חידוש ויזת תייר ?

• פותח הנושא dansh
  • פורסם בתאריך

dansh

New member
חידוש ויזת תייר ?

חידשתי את הדרכון. בדרכון הישן יש לי ויזת תייר (B1, B2) שהונפקה ב 18/9/1993 עם תוקף INDEFINITELY. אני מעוניין לצאת לארה"ב לחופשה בחודש אוקטובר (יותר מ 10 שנים לאחר הנפקת הויזה). שאלות: 1) האם הויזה שלי עדיין בתוקף (כאמור, רשום עליה INDEFINITELY ) ? 2) אם כן, האם אני יכול להכנס עם הדרכון החדש ללא הויזה ודרכון ישן עם הויזה? 3) אם בכל זאת אני חייב לחדש את הויזה בדרכון החדש, תוך כמה זמן יתבצע התהליך. אני צריך לצאת בעוד 3 שבועות לגיחה לאירופה, האם אוכל לסיים את התהליך בבטחון בזמן? תודה

קרן210

New member
הויזה שלך כבר לא תקפה

פעם undefinitely זה היה ללא הגבלת זמן שינו את זה לאחר המאורעות שהיו ל10 שנים אתה צריך להוציא ויזה חדשה וזה יכול לקחת יותר מ-3 שבועות

doronf65

New member
מנהל
כמו שכתבה קרן,הויזה לא תקפה.האופציה

היחידה היא להגיש בקשה לויזה חדשה (אין דבר כזה "חידוש"). היום אי אפשר לחדש ישירות בשגרירות, אלא רק דרך משרד נסיעות. המשרד לא יתחייב לך על פחות מחודש, כי זה מה שמתחייבים לו, אבל מנסיון של החודש האחרון - תוך שבועיים מהגשת הבקשה נקבע ראיון. אני ממליץ לך קודם לחזור מאירופה ואחכ להגיש את הבקשה, כי: 1. אמנם אתה לא נותן את הדרכון שלך, ולכן אתה יכול להגיח לאירופה, אבל עלול להיות שלא יצא לך להגיע בגלל זה לראיון, ואז זו הגשת בקשה חדשה... . תשכח מתכנון, כי מודיעים לך מהיום למחר על ראיון. 2. הבעיה היא שגם אם אישרו לך ויזה, הם נוטים לקחת את הדרכון ואז להחזירו דרך משרד הנסיעות עם הויזה החדשה. במקרה זה, אין לך דרכון לאירופה... שמעתי שאפשר לבקש במיוחד לקבל אותו באותו יום, אבל אני לא בטוח לגבי זה. בהצלחה דורון

ניתושית

New member
מצבך לא רע בכלל ואינך צריך להגיע

לראיון מהסיבה הפשוטה, שמי שנגמרה לו הויזה (ושלך מסתיימת אוטוטו) עד שנה מיום בקשת ויזה חדשה, אינו זקוק לראיון. אתה ניגש לסוכנות הנסיעות שלך, מגיש בקשה לויזה ומגיש את הדרכון כולל המסמכים הרלוונטים. בד"כ תקבל תשובה תוך שבוע עד עשרה ימים. השגרירות מתחייבת ל10 ימי עבודה עד לקבלת תשובה. בפועל זה לוקח פחות זמן. בהצלחה!

למעלה