חידושים ורופאים

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אוף מחר ל-../images/Emo101.gif

אני נאלצת לגשת מחר לרופאה לבירור לגבי הלחץ דם הגבוה כי היום זה כבר ממש הציק לי. אני מסתובבת עם ערכים של 180/110 ואני מרגישה לחץ בראש, אוזניים סתומות וטישטוש בראיה. כנראה שהטיפול כבר לא עוזר ואו שצריך להחליף או להוסיף עליו. בכול אופן, אני יעדכן מחר מה אמרו לי. מעצבן להתחיל בירור מחדש-כבר נשבר לי מכול זה למען האמת

ל3

New member
הצילווווווווווווווו

ב- 16:30 יש לי תור לרופא שיניים ונראה לי שזה הולך להיות טיפול עצבני. אני ממש סובלת מ"פובית רופא שיניים "ואני מעדיפה שיתקעו בי מחטים בכול הגוף במקום. כבר חצי יום שאני לא נרגעת. איזה פחד

ל3

New member
ועדה רפואית

מחר בצהריים יש לי ועדה רפואית בביטוח הלאומי. אני קצת מתרגשת כי אני לא יודעת מה בדיוק יהיה שם. אם מישהו עבר את זה כבר והוא מוכן לשתף אותי אני אשמח. אוהבת, שירי

Brendan

New member
חידוש תרופתי למחלת הזָאֶבֶת

מדענים חשפו כי כימיקל הדומה לזה שנימצא בתרופות האנטי-חרדה (ואליום או קסנקס) יכולים להפחית באופן משמעותי את הִתְלַקְּחוּת הכִּלְיָה הניגרמת כתוצאה מההַפְרָעָה האוֹטוֹאִימוּנִית זָאֶבֶת. מקור: United Press International

gaia20

New member
הי שירי

חשבתי שאת לוקחת כדורים בשביל להוריד את הלחץ דם הזה... הפסקת לקחת אותם? או שטעיתי ובכלל לא לקחת אותם? בכל מקרה, תודיעי לנו מה קורה. שימו לב לצילום ------> זה צילום של הכתף שלי, רואים את העיגול האדום? זה התפתח אצלי בשבועות האחרונים, אין לי שמץ של מושג מה זה בצילום לא רואים את האדמומיות כל כך טוב, אבל זה מאוד אדום זה היה פעם עקיצה של יתוש... גרדתי וזו התוצאה.... בכל מקרה, גם לי יש תור... לרופא עור בעוד כמה ימים.... אני יעדכן, ביי בנתיים.

1ט ל י

New member
יהיה בסדר.

אני בטוחה שעברת דברים גרועים יותר. אמנם אני לא מפחדת מרופא שיניים, אבל אני ממש שונאת טיפולי שיניים. לפחות זה לא לוקח יותר מידי זמן.

ל3

New member
הי ברנדון

תודה רבה על האינפורמציה החשובה. היה מאוד מעניין לקרוא את זה. נראה לי שלא נתקלתי בך בעבר בפורום אז אני רוצה לברך אותך על כניסתך לביתנו המקסים והתומך. האם תרצה לספר לנו קצת על עצמך- בן כמה אתה, האם אתה חולה לופוס וכו´. שמחה שהיצטרפת

Brendan

New member
היי ל3

תודה עבור הברכות החמות. אני בן 33 מהמרכז ופעיל בפורום זכויות ומיגבלות (נכים) - 286 כאן בתפוז. אני סורק אתרים רבים ברשת על-מנת להביא חומרים רלוונטים ובמיקרה נתקלתי במאמר הזה. אשמח להביא מידע נוסף בעתיד.

ל3

New member
תודה ריטוש´

על הכול. את פשוט מקסימה אוהבת, שירי

gaia20

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

שירי, מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בסדר וכמובן לא לשכוח לעדכן אותנו!

ל3

New member
תודה גאיוש´-../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ל3

New member
איזה מזל

הרווחתי כמה ימים. מסתבר שבשן שכואבת לי יש כבר טיפול שורש ובצילום לא ראו שום דבר. השן לידיה עם סתימה גדולה והרופא שיניים אמר שהוא רוצה לחכות כמה ימים ולאות איך זה. בנתיים יש לי עוד מלא טיפולים אחרים אבל לפחות הרווחתי לי מה ימים. איזו הקלה- רק אלוהים יודע כמה פחדתי

1ט ל י

New member
....................

אני גם צריכה ללכת לרופא שיניים וממש אין לי סבלנות לזה. יש לי חור בשן עות מימי הצבא, ועוד כמה חורים בטח הצטרפו למסיבה.

ל3

New member
טלוש´

עד כמה שאני מתעבת רופאי שיניים אני ממליצה לך בחום לטפל בחורים האלה לפני שהם יהפכו לטיפולי שורש. אני מדברת מנסיון עגום של הזנחה שעכשיו אני משלמת עליה מחיר כבד מאוד של טיפולים קשים. עדיף לתפוס את זה כשזה " בחיתוליו"

1ט ל י

New member
כן...

אני אכן אטפל בזה בקרוב. הכאב די מציק, והוא מזכיר לי כל הזמן שאני צריכה לטפל בזה. קיבלתי כבר את רוב ההפניות לבדיקות דם החוזרות (ולבדיקוד דם שנשברו בדרך למעבדה), וביום חמישי אני אעשה אותן. גם ככה אני צריכה את התוצאות של בדיקות הדם בשביל ביטוח לאומי.

ל3

New member
../images/Emo45.gif

בהצלחה טלוש´. ותעדכני אותנו מה קורה.

ל3

New member
הי גאיוש´

דווקא אני לוקחת ועוד איך את הטיפול ללחץ דם ( קונברטין, דיזותיאזיד ונאובלוק) אבל כנראה שהם כבר לא משפיעים או שצריך להוסיף במינון וזה די מתסכל כי כבר תקופה די ארוכה הוא יחסית מאוזן אחרי מאמצים רבים לאזן אותו- הוא ממש עיקש נורא מוזר התופעה ביד שלך. את אלרגית למשהו? בכול אופן, זה טוב שאת בודקת את זה ותעדכני אותי מה קורה עם זה טוב? אם זה מגרד נסי להשים קרח על זה או משחת פנסטיל. מקווה שתרגישי טוב

gaia20

New member
אני לא אלרגית

לפני כמה דקות, בת דודה שלי אמרה לי שגם לה היה דבר כזה, וזה פשוט יובש אבל זה נראה לי ולאמא שלי כמו פטריה זה מאוד מוזר, אני אנסה לתאר את זה. זה עיגול והתחום של העיגול הזה כאילו בולט מעל העור. תנסו לדמיין מכתש, ככה זה בערך נראה, רק הגבול של העיגול הזה, מורם מעל העור, יותר קשה מהאמצע של העיגול. כמו כן, האדמומיות היא יותר בגבול העיגול מאשר באמצע זה גם מגרד בטירוף!!!

למעלה