חידושים בפורום

0ne Man

New member
חידושים בפורום

שלום לכולם, הוספתי לפורום שתי תוספות חדשות: לוח מודעות - כל גולש יכול להוסיף מודעות בלוח מודעות. לוח המודעות כולל קטיגוריות של ביקוש עבודה, הצעות עבודה, מכונים לאביזרי שמיעה, עסקים של לק"ש ועוד. ההודעות שיתפרסמו הן באחריות הגולשים בלבד! מנהלי הפורום ייכנסו מפעם לפעם ללוחות המודעות וימחקו הודעות שאינן הולמות (לדוגמא הודעות פורנוגרפיות וכו') אם ברצונכם לאוסיף עוד קטיגוריה ללוח המודעות, פנו אלי במסר אישי ואשמח להוסיף את הלוח המבוקש. גלריות - לוח שבו ניתן לפרסם תמונות או סירטונים שונים על ידי הגולשים. אין לפרסם תמונות פורנוגרפיות או תמונות לא הולמות! תמונות לא הולמות יימחקו על ידי מנהלי הפורום! כמו כן, אין לפרסם תמונות של גולשים אחרים ללא רשותם! במידה ובגלריה יפורסמו תמונות לא הולמות, נישקול את הסרת הגלרייה בעתיד. אני מקווה שתשתמשו בלוחות המודעות ובגלריה שימוש טוב ומועיל! חתימה טובה!

הפתעה ובקרשה מיוחדת למנהלים

קודם כל הפתעה כנסו לגלרייה ותראו מה שדמתי תמונות שבו מושגים הכי חשובים (דרך תמונות איפשר להבין הכל) בקשה ממנהלי פורום חשוב יש אתר שכיסוף הקימה לפני כשנתיים ולא כדאי לשכוח אותו אז ממולץ מאוד למענה לכבודה לשם אתר שלה אתר הסברה בנושא כבדי שמיעה

סליחה שלא סיימתי משפט ../images/Emo10.gif

התכוונתי לשים את האתר שלך ברשעימת קישורים כי כל השקעה שעושים למענינו זה שווה לנו כי זה תורם אז בבקשה

צלף

New member
כל הכבוד לך חסוי ../images/Emo45.gif

על התמונות, לא חשבתי שישנם תמונות כאלו...

0ne Man

New member
אני הוספתי לוח ימי הולדת

בקישור של הלוחות, ואני מזמין את כל גולשי הפורום לכתוב לנו מהו תאריך יום ההולדת שלכם (לא חובה לציין שנה!) כדי שנוכל לאחל לכם מזל טוב ביום הולדתכם....

למעלה