חידון

חידון

מסיבה מסויימת רוב האנשים שכותבים על כדורגל אירופי עושים את זה בפורום "כדורגל" ולא פה. אני חושב שהגיע הזמן לעורר קצת את הפורום הזה, אני אתחיל בחידון הבא: 1. מי השחקן הכי צעיר שכבש בפריימרליג (באנגליה כמובן)? 2. איך קוראים לאח הצעיר של ריו פרדיננד ואיפה הוא משחק? 3. מאיזה קבוצה הגיע אריק קנטונה למנצ'סטר יונייטד? 4. מה הכינוי של פאבלו איימר בארגנטינה? 5. באיזה קבוצה בספרד שיחק רונן חרזי? 6. באיזה קבוצה באנגליה שיחק אבי נימני? 7. איך מוכרעת האליפות באיטליה אם בסוף הליגה לשתי הקבוצות הראשונות בטבלה יש אותו מספר נקודות? 8. מאיזה קבוצה הגיע רפאל מארקז לברצלונה? 9. איפה משחק היום ג'ון קארו? (או ג'ון קארב, איך שאתם מעדיפים לקרוא לו) 10. ושאלה אחרונה סופר קשה : איזה שחקן זכה בתואר "מלך השערים של אירופה" (golden boot award) בעונת 98/99 ובאיזה קבוצה הוא שיחק?

תשובות מהמותן

השחקן הצעיר זה ויין רוני. אין לי מושג מי זה אח של ריו קאנטונה הגיע מלידס ב1992 פאבלו איימאר מכונה אל פאז"סו איימאר כלומר הליצן רונן חרזי בסלמנקה אבי נימני בדרבי קאונטי באיטליה יש משחק מכריע בין הקבוצות מארקז הגיע ממונאקו קארו משחק באיזו קבןצה מגביע אופא שחכתי כרגע נעל הזהב הלכה אני מאמין למריו זארדל מפורטו

6/10, לא רע

1. טעות, זה מה שרוב האנשים חושבים אבל כמה שבועות אחרי הגול המדהים ההוא של רוני נגד ארסנל כבש שחקן אחר צעיר יותר העונה לשם ג'יימס מילנר. 2. אנטון פרדיננד, הוא משחק בווסטהאם, קבוצת נעוריו של ריו 3. נכון 4. נכון 5. נכון 6. נכון 7. נכון 8. נכון 9. בשיקטש 10. טעות, מי שזכה באותה עונה בתואר נעל הזהב הוא ניקוס מאכלס היווני ששיחק באותה עונה בויטסה ארנהיים אגב זה היה הניסיון האחרון שלי להחיות את הפורום הזה, חבל שאין פה אנשים

למעלה