חיה בתוך קופסא

clyps

New member
נישאלת השאלה

מי היא חיה? מהיכן היא? האם היא סבתא? האם היא חיה? האם היא מתה? האם סבתא חיה מתה?!?!?! האם היא בן אדם או למעשה חיה? הרבה שאלות עולות...

למה להוסיף את הי'? למה היא טובה פה?

מבצע סבתא
(עכשיו עומר ירצה לנו שעה על כמה זה סרט חרא, אבל לא. כי הוא מת|טפוטפוטפו| ואני אשתלט על הפורום)

1Reebok

New member
העולם מורכב משני סוגים של אנשים

אנשים שאהבו את מבצע סבתא - והצד האפל של היקום.

clyps

New member
הייתי מתחילה לצטט לכם מפיטר פן..אבל

טוב נו למי אכפת! "הלילה הוא חיב להגיע, הוא חייב לבוא, הלילה הוא יפתיע וייקח אותי עימו, כל כנפי כוכבים אליי יבוא, וכשיבוא אהיה כולי שלו...." יש המשך, אבל אני לא מסוגלת... **סטירה**
. נ.ב "..לכל ילדה כוכב, לכל ילד כוכבית, כוכבי כל כך אוהב, האם אראה אותך שנית...."

1Reebok

New member
יו וואנט טו קאם אובר טו מיי פלייס?

א קאפ אוף קופי, א פאק אוף טי?

clyps

New member
../images/Emo46.gif

"דחוף את האויר לגוף ותהיה זקוף! כי רק לך קוראים! כל הכוכבים! דחוף את האוויר לגוף! ותוכל לעוף! מעל העננים אל המרומים!!" אתם פשוט מאלצים אותי....
.

1Reebok

New member
אז ככה, הא?

מישהו פה יודע מה ההבדל בין החרדון לשממית?

clyps

New member
אם זה ציטוט ממבצע סבתא אז:

"כן נמריא עכשיו ברוח! גוף מתוח אל על! זה ידוע גוף מתוח! לא ינוח לא כלל! ממריאים עכשיו ברוח! כן אנחנו עפים! כן אאאאנחנו עפים!!! אני מרגיש שזה מצליח! (אתה מרגיש שזה מצליח) ונעוף למרומים!! אני מרגישה שזה מצליח! (והעולם עוד גוף מרוויח-או משהו כזה חע) כן אנחנו עפים! עפים!!!!!" **מוזיקה** ביקשת קיבלת
.

0mroosh

New member
../images/Emo46.gif

עומר חזר מהסמינר ועדיין חושב ש"מבצע סבתא" הוא סרט נוראי שצריך להשאר בתחומי הקיבוץ ותו לא.

למעלה