חיה באמסטרדם אמאל4 בנים

חיה באמסטרדם אמאל4 בנים

חייה 6 שנים כאן ויש לי בן שמפחד לנסוע לארץ ואני מתה מי געגועים למדינה שלנו

היי לאה, וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בני כמה הילדים שלך (ובעיקר זה שפוחד מנסיעה ארצה)? ומה אתם עושים שם באמסטרדם? ואיך הילדים מסתדרים שם? אם תתני עוד קצת פרטים, אפשר יהיה לנסות לייעץ לך איך לעקוף את הבעיה. האם יש לכם שם עוד ישראלים בסביבה? אני חיה מזה שנתיים בעמק הסיליקון, עם האיש ועם התאומות בנות ה-11.

ניתושית

New member
4 בנים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה ארבעה נינג'ות
לי יש 2 בנים ובת אחת ומה שהולך לי בבית..... אנחנו עדיין בארץ ותוך כמה חודשים עוזבים, בנתיים באו לביקור גיסתי עם 3 בנים!!!! ושהו אצלנו. הילדים לא רצו לחזור לארה"ב כי החיים פה לילדים הם הכי שיש!!! ספרי לבנך כמה כייף חיים יהיה לו בארץ, הילדים כאן מתחברים מהר מאוד והילדים חמים מאוד. הגינות הציבוריות בשעות אחה"צ ובשבתות מלאים בילדים שמחים ומשתוללים, כנ"ל לגבי הבריכות וחופי הים. אם חששו של בנך נובע מהמצב הביטחוני בארץ, אז אני שמחה לספר לך שהחיים כאן מתנהלים כרגיל וכלפי חוץ לא מרגישים את המתח והחשש. הילדים כאן שמחים ומאושרים ויש גם טלויזיה נהדרת!

שלום פירוט על משפחתנו

אנו חיים באמסטרדם 6 שנים והילדים הם בני 13-11--5-5- לי יש גם תאומים לגבי נינגות הם מקבלים ואביהם שיעורים במקרה בעלי מורה לנינגה בן 13 מפחד לנסוע לארץ הוא היה שמה בזמן הפיגועים אז אני יודעת שגם היום קיימת ואני מקווה שלא יבוא עוד פיגועים בארצנו שנחיה בשלוה בארצנו בעתיד יש כאן המון ישראלים בהולנד אני אחד מאחראיות של עמותת מיפגש בהולנד שמארגנת מסיבות הופעות של זמרי ישראל הבאנו את אייל גולן יורם גאון ונביא עוד בעתיד תודה לכם על הקבלת פנים החמות אנסה בזמני הפנוי להיות בפורם קבוע שיהיה לכם יום נעים

ניתושית

New member
נינג'ות אמיתיים../images/Emo127.gif

אצלי הם חושבים שהם נינג'ות.... בעניין בנך ופחדו מנסיעה לארץ, זה די מובן הפחד שלו, במיוחד אם היה ללא אחד ההורים איתו, ויכול להיות שנבהל מתגובות הסביבה הקרובה אליו. לדעתי, צריך לדבר עם הילד על מצבים כאלו ולהסביר לו שלא כל הזמן ישנם פיגועים, ואם אתם מחוברים לטלויזיה מהארץ, גם לתת לו לראות חדשות ושיבין שיש חיים מעבר לפיגועים. להבטיח לו שתלכו רק למקומות בטוחים וכד'. בהצלחה!

היי לאה,

נחמד לשמוע שגם לך יש תאומים
, ועוד נינג'ות אמיתיים
לגבי הבן הגדול שלך, באמת שאפשר להבין את הפחד שלו. אבל אין ברירה, וצריך להוציא אותו מזה, כי בכל זאת זה גורם לכולכם לא לסוע ארצה כדי לבקר את המשפחה והחברים. מה שהייתי עושה לו הבעיה היתה אצלי - הייתי מנסה לדבר בנועם ולהסביר, שהמצב הזה של פיגועים על בסיס יומיומי הוא לא מצב סטטי, ושעובדה שאנשים ממשיכים לחיות בארץ. אני מאמינה שזה לא פשוט. אגב, חשבתם להתייעץ עם מישהו מקצועי? אם תרצי, אני יכולה לנסות לחבר אותך עם פסיכולוגית מהארץ, שאולי תוכל לייעץ לך מה אפשר לעשות במצב כזה כדי להתגבר עליו.

למעלה