חידוש התנדבות

silver40

New member
חידוש התנדבות

שלום לכם,
אני לפני שנה התחלתי תהליך ארוך של התנדבות לצבא אחרי פטור מ- סיבה בריאותית נפשית.
הצלחתי לקבל תפקיד שמאוד רציתי גם בתחום שמאוד אהבתי אך הסיווג הביטחוני גרם לגיוס שלי להידחות כבר יותר מחצי שנה.
מתסכול אני החלטתי שאני לא רוצה לחכות יותר ואני מבטלת את ההתנדבות אך עכשיו אני מוצאת את עצמי נורא מתחרטת.

השאלה שלי היא, האם אני יכולה לחדש את ההתנדבות- אני יודעת שלא אוכל לקבל את אותו התפקיד אך הבנתי שחשוב לי לשרת בצה"ל במיוחד בתקופה הקשה הזאת ולנסות לתרום בכול דרך אפשרית

תודה רבה למי שיענה

לירון.

liavavraham

New member
היי לירון

ראשית, כל הכבוד. מעריך אותך על ההחלטה!
אם אני לא טועה, על מנת "לחדש" את התהליך, עלייך להתחיל הכל מההתחלה. בעצם ממדור ת"ש בלשכת גיוס. כך אמרו גם לי, שבמידה ומבטלים, התהליך מתחיל מההתחלה.
ממליץ לברר את הנושא על מנת שתהיה יותר בטוחה מול המדור. דרכי יצירת קשר נמצאים בהודעות הפורום בראש העמוד.
שיהיה לך המון בהצלחה !

נ ו ע ה 12

New member
זה אולי לא הכי פופולרי להגיד את זה,

אבל תחשבי טוב לפני הצעדים שאת עושה... תבדקי עם עצמך אם את באמת רוצה להתנדב, או שזה משהו שקשור למצב הנוכחי ולאווירה במדינה, לתחושה הזו שרוצים לתרום...

silver40

New member
מסכימה

אני מסכימה איתך לגמרי. זה באמת החלטה שאני צריכה לשקול בכובד ראש. האמת שחשבתי על זה מיד אחרי שביטלתי את ההתנדבות פשוט לקח לי זמן להבין שאני באמת מתחרטת על הצעד שעשיתי אבל שוב, אני צריכה לבדוק את זה איתם, ולראות האם גם עכשיו אני צריכה להתחיל את התהליך מחדש .

נ ו ע ה 12

New member
אם את באמת רוצה את זה,

התחלת התהליך מחדש לא תהיה מה שישבור אותך...

&nbsp
ואני די חושבת שתצטרכי להתחיל מחדש, הרוב בנוי פה על מצב רפואי ומה שהיה לפני שנה הוא לא מה שיש היום (ואם כן - צריך לבדוק ולהגיע למסקנה הזאת).

silver40

New member
נכון

אבל לא עברה שנה האמת.. עבר פחות מחצי שנה. זה היה באפריל הפסקת ההתנדבות. אני מקווה שזה יהיה לזכותי סוג של.

silver40

New member
עידכון

היי חברים סתם שתדעו דיברתי היום עם תא מתנדבים והם אמרו לי שלא אצטרך להתחיל את התהליך מהתחלה כי אני כבר הייתי בשלב מציאת תפקיד.
ככה שזה מאוד משמח :)

למעלה