חידת תמונה 2#

omer landau

New member
חידת תמונה 2#

עד היום בחצות
זה ממש קל

cha ching

New member
רגע, מה בעצם אני צריכה לנחש?

את השם של המכונית מבחזרה לעתיד? (דולוריאן..)

axnholic

New member
זה לא פייר

זה היה ממש קל! ולא היה לי זמן לענות. אולי כל אחד שיענה נכונה (במסר פרטי אליך) יזכה בנקודה? עזוב אני אתלונן כל פעם עד שאני אצליח להשיג נקודה. אני? תחרותי? מה פתאום....

omer landau

New member
אני אחשוב על שיטה אחרת

בכוונה נתתי חידה קלה כי פעם קודמת לא עניתם אני אחשוב על שיטה טובה יותר כדי שזה יהיה יותר צמוד

omer landau

New member
עוד לא 00:00

אני רוצה שאם מישהו במקרה מגיע לפה אז שינסה לפתור את החידה

axnholic

New member
???

טוב אם מה שכתבו לא סיפק אותך אז קבל את כל הסיפור: בחזרה לעתיד (Back to the Future) (ארצות הברית) היא סדרת סרטי מדע בדיוני קומדיים. את הסרט הראשון, ממנו השם, יצא ב-1985. הפיק אותו סטיבן שפילברג וביים רוברט זמקיס. ב-1989 נוצר סרט ההמשך, שהכיל כבר בסופו קדימון לפרק השלישי. כך הפך הסרט לפרק פותח של טרילוגיה. הסרט עוסק במרטי מקפליי (מייקל ג'יי פוקס), נער בן 17, המתרועע עם מדען ושמו ד"ר אמט ל. בראון (כריסטופר לויד). כשד"ר בראון נורה ע"י טרוריסטים מלוב (אותם רימה כדי להשיג חומרים יקרים), נמלט מרטי מהמקום במכונית דלוריאן, שהד"ר הפך למכונת זמן. הוא מגיע לשנת 1955, ומונע בטעות את הפגישה הראשונה של הוריו. במקום זאת, אמו מתאהבת בו. מרטי צריך לשדך בין הוריו, לעזור לד"ר בראון הצעיר לתקן את מכונת הזמן שנותרה בלי אנרגיה, ולהלחם בבריון העיירה ביף טאנן (תומס פ. ווילסון). בסרט השני, נוסע מקפליי לשנת 2015 כדי להציל את בניו מצרה. ביף הזקן גונב את מכונת הזמן ומוסר לביף הצעיר (מ-1955) חוברת תוצאות ספורט מהעתיד. ביף הצעיר, אשר נהיה מיליונר מהימורים על תוצאות הספורט, הורג בשנות ה-70 את אביו של מקפליי, ומתחתן עם אימו. העיירה היל ואלי הופכת לאתר מלחמת כנופיות. על מנת לפתור את המציאות המעוותת, יוצא מרטי שוב ל-1955 לגנוב את החוברת. בסרט השלישי שהוא בעצם מערבון קומי, מגיע הד"ר למערב הפרוע כתוצאה מתאונה. מרטי יוצא להציל אותו. הסדרה גם הייתה בסיס לסדרת אנימציה באותו שם.

axnholic

New member
ואיך זה מתקשר לסידרה?

מייקל ג'יי פוקס (מרטי מקפליי) משחק כמייקל סגן ראש העיר בסידרה "ספין סיטי". דרך אגב, זאת אחלה טרילוגיה

axnholic

New member
../images/Emo6.gif*

זאת הפעם ה100 שאני מנסה לתקן את הסמיילי המזורגג! יש בעיות רציניות בתפוז...

omer landau

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אחלה סרט/ים אני זוכר יום שבת אחד שידרו ברצף את כל הסרטים היה ממש כיף. ואחלה סיכום עשית לנו פה

למעלה