חידושים בסולריום...

KaZaA

New member
חידושים בסולריום...

הי! כפי שידוע לכם, בכל מלון בים המלח קיים סולריום. רציתי לציין לטובה את הסולריום במלון נירוונה. אני אישית בדרך כלל מגיע למלון גני מוריה אבל הפעם הזדמן לי לשהות יומיים במלון נירוונה בים המלח. החידוש המרענן בסולריום של מלון זה הינם טפטפות המקושרות בצינור מים והעוברות לאורך כל הסולריום. כל כמה דקות הטפטפות מזליפות זרם דק )ענן( של טיפות - דבר המקל על עומס החום בצורה משמעותית. אני זוכר שלפני כשנה ניסינו לעשות זאת בעצמנו בסולריום של מלון קיסר. אבל המלון הוריד את הטפטפות למורת ליבנו. כל הכבוד ליוזמה - אני שוקל כבר עכשיו לעבור למלון הזה בשהיה הבאה שלי )לתקופה ארוכה יותר(.

מגניב!!! אחלא רעיון !!!

אולי כדאי להציע אותו למלון הבית שלנו - גני מוריה... אני לא חושבת שצריכה להיות עם זה בעיה.. מכל מקום, זה אחלא דבר, רצוי ביותר בים המלח.. תודה קאזה, :) עור/אור ואהבה, גילי פרי

mati62

New member
מלונות בים המלח

שלום! האם מישהו מוכן להסביר לי מה כל טוב במלון גני מוריה? אני למשל הולך כבר השנה השמינית למלון לוט ומאד מרוצה מכך שיש לו חוף צמוד והכל קרוב וקומפקטי והצוות מאד ידידותי. אינני רואה שום יתרון בגני מוריה. דווקא נירוונה עדיף לדעתי משום שיש לו חוף ים צמוד. אני מחכה לתגובות. מתי.

קצפת**

New member
בסולריום על החוף כבר קיים.......

היי קזה וברוך שובך.......... רק שתדע לך שבסולריום המרכזי שעל החוף ה``פטנט`` הזה כבר קיים כשנתיים....העניין הוא שהמים הניתזים מושפעים מרוחות שמסיטות אותם ובדרך כלל הם קרים במידה שלא נעימה על הגוף............ועד שימצא הפטנט המושלם אני ממשיכה להשתמש במרסס של הגינה. מחכה לך בצ`ט.....לשם שינוי תישאר ער ;-) קצפת**

למעלה