חידון3

hubash

New member
חידון3

שלום לכולם החידה להיום היא מי היה הבאסיסט הראשון של מטאליקה?

RevitallicA

New member
מקגווני...

שבעיקרון לא היה בכלל בסיסט... ג´יימס לימד אותו את עקרונות הבס...

ShiN ShiN

New member
בעיקרון

ג´יימס היה הבסיסט הממש ראשון.... אח"כ הוא צירף את רון שהיה חבר שלו...

RevitallicA

New member
בעיקרון...

ג´יימס היה אמור להיות רק גיטריסט ליווי...! הוא שקל להישאר סתם גיטריסט, ולא לשיר בלהקה...!

asdasdasd

New member
אני בשוק

אני הייתי מעריץ של מטאליקה לפני שנים וסתם מבקר פה לראות אבל החוסר ידיעות האלו שאתם מפגינים זה ממש מבזה היה להם באסיסט שמת בתאונת אוטובוס גפ שמו היה לא זוכר את השם המלא תתביישו לכם

Upon The Ashes

New member
asdasdasd

הכל נכון.. קראו לו קליף ברטון ד"א אבל.. הוא היה הבסיסט השני!! לפניו היה להם את רון מקגווני, הוא היה אצלהם רק כמצה חודשים אם אני לא טועה, ויש אותו גם בכמה מהתמונות הראשונות של מטאליקה, הוא לא השתתף בשום הקלטה, וקליף ברטון החליף אותו כשג´יימס ולארס שמעו את קליף מנגן באיזה מועדון בלהקה הראשונה שלו "טראומה", אם אני לא טועה...

Bodom-child

New member
תתבייש אתה...

אתה אפילו לא זוכר את השם שלו

אני אעשה פה קצת סדר, ברשותכם.

אז ככה: מאיפה הבאת את הרעיון שג´יימס לימד את רון בס? את זה רק את ואלוהים יודעים! Ron McGovney הבסיסט הראשון של מטאליקה היה בסיסט מעולה ואני בספק אם להקה רצינית הייתה הופכת גיטריסט לבסיסט במקום להביא בסיסט וזהו! עובדה- את הריפים שב-(Pulling teeth (anasthesia כתב רון, וקליף רק שיפצר. שאלה שכבר הרבה זמן חיפשתי לה תשוב: מה קרה לרון אחרי שהוא עזב את מטאליקה? הבחור פשוט נעלם. לגבי השירה? ג´יימס תמיד רצה גם לשיר, אבל בתחילת מטאליקה הוא פשוט לא היה בטוח מספיק בשירה ונגינה יחד (עסק של קוארדינציה, כל נגן יודע). במקומו שר John Bush שהיום הוא סולן להקת Anthrax (מומלצת בחום). Cliff באמת ניגן בלהקה Trauma שעבדה בעיקר על Thrash-metal באותם הימים וגם הוציאה שיר לזכרו לאחר ה-27.9.86 (היום שבו הוא נהרג). הסיבה היחידה שהוא דחה את ההצעות הראשונות של מטאליקה היא בגלל שמטאליקה ניגנה ב-LA וקליף שנא את ארץ הפריקים המגעילה הזו. לכן קליף מצטייר כמטאליסט הכי PURE והכי אמיתי אי פעם שבכלל לא היה ממוסחר ושמר על התדמית של מטאליקה כלהקה בשביל המוזיקה (ההתמסחרות באה לאחר שהוא נהרג, ג´יימס הודה באחד מראיונותיו שהוא מבקש סליחה מקליף על זה שהם הפרו את ההבטחה לעולם לא להוציא קליפ). אבל די עם רקע על מטאליקה, בטח ידעתם את זה בעצמכם. ד"א- ג´יימס? בסיסט? ?מה? זה שטותי ביותר!!

Nomaed Dominus

New member
אהה... לא יודע מה עם סולן ANTHRAX

אבל מי ששר לפני ג´יימס, היה דייב מוסטיין. ג´יימס היה על גיטרה מובילה... ודייב היה גיטרת רית´ם ושירה... אחרי שהעיפו את דייב (והוא הקים את מגאדת´) הביאו את קירק האמט לגיטרה מובילה, ג´יימס עבר לרית´ם ולשירה. ודי הסתדר לו בסוף
NP; Cannibal Corpse - No Remorse

RevitallicA

New member
בהקלטות הראשונות של מטאליקה

ג´יימס ניגן גם על באס וגם על גיטרה... מפה הגיעה העובדה שג´יימס ניגן על באס לפני רון, אבל רון היה הבסיסט הראשון... ומאיפה שמעתי על הקטע עם ג´יימס לימד את רון- קראתי באיזה ראיון... לא זוכרת איזה...

באתי לעשות סדר ורק עשיתי עוד בלאגן.

או במילים אחרות...Dave היה הראשון ששר. שכחתי את זה לרגע... עדיין לא מבין מאיפה לכם השטויות האלו עם הבס... זה ממש מטופש!! אל תאמינו לכל מה שאתם קוראים.

ShiN ShiN

New member
ממממ...!

תהית מה קרה עם רון... יש לי תמונה שלו מ94 עם ג´ייסון... מאחורי הקלעים של איזו הופעה... וגם! הוא התראיין במאחורי המוזיקה על מטאליקה! =) אז הנה התמונה!
(ואני חייבת לציין שהוא נראה ממש טוב בתמונה, ולא כמו שהוא נראה במאחורי המוזיקה.. ממש נורא...)

hubash

New member
DAVE שר???

הוא אף פעם לא שר בשביל מטאליקה הוא חרק היה גיטריסט ועוזר להם לכתוב את השירים ב kill והם העיפו אותו אחר כך ועד היום הוא אוכל את עצמו דרך אגב יפה הראתם בקיאות...

a_duck

New member
הוא שר אצלם בדמו...או משהו כזה...

כשהKILL EM ALL יצא כבר נראה לי העיפו אותו הג´יימס שר... ראיתי קטעים מהופעות ממש ישנות שלהם שדייב שר... ולא נראה לי שהוא אוכל את עצמו עכשיו...יש לו להקה לא פחות טובה עכשיו רק חבל שגם מגדאת´ נהיו הומואים...לפחות לא הומואים ברמה של מטאליקה...

Dave שר!

בכל הדמואים וההופעות שהיו למטאליקה עד שהוא פוטר. נמאס להם ממנו כי הוא נהיה אלכוהוליסט יותר מדי (אפילו בשבילם). ב-Kill´Em All לא תשמעו את דייב כי הדיסק הוקלט אחרי שהוא עזב, אבל כן תוכלו לראות כמה הערות בעמוד הראשון שמתייחסות אליו (חלק תבינו, חלק לא).

למעלה