חידוש PR (מחוץ לקנדה)

dorireich

New member
חידוש PR (מחוץ לקנדה)

שלום,
אני לא בקנדה כרגע (משרה זמנית בארה״ב) ומעוניין לחזור לקנדה אחרי שהPR הנוכחי כבר לא יהיה בתוקף. השאלה אם אני חייב להיות פיזית בקנדה כשאני מגיש בקשה לחידוש הPR (אחרי שאכן העברתי יותר משנתיים מתוך החמש בקנדה)?

לפי המידע שזמין באתר של ה IRCC
https://www.immigrationdirect.ca/pr...uEJNaCyTj3ptaZnpmUFajLw9YQ3H0rGZ8aAiBV8P8HAQ#

כתוב שכן, must be physically present in Canada
מישהו פה יש ניסיון עם זה, ויודע אך החידוש עובד?

תודה על העזרה!

PuffDragon

New member
אם כתוב, אז כן.

ובמעמד החידוש תתבקש להמציא הוכחות למגורים בקנדה, חוזי שכירות, חשבונות חשמל וכולי. בנוסף, סיכוי טוב שלא יתנו לך להכנס בכלל אם כרטיס ה PR שלך פג.
&nbsp
בקיצור, אתה לא יכול לרקוד על שתי החתונות, תחליט איפה אתה רוצה לגור ותשאר שם לפחות עד שתקבל אזרחות.

dorireich

New member
תודה

תודה על התגובה.
הכוונה הייתה אם אוכל לבקש, להגיע ולחדש לפני שהוא פג.
ואני לא חושב ש"לרקוד על שתי החתונות", מתאר ממש את המצב שלי. לא תכננתי מראש לקבל הצעה זמנית בארה"ב, ופה לא אוכל להשאר... אבל שוב תודה על ההתייחסות.

dorireich

New member
משך הזמן שלוקח לחדש PR?

PuffDragon בדקתי שוב את מה שכתבת - ולשמחתי אתה לא מדייק - לפי הציק ליסט שבאתר, כתוב במפורש שאני חייב לספק הוכחת תושבות רק אם שהייתי מחוץ לקנדה 1095 יום או יותר (ב5 השנים האחרונות). זה לא המקרה שלי, כשהתושבות פגה, אני סוגר פחות מ3 שנים מחוץ לקנדה...

מישהו יודע מתי כדאי להגיש את הבקשה לחידוש?
הPR שלי פג בתחילת אוגוסט 2017
תודה!

תלתל111

New member
כרגע 71 יום

אבל זה משתנה כל הזמן. אם אתה רוצה להבטיח כניסה לקנדה אחרי שהכרטיס פג, אתה יכול לבקש travel document בקונסוליה קנדית באזור שלך. ברכב יכול להיות שתצליח להכנס, אבל בטיסה יש סיכוי שחברת התעופה תסרב להטיס אותך בלי כרטיס בתוקף.

למעלה