חידושים באתר האינטרנט של CIC

shipy1234

New member
חידושים באתר האינטרנט של CIC

נכנסתי לשם עכשיו ולהפתעתי ראיתי שלפרט ל- IN PROCESS הרגיל, הם גם התחילו לרשום את הכתובת למשלוח דואר של המגיש באותו עמוד! מי אמר שאין התקדמות? לפחות אפשר לבדוק מיד שהכתובת של המגיש הוזנה כיאות למחשבי ה- CIC...

ttc

New member
קצב הטיפול בבקשות

את הכתובת שלי דווקא לא רשמו שם, אבל יש עכשיו באתר שלהם נתונים עדכניים על קצב הטיפול בבקשות - מתייחס לבקשות שטופלו מאפריל 2006 עד מרץ 2007. קצב הטיפול ב-SKILLED WORKERS בשגרירות בת"א ירד מ-26 חודשים ל-24 (ל-30% מהמקרים).

Blink marketing

New member
אז מה זה אומר בעצם?

שהם עובדים עכשיו על כל הבקשות שהוגשו לפני אפריל 2006?

Skyfire42

New member
גם אצלי לא כתוב

אולי זה סימן טוב עבורך, הרי אתה אמור להיות בשלבים סופיים.

shipy1234

New member
מעניין. איפה החברה של אוג-אוקט 05?

שיעשו גם בדיקה. האם באמת פרסום הכתובת מהווה אינדקציה כלשהי להתקדמות? דנה?

dana631

New member
הי שיפי!

מה העניינים? מקווה שהכל טוב! אם תשלח לי את הלינק, אני אבדוק גם. ניסיתי להיעזר בגוגל ומצאתי דברים קשורים, אבל לא את הלינק עצמו. דרך אגב, בזמנו, כשבדקתי, כבר אז היתה כתובת, והייתי In Process...

joe2b

New member
לא יודע אם ומה זה אומר

אבל בכל מקרה, אצלנו - הגשה בתחילת דצמבר 2005 והסטטוס הוא In Process בלי שום תוספות.

בוביקון

New member
מרץ 06 ואפילו לא מצליחים להכנס למערכת

בשגרירות טוענים שזה בסדר ואנחנו יודעים שהתיק נפתח כי הוספנו תינוק לבקשה והם מצאו את התיק.

dana631

New member
טוב, אצלי אין כל חדש

בדיוק אותה אינפורמציה שהיתה שם כשהתיק הוזן לראשונה, ברוב אדיבותם, למחשב (שנה הייתי צריכה להילחם כדי שבסוף הם יעשו את זה). אה, וכן יש כתובת, אבל ככה זה היה מההתחלה. לרווחת הכלל, אני מצרפת כאן את הלינק. http://services3.cic.gc.ca/ecas/ECAS.jsp בהצלחה לכולם, אנא תעדכנו את כולנו כאן אם למי מכם יש חדשות כלשהן.

lironshn

New member
גם אצלי אין חדש

ולא שציפיתי... כי רבים וטובים עוד לפני

אצלי אין שינויים

מכון שאנו רק בתחילת התהליך והוסיפו את הכתובת רק לחברה היותר ותיקים ניתן להסיק שיש איזה שהיא תזוזה... תחכו למכתב.... :) בהצלחה! ואל תשכחו לעדכן למה למה לא הגשתי לפני???!!!!

למעלה