חידון

Rock and MetaL

New member
חידון

נראה מה אתם באמת יודעים על חברי הלהקה 1.מה שמו האמצעי של ג'ון? 2.איך קוראים להורים של אנטוני? 3.מה שם ההורים של ג'ון? 4.מה היה שמם הקודם של הלהקה? 5.באיזה שנה פלי עבר מאוסטרליה לניו יורק? 6.באיזה גיל צ'אד התחיל לתופף? 7.מה כלי הנגינה הראשון שפלי למד לנגן בו? 8.איפה נולד ג'ק איירונס?(איזה עיר) 9.מי הבן אדם אותו ג'ון הכי מעריץ ולמה? 10.באיזה גיל אנטוני איבד את בתוליו?עם מי?ולמה? 11.איך קראו לכלב של אנטוני 12.מהו שמו המלא של פלי 13.מה היה השיר הראשון שפלי הלחין בבאס? 14.מה היה השיר הראשון שאנטוני כתב לרד הוט עם פלי? 15.באיזה שנה פלי התחתן ואיך קוראים לאישתו? עכשיו שאלה אחרונה קצת קשה יותר 16.מה היה השם הראשון של הלהקה של ג'ק והלל,מה השם השני,מה השם האחרון ומתי הלהקה התפרקה? חידון קשה מקווה שתצליחו לענות עליו נסו באינטרנט

m1989

New member
אוקי..

1. אנטוני 7. חצוצרה? 9. ג'רי המתופף שהקליט איתו? לא זה היה מישהו אחר אני חושבת...

DorRhcp

New member
טוב..

4. היה משהו ארוך ממש שנגמר ב-rythm 6.6 7.חצוצרה 10. בגיל 12, עם חברה של אבא שלו, אבא שלו הציע לו. 12. מיכאל באלזרי?

Eloola

New member
../images/Emo12.gif

יוו כולם רשמו שבגיל 12 הוא איבד את בתוליו ורק אני כתבתי 14..... לא זכרתי ממש טוב, אז החלטתי ש 14 זה יותר סימפטתי... אבל לך תדע- זה אנטוני.....

Rock and MetaL

New member
...

4.משהו ארוך אבל מה? והוא לא נגמר בrythem. 6.לא מדיוק 7.לכולם לא לא זה לא היה חצוצרה 10.נכון 12.כן אבל מה השם האמצעי שלא גם

Nico Tine

New member
אין לי כוח לאנגלית

4.טוני פלאו אנד דה מיריקולאסלי מג'סטיק מאסטר אוף מייהם

ננסה...

1.אנתוני 2.לאמא שלו קוראים מרגרט אליזבת ולאבא שלו בלקי דאמט(
) 3.ג'ון וגייל.
זה קל. 4.השם הארוך ההוא..טוני משהו... 5.לא יודעת. 6. 6. 7.חצוצרה. 9. ג'וש קלינגהופר כי הוא אמר שלדעתו הוא המתופף הכי טוב בעולם (בגלל שיר אחד באינסייד אוף אמפטינס...)... נראה לי... 10. בגיל 12 עם חברה של אביו..הוא הציע לו כמו שכתבו למעלה.. 11. אני לא יודעת אבל זה היה כלב זאב... 12.מייקל פיטר בלאזרי
14.וואט איט איז
15.אממ נראה לי ב86 או 85 עם לואיישה(
)

Rock and MetaL

New member
כל הכבוד

1.נכון 2.נכון אבל אלה השמות האחרים שלהם או משהו כזה יש להם עוד שמות(אבל מקבל ת'תשובה
) 3.נכון כל הכבוד 4.נווו מה השם נכון טוני אבל טוני מה??? 5.חבל 6.לא מדויק.... 7.לא 9.הוא אחד מהאנשים אבל לא נכון יודעים מה טעיתי בשאלה...מי הבן אדם שג'ון הכי הושפע ממנו.. 10.נכון 11.נכון הוא היה כלב זאב אבל מה השם 12.כל הכבוד זה השם המלא 14.לא 15.נכון!!!נוותר לך כי אחת מהשנים היא הנכונה! כל הכבוד הצלחת את הרוב

Eloola

New member
וואוו איך קשה..ננסה..

.מה שמו האמצעי של ג'ון? לא יודעת 2.איך קוראים להורים של אנטוני? מרגרט אליזבת ולא יודעת 3.מה שם ההורים של ג'ון? לא יודעת 4.מה היה שמם הקודם של הלהקה? שמעתי ממקורות מפוקפקים שקראו להם פעם 'הפרצופים'. the faces.. לך תדע.. 5.באיזה שנה פלי עבר מאוסטרליה לניו יורק? איי דונט נו 6.באיזה גיל צ'אד התחיל לתופף? כנ"ל 7.מה כלי הנגינה הראשון שפלי למד לנגן בו? חצוצרה 8.איפה נולד ג'ק איירונס?(איזה עיר) לוס אנג'לס 9.מי הבן אדם אותו ג'ון הכי מעריץ ולמה? אין לי שמץץץץ 10.באיזה גיל אנטוני איבד את בתוליו?עם מי?ולמה? בגיל 14 עם חברה של אבא שלו. תהרגו אותי-לא יודעת למה. 11.איך קראו לכלב של אנטוני ? לא יודעת כלב, אבל הייתה לו כלבה בשם אשלי. 12.מהו שמו המלא של פלי ? מייקל בלאזרי 13.מה היה השיר הראשון שפלי הלחין בבאס? ממש ממש ממש לא יודעת 14.מה היה השיר הראשון שאנטוני כתב לרד הוט עם פלי? אין לי מושג 15.באיזה שנה פלי התחתן ואיך קוראים לאישתו? אין לי מושג ואין לי מושג 16.מה היה השם הראשון של הלהקה של ג'ק והלל,מה השם השני,מה השם האחרון ומתי הלהקה התפרקה? אמממממממ... אחד מהם זה what is this. זה מה שבטוח.

BloodSugarCrazy

New member
ננסה...

1. אנתוני 2.פגי וג'ון מייקל קידיס 4.טוני פלואו וכל השאר... אין לי כוח לכתוב 7.חצוצרה 10.גיל 12, עם הג'ינג'ית הזו... שכחתי את השם שלה, חברה של אבא שלו. 11.באסטר! 12.מייקל בלזארי 14.אאוט אין LA 15.קראו לה לואישה אם אני לא טועה.. התחתנו ב.. 87? משהו כזה? 16.היה ANTHEM, FEAR ועוד משהו..

backstreet girl

New member
אאמממ..

1.מה שמו האמצעי של ג'ון? אנתוני. 7.מה כלי הנגינה הראשון שפלי למד לנגן בו? חצוצרה. 9.מי הבן אדם אותו ג'ון הכי מעריץ ולמה? נראה לי הלל כי ג'ון היה מעריץ של הפפרז. 10.באיזה גיל אנטוני איבד את בתוליו?עם מי?ולמה? 12 עם חברה של אמא שלו כי הוא היה ילד שובב. 12.מהו שמו המלא של פלי? מייקל בלאזרי. עניתי על 7 מתוך 16-אני במצב רע.

למעלה