חידוש מערכת מולטימדיה לרכב באמצעות דונגל של אנדרואיד 11 ?

• פותח הנושא em28
  • פורסם בתאריך

em28

Well-known member
המולטימדיה ברכבי (RK3188 Cortex A9 Quad Core 1.6GHz RAM: DDR3 1GB Nand Memory: 8GB, Android 4.4.4)
שלא היתה משהו כשהיתה חדשה החלה לגסוס (ה-WIFI נדלק יום בשבוע, הזכרון הקטן מלא ואנדרואיד 4 זה לא זה).

הפנו אותי אל הדונגל הבא המתחבר ל-USB ומריץ אנדרואיד 11 על מסך המולטימדיה הקיימת.
למישהו יש נסיון עם הדבר הזה ? זה אשכרה עובד ?

em28

Well-known member
הבנת הנקרא:
מדובר בדונגל שמותקנת עליו גרסה רזה של אנדרואיד אוטו עם כמה אפליקציות הכרחיות (WAZE, מוזיקה, רדיו ועוד כמה)
שמשקף את עצמו אל מסך המולטימדיה דרך USB.
המחיר מצחיק - 100-150 ש"ח - השאלה אם זה אשכרה עובד.

יש גם דונגל כזה שממש מריץ אנדרואיד מלא עם 4/6/8GB ומבצע שיקוף אל מסך המולטימדיה דרך USB, אבל הוא כבר עולה פי 10.

rafid1

Active member
מנהל
ענו לך לגבי מה תומך הUSB באוטו "רגיל"... אולי אצלך זה אחרת.פרוץ.
לדעתי יש מצב שיעבוד, כשהUSB משמש רק לאספקת חשמל, כי כתוב:
"Function 1: Wired CarPlay &Wireless CarPlay"

א-ב-ל- אני רואה ~50$... לא הכי זול... וגם, צריך כנראה את הדגם הזה:
*1.this link have 2 product ,CPC200-Autokit and CPC200-CCPA,it all support Wireless & Wired Apple CarPlay ,and Wired Android Auto,but only the CPC200-CCPA support Wireless Android Auto

נערך לאחרונה ב:

em28

Well-known member
ענו לך לגבי מה תומך הUSB באוטו "רגיל"... אולי אצלך זה אחרת.פרוץ.
לדעתי יש מצב שיעבוד, כשהUSB משמש רק לאספקת חשמל, כי כתוב:
"Function 1: Wired CarPlay &Wireless CarPlay"

א-ב-ל- אני רואה ~50$... לא הכי זול... וגם, צריך כנראה את הדגם הזה:
*1.this link have 2 product ,CPC200-Autokit and CPC200-CCPA,it all support Wireless & Wired Apple CarPlay ,and Wired Android Auto,but only the CPC200-CCPA support Wireless Android Auto
מסתבר שהמשווקים מציעים להוריד בשלב ראשון את האפליקציה שתבדוק התאמה ותמליץ איזה דונגל מתאים לסלולרי/טאבלט/רכב של כל אחד.
אז יש גרסה לעייפון אלחוטית לגמרי, לאנדרואיד (חוטית), למערכת מולטימדיה אנדרואידית ולמערכת מקורית של הרכב (ג'אווה, WINDOWS CE), לשקעי USB עצמאים (טעינה בלבד), לשקעי USB למוזיקה ולשקעי USB ל-DATA.

הורדתי את האפליקציה והיא טוענת שמתאים לי הדגם החוטי (אנדרואיד לאנדרואיד עם העברת DATA).
הזמנתי (קצת פחות מ-100 ש"ח), אדווח כשיגיע.

blzvi

Active member
יושום במחשב ידע מה מתאים למולטימדיה ברכב
תסביר לי איך?

blzvi

Active member
האם המולטימדיה שלך היא בחזקת טאבלט? איך דונגל יתחבר לטאבלט? טאבלט זה לא מחשב.

rafid1

Active member
מנהל
לטבלט גם יש USB... (פחות נוח מWIFI או BT לדעתי...).

למעלה