חידושים/שינויים בפורום:

חידושים/שינויים בפורום:

1. מהיום אין אפשרות לרשום הודעה כאורח אלא רק אם פותחים כרטיס עם שם משתמש. אני מקווה שבזה יפסקו הודעות בשמם של חברים מהפורום. מי שבכ"ז ינסה להפריע יוצא מהפורום. 2. תזכורת: הפורום נועד למסרים שנושאם ריקודי עם. אבקש להיצמד לנושא זה בלבד! 3. לרשותכם לוח למכירת טובין (יד שניה ולא רק יד שניה) ולוח נוסף לרכישת טובין ז"א אם אתם מחפשים משהו שאולי מישהו מחברי הפורום יוכל למכור לכם.

אם בשער יש אורח..........

לא, לא. זה לא שיר געגועים לאורח פורח שנכנס לפורום ואותנו הוא נוגח. לאורחים שכאלה שנכנסו לכאן ותפסו טרמפ על סכסוך (כביכול) והוסיפו שמן למדורה בשמות אלמוניים כל שהם, והשתמשו גם בשמי בשמה של עדה ובשמו של ירןן, להם אין געגועים. אותם הייתי שולחת בכרטיס טיסה (הלוך בלבד) למלחמות השוורים בספרד, שמה יש הרבה דם. אך מה עם אלו האורחים הנכבדים שעוברים במקרה ויש להם מה לומר ומה להוסיף ? האם נפסיד כאן את דיעותיהם ואת כשרונם ? לאורחים הנכבדים האלה אני מקדישה את שיר "האורח" : (מילים ולחן נעמי שמר) אם בשער יש אורח שנחת מעבר ים, מה נציע אורח בבואו משם. פזמון : טנא ירוק, פרח לבן, יין אדום, פת במלח, זה מה שיש, שב איתנו כאן. שב איתנו זה הבית, תריס פתוח למדבר, שב אתנו כבן בית, לא כהלך זר. פזמון : טנא ירוק, פרח לבן, יין אדום, פת במלח, זה מה שיש, שב איתנו כאן. מירי.

את כישרונית משהו...

אין כוונה, כמובן, להגביל אנשים מלהכנס ולהביע את דעתם. במצב העכשוי כל אחד יכול להביע את דעתו כמו קודם רק עליו למלא כמה שורות קודם לכן וזה בהחלט לא מסובך. בעתיד יתכן ואחזיר את המצב הקודם אבל בינתיים נראה לי שרצויה קצת רגיעה. ובאותה הזדמנות אבקש מכל מביעי הדעה למיניהם, על אנשים, אירועים ומופעים: אנא מכם גבו את ביקורתכם (החיובית או השלילית) הלגיטמית בהחלט, בנימוקים הגיוניים. משלוח חיצי ביקורת, או שושנים יפות, ללא אסמכתאות והסברים אינו מדיף ריח טוב.

טיפ טיפה תוספת!

כל עוד ירון קורא את כולנו ומפקח על רמת הכתיבה, בהחלט בעתיד יוכלו אורחים להכנס, אך במידה ויפנו אלינו ברמת לשון נמוכה (וכולנו כבר יודעים למה הכוונה) תמיד יוכל ירון (אני מקווה) למחוק זאת לפני שזה יפגע כאן במישהו וכך האורחים אכן יהיו קרואים ואולי יחליטו להשאר ולהצטרף כ"קבועים" אחרי הכל ממש יותר נעים להכנס כעת לפורום והבה נשמור כולנו על האוירה הנעימה. שיהיה לכולם ערב טוב.

אני לא מפקח ולא לכך נועד תפקידי

אני מבין את תפקידי כמסייע להתנהלותו התקינה של הפורום וכאיש מקצוע שיכול להוסיף במקומות הנחוצים מהידע והנסיון שצברתי. כאשר יש בעיות אכן תפקידי לנסות למצוא להן פתרון וגם לא לאפשר את ההשתוללות שהיתה כאן בזמן שהייתי בכרמיאל, אבל התפקיד של כולנו, חברי הפורום, לשמור קודם כל על עצמנו (אין כאן כל כוונה אישית!), כל אחד על סיגנונו הוא, וכשיש אחרים המתפרעים מצווה עלינו שלא להיגרר אחרי פרובוקציות אלה, אלה למתן את הסיגנון ולכתוב בשפה נקייה. מאד קשה להיות שוטר שתפקידו למחוק דברים של אחרים ואני בהחלט לא רואה את תפקידי בכיוון זה, אלא במיקרים קיצוניים ביותר.

למעלה