חידת השבוע

../images/Emo91.gif "פרידות" סרט יפני - מעולה.

אין צורך להכין כיבוד לאורחים. ה
נשארה במקרר. לא עשינו הפסקת
שנגמר הסרט, כולם שתקו והתפזרו איש איש עם מחשבותיו. פרידות - תקציר מעכבר העיר. דאיגו הוא נגן צ'לו צעיר ומוכשר החי עם אשתו מיקה בטוקיו. כשהתזמורת בה הוא מנגן מתפרקת, מחליט דאיגו לחזור לעיר הולדתו. בחיפושיו שם אחר מקום עבודה חדש הוא משיב למודעה בעיתון, למה שהוא סבור משרד נסיעות, המציע שכר גבוה ותנאי עבודה טובים. הוא מגיע לראיון העבודה ומגלה להפתעתו שמדובר בתפקיד אחר לגמרי. בעל החברה סאסקי, אדם מיוחד הממעט בדיבור, מקבל אותו לעבודה על סמך טביעת עינו בלבד ולא מסביר לו עדיין בדיוק מהו התפקיד האמור. עד מהירה מגלה דאיגו כי המשרד אליו הוא התקבל עורך את טקסי הפרידה מן החיים, כמקובל בתרבות היפנית. מיקה והאנשים הסובבים אותו נרתעים מהקריירה החדשה שלו - אולם דאיגו, הרבה בזכות הקשר המיוחד שנרקם בינו לבין הבוס שלו, שב לגלות את טעם החיים, את החום הרב, הקירבה והכרת התודה של האנשים עימם הוא נפגש באחד מימהם העצובים ביותר.

אנפה2

New member
רוצה להביא לידיעתכם טיולים וכף.

מצרפת אתר טיולי חינם בכל הארץ http://www.tiulim.net/GROUPISRAEL.html רוצה לספר לכם שקיבלתי הצעה מחברה באחד הפורמים בנט להצטרף ביום שבת לקבלת ראש חודש חילונית. זה נערך בעין עירון אצל משפחת פרידמן, כולם מוזמנים, זה בחינם צריך רק להביא איזה כיבוד, מתקיים שן ערב זמר. השבת אולי נצטרף לעוד 3 זוגות חברים שלנו וביום א' אספר לכם איך היה ואביא פרטים נוספים.

נשמע מסקרן

אני תמיד אומרת שהיהדות מכינה אותנו לשמחות וחגים משחר ילדותנו , אבל לא מכינה אותנו לסוף החיים. אולי בשל שורש האמונה הגורסת שתחול תחיית המתים והחיים על פני כדור הארץ הם רק פרוזדור לעולם הבא . ליפנים ובעצם לכל אנשי המזרח , המוות נתפס כמשהו רוחני וכל הטקסיות סביב המוות מקלה עליהם אולי את הסוף הבלתי נמנע של קרוביהם ושלהם. רשמתי לפני לצפות בסרט שהמלצת , במקביל אני מקווה לראות בקרוב את הסרט החדש בככובם של איילת זורר ותום הנקס . וכן לצפות בסרט הודי חדש , ז'אנר מענין שנחשפתי אליו לפני כחודש. מסתבר שלפני שצופים בסרט הודי צריך לקבל הסבר על מהות העלילה , על הניואנסים הקטנים בכל סצינה , יש מועדון סרט הודי באיזור המרכז אותו מארגנת מורה למתמטיקה לשעבר , ששהתה בהודו זמן רב , בתחילת הקרנה היא נותנת הסברים ואז הצפייה בסרט מהנה ביותר. מי שירצה פרטים מוזמן לפנות אלי במסרים.

אחרי שתלמדי על הזאנר ההודי

להודו, אקח אותך לסרט. חוויה מדהימה. אולם ענקקק כל המשפחה מגיעה לסרט, ילדים בני שנתיים שמתרוצצים באולם. אחרי ההקרנה האולם היה נראה כמו "חיריה" אופסי והכי חשוב שכחתי...בתחילת ההקרנה עומדים דקה ושרים את ה "תקווה שלהם" גם בלי להבין מילה...
כל הסרט.

כ חיים

New member
את תקופת הסרטים ההודיים עברתי מזמן מזמן

בתקופת ילדותי כאשר נסעתי עד חיפה לראות את "הנודד" עם ראג' קאפור הבלתי נשכח ואת הסרט "היחפן" ועוד כמה שאני כבר לא זוכר את שמם ובודאי לא את תוכנם. היום קשה לי להאמין שהתאמצתי כ"כ לראות את הסרטים הנ"ל ועד כדי כך נסחפתי. נו טוב, אז כיום כבר לא יוצא לי ללכת לקולנוע וממש כבר לא זוכר מתי שילמתי כדי לראות סרט.

חיימק'ה הסרטים ההודים שמקרינים היום

זה לא הסרטים של פעם . ההפקה ענקית כל סצינה נגמרת עם ריקודים ושירים גם מצבים טרגיים תמיד מסתיימים במוזיקה עם תלבושות חבל"ז האהבה היא המוטיב העיקרי והעיקר הסיום תמיד אופטימי מה שקוראים אופיום להמונים הבעיה שכל סרט נמשך מינימום 3 שעות יש הרצאה של חצי שעה לפני הפסקת קפה וחטיפים הודייים באמצע כך שזה יום לימודים ארוך למי שאין סבלנות להתעמק בנבכי העלילה.

maestro9

New member
חידת השבוע

לפותרים שלום כתוצאה מתקלה כל הפתרונות שהגיעו נמחקו. לכן החידה תמשיך שבוע נוסף. אנא שלחו את הפתרון שוב צביקה

למעלה