חידושים באבולוציה:

ihtiyar

New member
חידושים באבולוציה:

הערב הודיעו בחדשות: רב ירושלמי אמר שההומואים והלסביות יהפכו בגלגול הבא לארנבות ולשפנים. אז אולי תפסיקו כבר עם תיאוריות מיושנות כגון זו של דארווין, קרל פופר, איינשטיין, נועם חומסקי ודגי רקק שכאלה! הם כולם אפר ואפר מול הגאונות הנכוחה של הרב הירושלמי. במחשבה שניה, אולי אפשר לבקש מהעילוי הירושלמי להגדיל את רפרטואר בעלי החיים העתידיים: שבגלגול הבא יהפכו הריפורמים לדובים, הקונסרווטיבים יהפכו לנשרים, הנוצרים לאייל-הכרמל, חסידי וויז'ניץ לצלופחים והחרדים לחרדונים? כנראה שאלוהים באמת ברא את הטמטום כדי שנקבל מושג כלשהו על מהות האינסוף...

qet1

New member
../images/Emo6.gif כן גם אני שמעתי את זה

תשמע, נראה לי שהוא רצה לתת להם מחמאה...אחרת הוא היה אומר שהם יהפכו לחזירים (רחמנא לצלן) או יותר גרוע מזה....לרבנים שפולטים שטויות כמו מכונות יריה!

ihtiyar

New member
אתה סתם ציני! הסוגיה חשובה:

1. האם כבוד הרב מודע לעובדה הנוראה שאם החידוש האבולוציוני שלו יתקיים (והוא בטח יתקיים, כי לרבנים יש תקשורת ישירה עם החונטה השמימית), הוא דואג בעצם לקיבוצניקים אוכלי השפנים? 2. האם מעתה ואילך, בכל פעם שאפגוש ארנב שחור, עלי להסיק שזהו ש"סניק או חסיד גור שהיו הומואים לשעבר? 3. האם הארנבים והשפנפנות העתידיות יהיו גם הם הומואים ולסביות בגלגולם החדש? 4. למה יהפכו ההומואים הנוצרים? והלסביות המוסלמיות? והאם יהיה הבדלה מהותי בין גלגולו של הומו חילוני לבין גלגולה של לסבית חרדית? 5. השפנים והארנבות אינם חיים שנים רבות. מה יהיה גלגולו של שפן הומו? האם ארנבת לסבית תתגלגל להיות רבנית? מחכה לדרשה הבאה של כבוד הרב, כדי לקבל תשובות בדוקות ומדעיות לסוגיות הנ"ל.

qet1

New member
יש לי חבר דתי שהסביר לי פעם

שמטרת הגילגולים היא לתקן את ההתנהגות שלך עד שתגיע להיות צדיק מושלם. ככה שכנראה ההומואים יהפכו לשפנים וארנבות ואז תינתן להם הבחירה האם להמשיך להיות הומואים או לא...כל עוד הם ימשיכו הם ישארו שפנים וארנבות גלגול אחד גלגול...עד שהם יגלו את האור ויחזרו להיות סטרייטים ואז בגלגול הבא הם יחזרו להיות בני-אדם. ד"א מקרים חמורים במיוחד של אנשים לא מוסריים בצורה קיצונים הופכים בגלגול הבא להיו....סלעים! ככה שיש להם הרבה הרבה זמן להרהר במה שעשו ולתקן את דרכם.(נשבע לכם שאני לא ממציא את זה).

ihtiyar

New member
לא הבנתי משהו בעניין הסלעים:

אתה טוען שסלעים הם דבר שכמעט ולא משתנה במשך מאות בשנים, נכון? גם המחשבות של הרבנים לא השתנו כבר מאות בשנים, נכון? אז רבנים הם סלעים שנענשו, או סלעים הם רבנים שנענשו?

qet1

New member
הרבנים קיבלו עונש מיוחד

הם אנשים רגילים עם סלע במקום מוח.

התולעת 1

New member
מה לעשות

אמת אי אפשר לשנות..כי חצי אמת פירושו זה שקר רק שקר משתנה מדי יום.

התולעת 1

New member
הרב צודק

דוגמא: שלחת את בנך לקנות מהמכולת כך וכך מצרכים, החסיר שניים או שלושה, אתה אומר לו: אני מצטער רד עוד פעם תביא את השאר, עכשיו כשאדם יורד לעולם הזה עוד פעם אז לא יורדת כל הנשמה, אלא חלק הנשמה הבלתי מתוקן, והיא נכנסת בגוף חדש, ונולד תינוק חדש לעולם, אבל הנשמה שבפנים של התינוק הזה, של הילד, זו נשמה שכבר הייתה בעולם, עכשיו מזמנים לה במשך החיים שלה כל מיני מצוות מסוג המצוות שלא עשתה ועבירות מסוג העבירות שעברה על מנת שתעמוד בניסיון ולא תיכשל, ברגע שאדם מתמודד בהצלחה בזה, הוא יוצא מן העולם, אפילו בגיל צעיר, גמר את התפקיד שלו מגיע לעולם העליון מתוקן. אדם יכול להתגלגל שלוש פעמים כשהוא אדם כמו שכתוב: ``על שלושה פשעי ישראל ועל ארבעה לא אשיבנו`` פעם רביעית האדם כבר לא בא בתור אדם, הוא בא בתור דומם, צומח, חי, ז``א הנשמה מתגלגלת באלה, לדוגמא: אנחנו כשמברכים ברכות על פירות, מברכים ברכות על כל דבר בברכה אם יש נשמה מגולגלת בתוך פרי המאכל, ע``י הברכה כשהיא נעשית כפי שצריך מתקנים את אותה נשמה והיא עולה לעולם העליון, עד שלוש פעמים נותנים לאדם לבוא בתור אדם, ז``א שיש לו בחירה להחליט אם לעשות טוב, או לא טוב, אחרי שלוש פעמים זה כבר חזקה, רואים שהאדם הזה כבר בבחירה לא יבחר בטוב, אז מביאים אותו במצב של מוכרח, לא של בחירה והוא כלוא בתוך דבר, אבל הוא עובר ייסורים גדולים, לדוגמא: אדם שהתחייב כרת, אדם שהתחייב כרת אם הוא מגיע בגלגול עוד פעם על כריתות אז אחת מן הדרכים אומר האר``י הקדוש שהוא בא בתוך עלה, עלה בעץ, עכשיו הנשמה נמצאת בתוך העלה, עלה זה סתם עלה, אבל בעלה כלואה נשמה של אדם, או חלק של נשמה בלתי מתוקן, ואז מה עובר עליו, זה כמו אדם שעומד עירום והרוח מכה והחמה מכה בו והכל מה שמרגיש אדם עירום באמצע הרחוב והוא לא יכול לעשות כלום, ככה הוא מרגיש, חום את הכל, קיץ וחורף, עד מתי? עד שבאה השלכת, שבאה השלכת ונכרת העלה, אז מתבצע בו הכרת והנשמה עולה לעולם העליון מתוקנת על כרת אחד.

qet1

New member
לא, לא...פשוט ברור שזה נכון. למה?

כ-י כ-ת-ו-ב הרי המקור של הכל זה התורה(למה? כ-י כ-ת-ו-ב). את התורה כתב אלוהים(למה? כ-י כ-ת-ו-ב). ואלוהים לא משקר( למה? כ-י כ-ת-ו-ב). מכך נובע שזה נכון. כל-כך פשוט ונוח.

למעלה