חידוש רעפים ואיטום

חידוש רעפים ואיטום ../images/Emo82.gif

שלומלום לכם! בבית של אמא שלי, יש גג שמורכב חציו מיציקה, וחציו העתיק יותר מרעפים... הרעפים נראים כמו הצרות שלי, עם צהוב כזה עליהם, בטח חצי רקובים... איך "מחדשים" אותם? צובעים? משייפים וצובעים? אפשר לדרוך עליהם כדי להגיע לנדבכים למעלה? והבעיה השניה בין הגג החדש יותר (יציקה) לבית הקירות הענתיקים, ישנם נזילות ולחות רבה נכנסת, מה עושים? תודה מראש...!

אתנה33

New member
רעפים לא מחדשים אלא מחליפים

רעפים ישנים מחליפים ויחד איתם מחליפים את הלטות - הקרשים שעליהם יושבים הרעפים. בצלעות של הגג יש לשים רוכבים חדשים אותם יש לבטן. אם הנזילות נובעות מהגג משמע לא עשו חיבור נכון בין הגג הישן לחדש או שהשיפוע של הגג הישן לא תואם את הגג החדש יציקה אמרת לא? בכול מקרה רעפים וגגות הוא תחום בו ממולץ לפנות לבעל מקצוע ולא לנסות לתקן לבד הנזק עלול להיות מרובה מהחיסכון. ובעל המקצוע גם נותן אחריות על העבודה.

האחריות...

במקרים שלי היא מאוד מוגבלת אפילו מאוד מאוד... נפלנו על השיפוצניקים הלא נכונים

amonit

New member
בעיה מוכרת לצערי........

רבים "נופלים" עם בעלי מקצוע ואין להם יכולת לדעת מראש אם העבודה שהם מקבלים עומדת בסטנדרט הרצויי בעניין גגות, זה קריטי במיוחד, ואין כל כך אפשרות לעשות זאת לבד כמו שכתבו לך, אתה צריך גגן מקצועי וכדאי מאוד לחפש אחד עם המלצות!!! ברוכים הבאים לפורום
נשמח לשמוע על ההתקדמות והמלצות על גגנים מוצלחים.........

חידוש גג ואיטום

ע"פ תאור המצב כנראה שאין מנוס מחידוש כללי של הגג . באופן כללי ניתן לחדש את הרעפים השאלה היא מה מצבם? הכדאי ביותר לבצע עבודה יסודית ולהחליף את הגג. ישנה שיטה נוספת עלות יקרה יחסית אך נותנת שקט לאורך זמן - התזה או צביעה בלייגו - חייב להעשות ע"י אנשי מקצוע המכירים את השימוש בחומר הזה . לנושא האיטום הבעיה היא בעיה מוכרת היות וקבלן הביצוע לא התייחס לנושא חשוב של תפרי התפשטות בין מבנה ישן למבנה חדש ( המבנה החדש נוטה לשקוע בשנים הראשונות כל שנותר הפרש מסויים שדרכו חודרים מים) העניין ניתן לטיפול ע"י איש מקצוע בנושא האיטום תוך הגדרת ושרטוט מתאים של פח תפר ואיטום ע"י חומר המתאים . בכל מקרה אשמח לעזור דרך המייל במידה וישנם שאלות נוספות [email protected]

רעפים

אני מניח שהרעפים הישנים הם רעפי ביטון ולא חרס כמו שנהוג היום. רעף ביטון סופח לחות ומגדל פטריות. אין צורך להחליף את הרעפים.בעל מקצוע מיומן יכול לנקות את הרעפים על ידי שטיפה בלחץ מים ואקונומיקה}כלור{לאחר מכן ניתן לצבוע בסופרקריל של טמבור בכל גוון שיעלה על הדעת. רצוי לרכוש את הצבע לבד ולא לסמוך על הקבלן. לאחר הצבע כהגנה נוספת ניתן לרסס בסיליקון נוזלי. הגג יראה יותר חדש מחדש

למעלה