המטומטמים סומכים על הדואר שיגיע אם בכללנזכרתי היום (באיחור של 17 ימים) שלא קבלתי רשיון נהיגה חדש, למרות ששלחתי את הטופס לחידוש לפני חצי שנה.
יש למישהו/י מושג מה עושים?
מצאתי מספר טלפון 4515*, לא בטוחה שיהיה מענה ביום ראשון.
אשמח לעצות ממי שכבר עבר חוויה כזו.
שבת שלום!
רעיה
תודה, וזה יעזור לדעתך?המטומטמים סומכים על הדואר שיגיע אם בכלל
תתקשרי ותבקשי העתק
את זה לא הבנתי שטרם שילמתתודה, וזה יעזור לדעתך?
איך העתק כאשר עוד לא שילמתי?
אנסה בכל אופן, אין לי ברירה אחרת.
השאלה אם אני יכולה לנהוג? למעשה אני נוהגת מעט מאוד, הולכת הרבה ברגל ומשתמשת בתחבורה ציבורית.
את זה לא הבנתי שטרם שילמת
אסור לנהוג ללא רשיון בר תוקף
ניתן לחדש רשיון נהיגה באינטרנט https://www.gov.il/he/service/driving_license_r
מעניין, אבל לא קבלתי חודש לפני שפג תוקף הרשיון הודעה לתשלום. כאמור נזכרתי בכלל שלשום.את זה לא הבנתי שטרם שילמת
אסור לנהוג ללא רשיון בר תוקף
ניתן לחדש רשיון נהיגה באינטרנט https://www.gov.il/he/service/driving_license_renewal
צפה בקובץ המצורף 122593
מעניין, אבל לא קבלתי חודש לפני שפג תוקף הרשיון הודעה לתשלום. כאמור נזכרתי בכלל שלשום.
אז מה שאתה מציע לי זה להיכנס לאתר ולשלם?
נכנסתי לאתר, יש בעיה....
תמונה מצורפת.
רעיה
אתקשר לטלפון 4515* , נראה מה יגידו לי.
אז לא יהיה מנוס כנראה מהביקור שם
מגיל מסויים חידוש הרישיון מותנה בהצהרה בריאותית, ולפעמים גם בדיקה.אתקשר לטלפון 4515* , נראה מה יגידו לי.
תודה על העזרה!
אני שייכת לאותו גיל, שלחתי את הטופס החתום ע"י רופא המשפחה והאופטומטריסטית בחודש יוני.מגיל מסויים חידוש הרישיון מותנה בהצהרה בריאותית, ולפעמים גם בדיקה.
באזור האישי באתר הממשלתי אמור להיות את הטופס וגם הסבר.
שמרת העתק?אני שייכת לאותו גיל, שלחתי את הטופס החתום ע"י רופא המשפחה והאופטומטריסטית בחודש יוני.
היום - שכחתי להתקשר, מקווה לא לשכוח מחר.
תודה
ברור....שמרת העתק?
נזכרתי היום (באיחור של 17 ימים) שלא קבלתי רשיון נהיגה חדש, למרות ששלחתי את הטופס לחידוש לפני חצי שנה.
יש למישהו/י מושג מה עושים?
מצאתי מספר טלפון 4515*, לא בטוחה שיהיה מענה ביום ראשון.
אשמח לעצות ממי שכבר עבר חוויה כזו.
שבת שלום!
רעיה
לגמרי.....זה פורום עם אנשים ששווה לשאול אותם משהו ב OFF מדי פעם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.