חידות וסימני שאלה בחיים???

שדרה

New member
חידות וסימני שאלה בחיים???

שלום לכולם: כבר כמה ימים שאני מחפשת פורום מתאים לשטוח בו התלבטויותיי ואיך שגיליתי את הפורום הזה הרגשתי שאולי כאן אוכל לקבל כיוון,או קצה של חוט לדברים מאוד מסתורים שאופפים את חיי,אם בעזרת תקשור ואם מניסיונם וחוויותיהם של אחרים. אני מאוד מרגישה מחוברת לתקשור ולרוחניות (בעל כורחי)אך לצערי אנני מצליחה ממש לעלות על איזשהוא "גל" של התחברות בפועל ולומר שאני מצליחה לתקשר! עם זאת בחיי קרו מקרים יוצאי דופן שעד היום אני תוהה לגביי משמעותם ושדי יושבים אצלי בהכרה בצורה חזקה ויוצרים סימן שאלה אחד ע-נ-ק-י!! אז ככה : בית הוריי הוא בית גדול עם חצר גדולה בפרבר של עיר שקטה ,בגיל 13 או 14 יצאתי ערב אחד בשעה 19:00 לערך לבית חברה לשם כך הזדקקתי לאופניי שהיו בחצר האחורית מאחורי הבית ניגשתי לקחת אותם לפתע מולי במרחק של כ25-30מטר ראיתי יצור דמוי כלב גדול או נמר כולו מוצף באור עם עיניים אדומות ראש עם כתרים בצבע כחול מואר כולו,פנים מוזרות ונראה הוא היה עשוי מפלדה או חומר שלא מוכר לי פשוט תוקע בי מבט מעורר אימים ...ברחתי משם קראתי לאמא שלי וכשהגענו שוב אל המקום הוא כבר לא היה שם --לא מעט אחרי זמן מה בעוד ישנה במיטה הרגשתי כאילו מישהו או משהו מנסים להרים אותי ועיניי עצומות ללא יכולות לפקוח אותם ממש הרגשתי כנאבקת עם מישהו כדי שיניח לי לבסוף הצלחתי לפקוח עיניים ,שנים הדחקתי את המקרים האלו ולא סיפרתי לאיש אלא שבעשור האחרון מלווים אותי כל מיני מקרים ואני נעשית יותר ויותר פתוחה לנסות ולהבין אותם. מקרה אחר - הייתי עם חברה לבד ואז משום מקום הגיעה להקה של עורבים אני לא יודעת מאיפה אבל באמת הרבה עורבים וחגו מעל ראשינו שזה היה גם מפחיד לכשעצמו כי הם עפו מס' דקות מעלינו בהמוניהם ואח"כ נעלמו ,לאחר פחות מחודשיים סבתי האהובה מתה בביתה כשהדבר האחרון שעשתה זה להתקשר לבית הוריי ואני עניתי לטלפון ומצאתי אותה נופחת את נשמתה בידיי. עוד טראומה. ומקרה אחרון לפני כמה שנים הלכתי לאיבוד במדבר יהודה באיזור מסוכן וללא מים הייתי כיומיים לבדי במדבר, בבוקר היום השני הגיח לפתע עורב שחור והחלטתי ללכת אחריו איכשהוא מצאתי את הדרך חזרה לכביש ומשם ניצלתי. לאחר מס ' ימים היה שוב מקרה מעניין שכבתי במיטה ובן זוגי ניסה נגע לי מעל החזה לפתע הרגשתי כאילו יונה עפה לי מאיזור החזה יוצאת לי מהגוף ועפה --ההרגשה היא כמו שמישהו מפריח יונה לאויר וחש במשק כנפייה כשהיא משתחררת מזרועותיו.וזה היה באמת מקרה מוזר. בחיפושיי אחר מידע שיכול להסביר את המקרים האלו נתקלתי בכל מיני פרשנויות למשל על החייזר אמר לי רב שראיתי גילגול של נשמה וחברה שקצת מבינה בתקשור אמרה לי שראיתי חייזר "לא טוב" לדברייה ושעליי לשכוח מהנושא -באינדקס של עבמים ןחייזרים יש תיעוד למה שראיתי הסתבר שיש עוד אנשים בעולם שראו אותו ונתנו לא את השם ufo blackdog אך אין חוץ מזה שום דבר בנושא .. התייעצתי עם איזה 2 נשים שמתעסקות במיסטיקה וכו' ,אחת אמרה לי שיש לי כוחות לתקשר אבל שיש לי מן כזו אנרגיה לא טובה. מה שהתחבר לי עם מה שחברתי אמרה בנוגע לחייזר שהוא "רע" . השנייה אמרה שיש עליי השגחה נורא גבוהה עוד לפני שסיפרתי לה מה שעבר עליי וכששאלתי על היונה המוזרה היא אמרה לי שאני כבר אדע ,לא הבנתי למה היא מתכוונת. זהו אשמח לקבל עזרה-מידע-פרשנות-או כל דבר .. וסליחה שכתבתי כל כך הרבה זה פשוט תקוע אצלי כל כך הרבה שנים ....... תודה רבה והמשך יום נעים

tormentor2

New member
כמה נקודות מעניינות שעלי לציין...

