אני מקוה שזה לא זה... סקינר- זה לא בדיוק כפל משמעות....
נ נאור אולי פסיכולוג New member 12/2/08 #7 בואנה כל הכבוד! בס"ד תכלס הבאת אחלה נימוק! זאת נראית לי התשובה!
O opelpopel New member 10/2/08 #1 חידת תרתי-משמע - מתוך תשבץ בידיעות אחרונות" טוב זה קצת קשור אלינו אז נראה מי פותר... "פסיכולוג שהשתתף במשאל יפני" מילה אחת, 5 אותיות
חידת תרתי-משמע - מתוך תשבץ בידיעות אחרונות" טוב זה קצת קשור אלינו אז נראה מי פותר... "פסיכולוג שהשתתף במשאל יפני" מילה אחת, 5 אותיות
נ נאור אולי פסיכולוג New member 11/2/08 #4 צריך להכיר משאלים יפנים בשביל לענות? בס"ד אני מכיר את התשבצים של התרתי משמע, הייתי פותר כאלה גם גיסי בעבר. לפעמים התשובות מבוססות על ידיעה של שם של שחקן או סופר או אולי משאל יפני, שאם אתה לא יודע את שמו בחיים לא תצליח לעשות את הסינתזה עם שאר חלקי הבעיה. נשתדל למצוא את התשובה בהקדם.
צריך להכיר משאלים יפנים בשביל לענות? בס"ד אני מכיר את התשבצים של התרתי משמע, הייתי פותר כאלה גם גיסי בעבר. לפעמים התשובות מבוססות על ידיעה של שם של שחקן או סופר או אולי משאל יפני, שאם אתה לא יודע את שמו בחיים לא תצליח לעשות את הסינתזה עם שאר חלקי הבעיה. נשתדל למצוא את התשובה בהקדם.
O opelpopel New member 12/2/08 #5 טוב - רמז לא צריך להכיר משאלים יפניים, צריך קצת ידע כללי ומילים נרדפות בגלל שאתה היחיד שמתאמץ (הלו אנשים איפה אתם?!) אז קבל ארכה של עוד כמה ימים
טוב - רמז לא צריך להכיר משאלים יפניים, צריך קצת ידע כללי ומילים נרדפות בגלל שאתה היחיד שמתאמץ (הלו אנשים איפה אתם?!) אז קבל ארכה של עוד כמה ימים