סוכריה על מקל
New member
חידושים והמצאות באגף ה-US ../images/Emo163.gif
חידושים והמצאות באגף ה-US
טוב, נו, זה לא מחזור הטיפולים הראשון שלי. אלה בודאי לא ה-US הראשונים שלי. אבל בפעם הקודמת עשיתי את כולם אצל הרופא שלי שעם כל עדינותו תמיד כאב לי. עכשיו אני עושה את הבדיקות באיכילוב, והטכנאיות הרבה פחות עדינות ממנו, כך שלפני כל US הייתי צריכה להכין את עצמי נפשית לכך שיכאב. מאוד. הגעתי למצב שפחדתי מה-US יותר מאשר מבדיקת הדם!!! אני!!! ואתמול, כשסוף סוף גררתי את עצמי בצהריים ל-US (טוב, היו לי נסיבות מקילות - התעלפתי פעמיים וחצי לפני כן
) קיבלה אותי טכנאית שלא הכרתי קודם (זה לא חדש - עד עכשיו הייתי כל פעם אצל טכנאית אחרת, יש המון טכנאיות!!!), בחדר שעוד לא נבדקתי בו (זה חדש
יש פחות חדרים מטכנאיות...), ואני מכינה את עצמי לכאב, ו - הוא לא מגיע! והיא בודקת הכל במין קלילות שכזו ולא כואב לי! האם היא בעלת ידי זהב? האם שוחד כספי יספק אותה כדי להיות הטכנאית הצמודה שלי? שאלתי אותה. מסתבר שבחדר הספציפי הזה (היחיד שאף פעם עוד לא נבדקתי בו!!!) המטמר יותר דק מאשר בחדרים האחרים... הבנתם? המ-כ-ו-נ-ה לא בסדר, זו לא אני
היום כשהלכתי ל-US ביקשתי במיוחד שיבדקו אותי בחדר הזה. טכנאית אחרת (כמובן), והלך מצוין. אין לכן מושג איזו הקלה שזו
ועוד דבר שגיליתי היום: השחלה השמאלית שלי עלתה למעלה (כנראה בעקבות הניתוח, לפי אנשי מקצוע) ויותר קל לראות אותה ב-US אבדומינלי... איזו נוסטלגיה חלפה בי כשמרחו לי את הג'ל על הבטן... וגם נורא צחקתי, לא כי זה דגדג אלא כי אני, שאפילו את רוב הסקירה המאוחרת בהריון עם יונתן עברתי וגינלית, מקבלת מעקב זקיקים אבדומינלית
ניצחתי את המערכת!!!
חידושים והמצאות באגף ה-US
טוב, נו, זה לא מחזור הטיפולים הראשון שלי. אלה בודאי לא ה-US הראשונים שלי. אבל בפעם הקודמת עשיתי את כולם אצל הרופא שלי שעם כל עדינותו תמיד כאב לי. עכשיו אני עושה את הבדיקות באיכילוב, והטכנאיות הרבה פחות עדינות ממנו, כך שלפני כל US הייתי צריכה להכין את עצמי נפשית לכך שיכאב. מאוד. הגעתי למצב שפחדתי מה-US יותר מאשר מבדיקת הדם!!! אני!!! ואתמול, כשסוף סוף גררתי את עצמי בצהריים ל-US (טוב, היו לי נסיבות מקילות - התעלפתי פעמיים וחצי לפני כן