חידוש בהדסה עין כרם

טאניוש

New member
חידוש בהדסה עין כרם ../images/Emo4.gif

ממש לא ברור מה הולך שם בזמן האחרון. בחודש הראשון טיפל בנו דר'רובינשטיין (פרופ'פורת היה בחו"ל). רובינשטיין עזב, לדעתינו בכלל אך גם לא ממש ברור, ובפעם אחרונה שנפגשנו איתו הוא אמר שמשבוע הבא פרופ'פורת יטפל בנו. אבל זה לא ממש קרה. פתאום הופיע רופא חדש, לטענת האחיות הוא במרפאה שנתיים וחצי- אז או שזה לא מספיק או שזה לא נכון (ומוזר שעד עכשיו לא שמענו עליו). הוא נחמד מאד אבל לא עושה רושם של רופא מנוסה ומקצועי. פרופ'פורת נותן לו הורעות מה לעשות והוא עושה. פעם ראשונה הוא עשה בלי פורת, פעם שניה- עם פורת בחדר אך ללא יחד מיוחד אלינו מצידו, היום- פורת בדק את הרגל ועזב חדר גיבוס והרופא הזה עשה מניפולציות. פורת אמר שהיום הרגל תהיה ב-overcorrection, לפי מה שאני רואה (ואני מסתכלת על הרגל הזאת יום שלם בנסיון לשכנע את עצמי שהכל טוב) זה אפילו לא ישר. חוץ מזה, בגיבוס עצמו היה לא חלק, גבס תוקן והוסף ולאון בכה נורא. הניתוחון נקבע לנו ל-9.02 ואני לא יודעת מה לעשות. בנתיים-הזהרה להורים לעתיד שמתכננים לטפל בהדסה עין כרם. אל תעשו את זה! אני מצטערת שהתחלנו לטפל שם ואם המצב לא ייפתר נצטרך לעבור למקום אחר (שאין לי מושג מה הוא ואיך זה ילך). כמובן אשמח לכל מילת עידוד ממישהו שמבין מה קורה...

טאניוש יקרה

אם את לא שקטה- ואני מבינה שלא, ואת צודקת שלא, תבקשי דעה שניה. זכותו של כל אדם במדינה לדעה שניה. זה מקובל מאד ברפואה היום. הרופאים יודעים את זה ואצלי ד"ר לב-אל אפילו שיתף פעולה והמליץ לי על ד"ר בור בעפולה. יכול להיות שהוא עובד נכון ורק עושה רושם מפוקפק, אבל את בהורה, לא בוחנת לב וכליות. את רוצה שהטיפול יהיה טוב וזכותך המלאה לקבל. אני הלכתי לדעה שניה כי לא הייתי שקטה. צפת, זה בכל זאת פריפריה. הלכתי לדעה שניה באיכילוב אצל ד"ר שגב. גם פרופ' ויינטרוב ראה אותו שם. שגב ווינטרוב אמרו לי שנטע מקבל טיפול מצויין ושאמשיך לטפל בצפת. מאז אני רגועה. בודאי שלא הייתי ממליצה לך ללכת לניתוח שם אם את לא שקטה.
אורנית

tgdr

New member
אולי....

לא יודע אם מה שאכתוב יעודד אבל.... תעברו מהר לרופא מומחה אחר. מניסיוני (או ליתר דיוק מהניסיון של בני הקלבפוטר) הגיבוס הוא שלב מאד חיוני על מנת להמנע מבעיות בעתיד. אני הייתי עובר לרופא אחר ומיד!!!!!, אפילו במחיר שהניתוחון ידחה במעט!!! העיקר לברוח משם. יש חשיבות מרובה למניפולציה הנכונה תוך כדי הגיבוס והגבס חייב להיות מהודק מספיק ולא יותר מדי!!! ולזה צריך הרבה נסיון וידי אומן. עם בני בזמנו לא היינו ערים לכך וברגע האחרון עברנו לרופא אחר והרגליים שלו ניצלו!!! בכל מקרה תהיו החלטיים עם מעשיכם ושיהיה לכם רק טוב!!!! אני לפי מה שנאמר באתר הייתי הולך לכיוון של ביה"ח עפולה או לקפל. ושוב שיהיה רק טוב.

שווה לברר

די מזעזע מה שאת מספרת , מניסיוני רופא הילדים אולי יוכל לעזור (אם הוא נהדר כמו אצלנו בקופה)שווה להרים טלפון ולשאול אותו מה קורה או שימליץ מה לעשות הלאה. לפעמיים הרופאים עובדים באותו בית חולים או שיש להם קשרים לברר מה קורה. מקווה שעזרתי.

Adoushi

New member
טאניה

אני יכול להבין את התחושות שלך. אי הוודאות, אין סיפוק מהטיפול, הבלבול, לא לדעת למי לפנות ולא לדעת מי באמת מטפל בילד שלנו. זה קל כך קשה כאשר מדובר בדבר הכי יקר בחיינו וזה מחייב לנקוט פעולות, לפעמים לא נעים אבל נחוץ. כמו שקודמיי המליצו, לרוץ לחוות דעת שניה מוקדם ככל שאפשר ומשם להמשיך. עדכני אותנו

טאניה יקרה

אל דאגה , לפעמים הכל נראה שחור אך מתברר כלבן הרופאים לא מספיק טובים אף פעם בשביל הקטנים שלנו אני לדוגמא לא סומכת בעניין הזה על אף אחד אפילו לא על פרופסורים אני מנדנדת ושואלת את כל מי שאפשר כמובן שאמליץ לך כמו כל האחרים חוות דעת שניה אני ממליצה על פרופ ווינטרופ באיכילוב אם תצטרכי עזרה צרי קשר בהצלחה

למעלה