חידוש מנוי אינטרנט ומעבר מבזק להוט

amirx19

New member
חידוש מנוי אינטרנט ומעבר מבזק להוט

שלום,

אני לקוח של בזק בין לאומי כמעט לאורך כל שמונה עשרה השנים האחרונות באופן רצוף ובסך הכול מרוצה מהאינטרנט שלהם.
לאחרונה חזרתי לשחק ברשת כך שחשוב לי שהאינטרנט יהיה איכותי ומהיר.
נכון להיום יש לי מנוי של מאה מגה (96 ש"ח) ואני צריך לחדש את המנוי. לטענתם המחיר של חבילת מאה מגה התייקר כך שהוא יעלה לי עוד 3-4 שקלים בחודש. יש להם אפשרות לחבר אותי להוט במאתיים מגה בעלות של 104 ש"ח. העניין הכספי לא מטריד אותי אלא החיבור עצמו.
הבנתי שהם מספקים נתב של הוט והחיבור הוא ללא עלות.
איזה נתב הם מספקים ?
כמה יציאות יש לו ובאיזה מהירות ?
האם האינטרנט של הוט איכותי כמו של בזק ? הניסיון האחרון שלי איתם לפני כעשור היה אכזבה מכיוון שכל פעם שירד גשם התנתק האינטרנט.

תודה

cheif

Member
מנהל
הוטבוקס

הוט (במידה ואתה לא מנוי גם לשירותי ה-TV שלהם) מספקים לך מודם משולב נתב שנקרא HOTBOX. זה מוצר בסיסי כמו נתבי ה-VDSL שבזק מספקת והוא מתאים לשימושים של לקוח "רגיל" - ה-WIFI לא מדהים ויכולת הקינפוג די מוגבלת. אם המגבלות האלה מטרידות אותך, כמו בבזק, ניתן להפוך את ה-HOTBOX למודם ולחבר אליו נתב עצמאי לבחירתך. לטעמי, התשתית של HOT עדיפה אבל זה כבר עניין לטעם אישי. אם אתה הולך על הוט, אני לא הייתי בוחר בבזב"ל כספק אלא הולך על הוטנט - השילוב הזה הרבה יותר מוצלח. עוד נקודה שאולי חשובה לך, בחיבור של הוט ה-IP החיצוני כמעט ולא משתנה - יש לזה הרבה יתרונות אבל את חלק מהמשתמשים זה טריד. https://www.hot.net.il/heb/Internet/services/HOTBOX/

amirx19

New member
מהירות במשחקי רשת

לא ממש חשוב WIFI, יכולות קנפוג ו- IP קבוע או משתנה בכלל לא מעניינים אותי. מעניין אותי רשת קווית של 1G. מניח שאוכל לחבר סוויץ' או להשתמש בנתב שברשותי כסוויץ' כמו שאני עושה היום.
מעניין אותי מהירות פינגים לשרתים בחו"ל וכמובן אינטרנט יציב אבל אני מניח שזה תלוי במיקום.
פניתי להוט נט, ממתין שיחזרו אליי.

תודה

blzvi

Active member
על הפינגים לאתרים לא אתה וגםלא ספק האינטרנט שולטים

זה עובר מצומת לצומת ללא יכולת שליטה ,לפחות 20 צמתים .
אפילו לתפוז יעבור דרך צומת באמסטרדם
ראה

amirx19

New member
ניתוקים

חיברו היום הוט + הוט נט, 200 מגה.
כמות הניתוקים שהייתה לי הערב לא הייתה לי כל החיים בבזק.
נראה לי שאני אחזור לבזק אלא אם יש לכם רעיון לבדיקת הקו לאורך מספר שעות.

blzvi

Active member
לאחר יום אחד זה לא רציני להסיק מסקנות

אני מניח של HOT יש אותך ולפחות עוד מנוי אחד וטרם שמעתי על כמויות של ניתוקים.
לא תפקידך לבדוק את הקו ,בשביל זה יש את HOT

amirx19

New member
אתה צודק, אין לי זמן להתעסק בזה, נפרדנו כידידים וחזרתי לבזק

למעלה