חידקים שיכולים לעבור לבגדים

חידקים שיכולים לעבור לבגדים

שלום לכולם! אני חייבת מישהו שמבין טוב בחיידקים שיוכל לעזור לי, זה מאוד דחוף לי.... תודה מראש!

חיידקים שיכולים לעבור לבגדים

שלום! סליחה על האורך ועל יותר מידיי שאלות, אבל אם תעזרו לי אודה לכם מאוד. אני חזרתי מדירה ומאז קרו לי מספר תקלות, אני ממש אובדת עצות, שמעתי כבר המון דעות, לכל אחד יש דעה אחרת ואני ממש על סף ייאוש, אם מישהו מבין בעניין של חיידקים, אשמח שיעזור לי, אני הייתי בדירה שהיא קרקע וחתול נכנס לי לדירה, ויש מצב שהוא נגע בבגדים, ובשקיות בגדים הבגדים כבר 10 חוד'בערך סגורים באותן שקיות בקרטון ואין לי מושג אם אפשר להשתמש בהם ואיך לכבס שייצא החיידקים או לזרוק,כמה חיידקים חתול רחוב יכול להעביר ואם זה סגור אז החיידקים מתרבים?תקלה נוספת שהייתה לי, הייתה לי שם הצפה בדירה מהמקלחת והסתבר שהיתה נזילה מהשירותים היות והוציאו שם את הסילקון מהצינור של האסלה, וגרפו את המים האלו שזה מן הסתםמים מלוכלכים, שפותחים מים... ויש בגדים שנרטבו וכאלו שאני בספק, הם בגדים עדינים שצריכים כביסה ביד במים פושרים אפשרי לכבס או שזה מלא חיידקים שלא ייצאו, המבאס שחזרתי לבית עם כל הציוד שלי ואני חיה עם אנשים לא סטרילים ומה שהם עשו הם היו מרוקנים את הפח אשפה של השירותים עם היד לא הכוונה מוציאים את השקית, אלא ממש את התכולה של הפח עם היד שזה המון חיידקים וגועל, הם עושים טובה שהם שוטפים ידיים, מבחינתם שניונת במים או מגבון זה מספיק והם נגעו לי בשקיות של הבגדים ובבגדים וזה בעצם כל הארון שלי כיבסתי חלק מספר פעמים והם עשו זאת שוב, אני הגיינית וזה מאוד מגעיל אותי שהם נגעו בליכלוך ובבגדים והבעיה שאני לא יודעת מה לעשות מרוב דעות בנוגע אליהם הלכתי לאיבוד, האם לזרוק את כל הבגדים שלי אפילו שרובם היו חדשים, או שיש דרך לכבס, העניין הוא שאלו בגדים שלא יכולים לכבס במעלות גבוהות ורובם מצריכים כביסה עדינה ביד במים פושרים, אני כבר לא יודעת מה לעשות בנוגע אליהם? ועד כמה זה נורא אם גו'ק או שממית טיילה על בגד או נעל?הם מעבירים חיידקים ממש? ואם מישהי מהמשפחה התפנתה ועשתה (בליחה על הגועל) את הצרכים ואחרי זה לא יודעת אם היא שטפה ממש את הידיים אולי רק במים, היא נגעה לי בבגדים והם סגורים כבר הרבה חודשים באותה שקית בתוך הקרטון עם הבגדים שהחתול אולי נגע .. לזרוק הכל כולל הבגדים שהחתול נגע בגלל שהם באותו קרטון... נכנסתי לסרטים בגלל שאני רואה במה נוגעים למשל ראיתי את אימא שלי מוציאה את הניירות מהפחשל השירותים ושטפה ידיים עם מים ואח"כ הוציא חפץ משולחן שהיה צמוד לקניות שלי אם יש מצב והיא פגע בשקיות עם הקניות והשקיות לא סגורות הרמטי ואחת השקיות אני ראיתי שיש שם חורים אולי כשהיא לקחה את החפץ היא עשתה עם הציפורניים את החורים, אבל היו שם דברים שצריכים להיות סטרילים כמו ספוגי רחצה, מברשות שיער, חומרים לשיער בלחיצה , מבשם כביסה , ג'ל חיטוי ושקיות שאני צריכה בשביל לארוז למעבר דירה ועוד מיצרי הגיינה, ובשקיות אחרות היו אבקות כביסה , מגבות וכלים , יש מצב שהחיידקים נמצאים על השקית והן נכנסו פנימה כשנגעתי בשקית ואז במוצרים או דרך החורים היא טוענת שהיא לא פגעה בשקית, אבל זה היה צמוד כך שאין מצב לא לגעת, אפשרי להשתמש במוצרים או שהכל אבוד והחיידקים שורצים שם תודה למי שיגיב וסליחה על האורך אשמח לתשובה כנה ובלי ציניות

sharpantie

New member
כביסה

לכבס את הבגדים זה מספיק טוב. לא מכל לכלוך יש חיידקים.
בגדים שהיו סגרורים בשקיות הרבה זמן צריך לבדוק אם לא הצטבר עליהם עובש
או לכלוך אחר. אחרי הכביסה, אם הבגדים נראים בסדר אפשר ללבוש.

למעלה