1. עורבים מסמלים את המוות וכמדריכים למעבר לעולם הבא אצל הדת הנורווגית. 2. קרה לי מקרה דומה עם העורבים, עם חבר שלי- אבל עם חבר שלי כל הזמן קורים דברים מוזרים. 3. עם קראת את הארי פוטר 3 יהיה לך קל יותר להבין את המושג האמיתי: גרים. (בקשר לכלב). 4. עם מה שקרה לך במיטה... אין לי מה להגיד חוץ מזה שחבר שלי בטיול שנתי עבר את אותו דבר! 5. מצטער על סבתא שלך... 6. "אחת אמרה לי שיש לי כוחות לתקשר אבל שיש לי מן כזו אנרגיה לא טובה"- אנרגיית תיקשור שלילית? אני ממש אבל ממש לא מבין בנושא אבל רציתי להעלות את הנקודות ההלו כדי לנסות להגיע לפיתרון מהיר יותר!!! בהצלחה :)

tormentor2

New member
המממ

עם חושבים על זה... יעזרו לך יותר בפורום רוחות והעולם הבא (שגם בוא אני כותב)...

tagademalhuta

New member
..

עורבים לא תמיד מסמנים מוות, לעורבים יש יכולת מיוחדת לתקשר עם טוב ועם רע, ונוטים ליחס להם רק רע- עובדה, הליכה אחר העורבים עזרה להחלץ מהמדבר. אני לא יכולה לומר בוודאות מה הסיבה לכך, אך- אין ספק הוא שיש משהו רע שנמצא בסביבה. יתכן ואלו איתותים שעליך לשנות משהו בחייך, בדרכיך, או איתות לעבר עיסוק אנרגטי טוב ( במידה ואת לא עוסקת בזה) גם תקשור כזה, שייך לפורום הזה ולא רק לרוחות ( מצטערת שאני קופצת פה לפעמים) אך גם ראיתי כבר יותר ממה שתארת, והכל היה במטרה לנסות אותי, להתגבר על היצר הרע שמקיף אותנו תמיד.

tormentor2

New member
אני שמח שכתבת...

לקחתי את השאלה שלה באופן אישי כי זה משהו שחוויתי! העורבים בהחלט לא מסמלים מוות בכל המקרים וגם לא התכוונתי שזה ישמע ככה...אני חושש שלא הסבת את תשומת ליבך לכלב, אשמח לתשובה בנוגע אליו!... כתבתי שאולי מוטב שיעזרו לה בפורום רוחות והעולם הבא כדי שהיא תוכל לקבל דעות מכל הצדדים. לא הבנתי את דברייך בקשר להתגבר על היצר הרע- אפשר הסבר???

tagademalhuta

New member
בכיף :)

לגבי הכלב, חסרים לי פרטים, כך שלא אכול לומר את דעתי. אך לעיתים אנו מקבלים מראות המסמנים איתות למשהו למשל- מישהי סיפרה לי שראתה בילדותה דב, שאלתי לגבי זה והתברר שהדבר במקרה שלה מסמן את החשש מלהתקדם רוחנית. הכלב- בדר"כ חיה חברותית, יכול לסמל על מה שקורה לה בתקופה ההיא מבחינה חברתית ויכול להיות כפי שאמרתי נסיון התגברות. הכוונה- ראיתי את היצר הרע מולי, די דומה למה שמצוייר בספרות, הסתכלתי עליו ועשיתי משהו שילך. (זה לא היה תוך חלום), אלוהים נותן לכל אחד להתמודד עם מה שבגבולות היכולת שלו, כך שאני מניחה (ולא בוודאות) שהכלב שראתה היה נסיון שלה להתגבר על משהו שהיא מפחדת ממנו או נסיון לומר לה שתלך בדרך- בלי עשיית פסלים ואלילים על פניו.

tormentor2

New member
בלי לפגוע באף אחד...

אני יותר מאמין במאגיה ואולי בגלל זה הפנתי את השואלת לפורום רוחות והעולם הבא... אלוהים?! למה שאלוהים יטרח לעשות את זה?...

שדרה

New member
אולי המנהלים פה או מישהו מהמתקשרים יודע?<

כי tormentor אתה רק מחזק את הגרסה שזו אנרגיה לא טובה וזה מלחיץ....

memeki

New member
שדרה שלום

כל הסימנים שאת מספרת הם סימנים שיש לך יכולות תיקשור ויצרת קשר עם ישויות כאלה או אחרות. את לא צריכה לפחד מזה, אלא להודות על כך, כי זוהי מתנה שקיבלת ואת רק צריכה להבין איך ומה לעשות עם זה. אני מציע לך ליצור קשר עם מישהו או מישהי שהם מתקשרים באופן אישי ולנסות לברר אתזה. אני יכול להציע את עצמי לכך אם תרצי, ניתן לעשות זאת במסרים אישיים או מייל. ממה שראיתי, העורבים הם דוקא לא מסמלים את המוות אלא כלי על ידי ההדרכה שלך לעזור לך ולנווט את דרכך באמצעים מוחשיים (תראי לגבי מדבר יהודה). גם הדמות הזאת שפגשת בגיל 12-13, יכול להיות שפגשת חוצן או ישות אחרת. מה שכן יש לך יכולות נפלאות ואם תרצי תוכלי לפתח את הנושא אצלך ולנסות ולהביו את הדבר. בברכה, אודי

למעלה