חידת היגיון רצ"א Ho, la tem' de Danujo... Sep literoj.
E Eldad S New member 23/4/20 #2 רציתי לכתוב שסוף סוף העלית חידה קשה... ורציתי גם להגיד שנראה לי ש- Ho la tem מכיל כנראה את אותיות הפתרון. חשבתי לרגע שאולי מדובר בעיר בדנמרק (ובשיכול אותיותיה), אבל אז נזכרתי שיש גם מחזה שאתה אוהב, ולקח לי כמה שניות לשכל את האותיות ל- Hamleto.
רציתי לכתוב שסוף סוף העלית חידה קשה... ורציתי גם להגיד שנראה לי ש- Ho la tem מכיל כנראה את אותיות הפתרון. חשבתי לרגע שאולי מדובר בעיר בדנמרק (ובשיכול אותיותיה), אבל אז נזכרתי שיש גם מחזה שאתה אוהב, ולקח לי כמה שניות לשכל את האותיות ל- Hamleto.
מיכי 10 Member 24/4/20 #4 חחה. מיד ניחשתי נכון. כידוע... אבל רק עכשיו כיביתי את הטלוויזיה, ובאתי לבדוק. ואכן, הניחוש האוטומטי שלי, היה נכון. וזה, באמת, "קלי קלוטו". Hamleto
חחה. מיד ניחשתי נכון. כידוע... אבל רק עכשיו כיביתי את הטלוויזיה, ובאתי לבדוק. ואכן, הניחוש האוטומטי שלי, היה נכון. וזה, באמת, "קלי קלוטו". Hamleto
D DoronModan New member 24/4/20 #5 תספרי שוב כמה אותיות יש במילה Hamleto? שבע אותיות, ולא שמונה. אני לא מבין למה כתבת Hamlet'? שזה בכלל 6 אותיות. אני ביקשתי 7...
תספרי שוב כמה אותיות יש במילה Hamleto? שבע אותיות, ולא שמונה. אני לא מבין למה כתבת Hamlet'? שזה בכלל 6 אותיות. אני ביקשתי 7...