלייייייי -מראה- -איזה ציון היית נותנת למראה שלך? מ1- ל10-?...5 ככה...באמצע. -האיבר שאת הכי אוהבת בעצמך? נמנמ...חזה.{חח..} -האיבר שאת הכי שונאת בעצמך? בלעע -האיבר שעליו את מקבלת הכי הרבה מחמאות: נווו באמתתתת -המחמאה האחרונה שקיבלת: שיש לי אישיות נחמדה...חח -תכונות אופי- -איך היית מגדירה את האופי שלך במשפט קצרצר? בלעט..מיאו..איצי..בלעע...סמוצ'! -3 תכונות אופי שהיית משנה בעצמך: את זה שאני יותר מדי נחמדה וטובה... -3 תכונות אופי שלא היית משנה בעצמך: כעיקרון לא הייתי משנה כלום,לא משנה כמה חסרונות יש לי אני אוהבת ת'צמי כמו שאני. -תכונה שלך, עליה מלא אנשים מעירים לך: סתומה...? אחלה שאלון...עניתי אליו כבר אבל אני פשוט מתה על שאלונים...חח

למעלה