חידת עולי ברה"מ ומטאל

חידת עולי ברה"מ ומטאל

בתור בנאדם ששומע בערך כ4 וחצי שנים מטאל , אני יכול לומר מהכרותי עם הסצנה שרובה מורכבת מבני נוער עולי ברה"מ (ואם לא רובה אז חלק ניכר). למשהו יש הסבר לתופעה? ולא רק מטאל, גם סצנת הפאנק. אולי המוסיקה יותר נפוצה ברוסיה? אלכס

מה?

כאילו איך זה שיש יותר "פריקים" בקרב הרוסים? לא יודעת, כי גם אני אחת כזאת
אולי אנחנו פשוט..לא..אממ..שנייה..אני אחשוב איך לנסח
אוקיי: אולי פשוט המוזיקה הזאת (רוק & מטאל) איכשהוא מתקשרת אלינו יותר ממוזיקה אחרת.. למשל, אין הרבה עולים ששומעים מזרחית, או טראנס וכד'..נכון? אז אולי זה למה..
לודעת.. ואולי השחור והאקס בוי מבטאים אותנו איכשהו
חח או שלא

Angel lips

New member
דווקא אני ממש לא נמשכת לזה

ויש לנו גם חברה גדולה של צברים :פריקים" ושומעים תמוזיקה הזו.. אבל הרוב הם אשכנזים...

vicki16

New member
לאדעת..

דווקא אני מכירה הרבה ששומעים מטאל ופאנק והם לא רוסים...

קראתי את ההודעה האחרונה שלי ../images/Emo13.gif

כי אני לא אמרתי שרק הרוסיםםםםם.. אוףףף..אמרתי שזה ממה שאני רואה הכי הרבה.. טוב אולי זה בגלל שאני בירושלים ויש לנו פה אנשים קצת..אהם.."יוצאי דופן"..אהם

bariska

New member
../images/Emo6.gifירושלים?

חחח פעם יצא לי להיות שם וראיתי מחזה נדיר דוס פריק..לא כל יום רואים דבר כזה..חח

לא אמרתי שכולם ויש גם הרבה שלא

פשוט בקרב הרוסים יש הרבה כאלה שכן. אצלי בבית הספר למשל, בכיתת עולים שני שליש שומעים מטאל. וגם בחטיבה. אלכס

bariska

New member
נכון...

גמני שמתי לב שרוב אוהבי המטאל והפאנק הם רוסים...אני אישית לא מכיר ישראליים ששומעים מוזיקה כזאת..בטח זה עושה להם כאב ראש

the freaky girl

New member
אני חושבת..

שלישראלים אין טעם במוזיקה, אז הם לא שומעים מטאל... באמת, אין לי מושג.. אני נמשכתי לראשונה למוזיקה הזו סתם מהסתכלות בטלויזיה, אני לא יודעת לגבי השאר...

vk3

New member
סתם ניחוש פרוע...

אולי החינוך הרוסי והשמרני לא נותן לאדם אפשרות לביטוי עצמי מספק, לא נותן לחיה שבפנים לצאת והדרך להוציא אותה היא מוסיקה מטורפת ( כביכול מרידה במוסכמות) או הדרדרות לדברים פחות טובים שאנו פוגשים...

אתה טועה..

מה זה מוזיקה מטורפת?!מרידה במוסכמות?! מה זה הדרדרות לדברים פחות טובים?! זאת ההגדרה שלך?! תסלח לי, אבל זה פשוט מגעיל..

vk3

New member
הא ../images/Emo35.gif הסבירי את עצמך...

מוסיקת מטאל נחשבת לענף מוסיקה כבד... מוסיקה " מטורפת"... מה הבעיה
אנשים בוחרים בענף כבד זה לשיחרור כול מיניי לחצים וכד' ויש אחרים שמדרדרים לדברים פחות טובים ( סתם דוגמא נו)... הבנת ?

vk3

New member
לא שמוסיקת מטאל היא משהו רע...

ההיפך ! זו דרך לביטוי עצמי, אשר עדיפה על דרכים נלוזות...

vk3

New member
חחחחח... בדיוק, רק נגיד...

כי זה היה סתם מצוץ מהאצבע, אבל בכול טיפת צחוק יש טיפת צחוק וכול השאר...

למעלה