חידושים במשחק

gindis

New member
חידושים במשחק

1. עקב השינוי של מספר תורים לכל תקיפה שונה מספר התורים שמקבלים. מעכשיו תקבלו תור כל 20 דקות ולא כל חצי שעה. 2. נוספו תמונות למסכים: קבוצות ברית, יחסים, או"ם, מחקר ופיתוח. בנוסף שונו התמונות של המרכז מסחר ליותר גדולות. 3. מעכשיו מדינות שהדרוג שלהם בין 1-10 יוכלו לתקוף רק מדינות בדרוג 1-10 וזאת על מנת לאפשר למדינות חלשות יותר להתפתח! *** לא יהיו שינויים קריטים יותר במשחק, אלא רק תוספות קטנות פה ושם ***

gilrel

New member
התמונות באום יפות אבל עכשיו זה איטי

ממש איטי!!!

Wolfinix

New member
התוספות גורמות לעומס על השרת..

רוב הזמן אי אפשר להגיע לשום מקום מעבר לדף הפתיחה!!

Lightning82

New member
אם כבר דברנו על תמונות..

התמונה של הטילים נגד טילים שגויה. מה שרואים בתמונה זה משגר MLRS. הוא משמש ככלי ארטילריה מתקדמת.

meetAmeet

New member
וכל המדינות הבמקומות 1-50 יכולות

לתקוף את מקומות 1-10?

meetAmeet

New member
עוד שאלה...

מקום 10 יכול לתקוף רק את 1 עד 9 ומקום 11 יכול לתקוף את 61?! זה נראה הגיוני?

meetAmeet

New member
יש לי אינטרנט 1.5 מגה ולוקח לכל דבר

דקה להיטען אם בכלל! לפעמים הדף פשוט לא עולה, אולי כשיהיה לכם שרת חדש תעשו את זה.

ערן

מצד אחד עכשיו זה יותר נוח לי שהכי חזקים מנוטרלים אבל בגלל שיום אחד אני מתכוון להיות הכי חזק :) זה ממש חוק טיפשי אני חושב אמרת אתה רוצה שזה יהיה כמה שיותר כמו במציאות, אז במציאות זה לא הולך ככה.

590V ISRAEL

New member
א י י ק י ד ו ק א

זה באמת תורם למדינות החלשות יותר אבל גם הורס לגמרי את המשחק. עכשיו כל אחד יודע שאם הוא יתקדם בדירוג הוא ינוטרל.

אני יודע בגלל זה אני חושב שזה טיפשי

וזה גם לא תורם כל כך למדינות החלשות כי גם ככה העשיריה הראשונה יכולה לתקוף רק 50 מדינות מתחתיהן אז הן ממש לא מהוות איום למדינות באמת חלשות... חוק ממש ממש מיותר

590V ISRAEL

New member
וזה כן מציאותי :)

שלום ערן -------- כל ההסברים שלך מדברים על שאתה רוצה לעשות את המשחק כמה שיותר מציאותי. והחידוש הזה נראה לך אפילו קצת קרוב למציאות???? לא היה משחק מחשב אחד שחלות על המשתתפים הגבלות כאלה. ממילא אנחנו מוגבלים לתקוף - 50 מדינות מעל ו50 מתחת . מדינה בדירוג 100 יכולה לתקוף מדינה בדירוג 51 ==> ברור שהיא תחסל אותה. אבל מדינה במקום 10 לא תוכל לתקוף מדינה במקום 11 ? הרסת בעצם את המטרה להגיע למקומות הגבוהים ביותר. מדינה במקום 11 לא תרצה להתקדם יותר כדי שהעשיריה הראשונה לא תתקוף אותה??? :)

boaz1122

New member
יפה

אבל האתר בקושי זז לי:| ויש לי 1.5 מגה...חייבים לעשות משהו עם השרת...

edri103

New member
ערן כנס דחוף...

נו באמת ערן..... אם אתה רוצה להלחם בברית שלנו (1thestrongest) אז תפתח מדינה ותילחם כמו גבר!!!!!!!!!! מה זו השטות הזאת????? אתה מנסה לנטרל את המקומות הראשונים (ש90% מהם מהברית שלנו) אם אני לא טועה אתה היית זה שכתב בהוראות המשחק שהמטרה היא להיות אימפריה לא??? ועכשיו מה? האימפריה יכולה רק להתגונן ולא לתקוף? זה נראה לך רציני... תפסיק להיכנע ללחץ של המדינות החלשות!!! אם הן רוצות משחק קל שיקנו דוקים!!! ולא ילחצו עליך לשנות את החוקים!!! אם הן רוצות לתקוף את המדינות החזקות שיתאחדו כמה מדינות וינסו!!!

Fire Of Heaven

New member
דברים טובים ולא כל כך

סוף סוף ישנם יותר תורים שזה דבר טוב מאוד. (אבל אם כבר, היית עושה תור כל רבע שעה ואדמה כל חצי שעה) אבל ההגבלה על ה 10 ראשונים היא לא כל כך טובה. היית אולי מתחיל שהחל מדירוג 150 כל מדינה תוכל לתקוף את ה 40 שמעל ומתחת וכל 50 דירוגים כלפי מטה זה יורד ל 30, ולאחר מכן ל 20 או ל- 25. זה יותר סביר עקב הההבדלים העצומים בין הדירוגים האלו.

arvivlx

New member
המשחק לא זז כעת

יופי, עשית תמונות והל, מזל טוב. עכשיו המשחק לא זז..

gindis

New member
תשובה

כמו שתמיד אני אומר אנחנו מקשיבים להערות שלכם! המקומות הראשונים מתלוננים כי הם תוקפים את המקומות 50 מתחתם והם חלשים לעומתם! אני לא מבין מי צודק כאן...תחשבו על זה! השרת איטי כי מחוברים אליו 140+ שחקנים בו זמנית. אנחנו מנסים בכל הכוח לרכוש שרת חדש... עמכם הסליחה על האטיות! בברכה, ערן

למעלה