חיה מבחוץ, מתה מבפנים. פאן פיק.

florit11

New member
חיה מבחוץ, מתה מבפנים. פאן פיק.

כתבה: פלורית פאנדום: אינויאשה דמויות: אינויאשה, קאגומה, נוריקו (OC) ועוד. דירוג: 13-PG אורך: 1,599 מילים בטא: ניא וירקות. חיה מבפנים, מתה מבחוץ פרולוג. שקטה כרוח, ומהירה כאיילה. ריצתה חפוזה מתמיד. היא עוברת בשדות במהירות הבזק, מחפשת אותם, את היכולים לעזור. אם רק יבינו. אם רק ינסו להבין, אולי אפילו לא תצטרך להילחם. הקטנה עוד שוכבת שם, לבדה, גוססת, נלחמת על חייה. הכל בגלל השד הארור! אם לא תגיע בזמן, הכל אבוד. המחסום אינו חזק דיו, אינו יכול להתקיים זמן רב. תחילה יריחו את ריח דמה של הקטנה, והמחסום יגן עליה מהמנסים להיכנס. אך אפילו הוא, אינו יכול להחזיק זמן כה רב מבלי להישבר. אם רק תמצא אותם, הם יוכלו להציל אותה. הרי הם מחזיקים בידם דבר, ששמעה עליו כה רבות. על האבן הקדושה, אשר כוחה עצום. היא חייבת למצוא אותם בכל מחיר. הכל למען הקטנה. פרק א- הנסיכה נוריקו, שדת החתול. "אחד, שניים, שלושה, ארבעה, חמישה, שישה!" קראה קאגומה בשמחה "שישה רסיסי אבן!" "יופי. עכשיו נשארו עוד תשעים וארבע. ממש הישג." זרק אינויאשה בזלזול. "אינויאשה." חייכה קאגומה במתיקות. אינויאשה הסתכל עליה בתמיהה, עד שזה הכה בו. "שב." "למה עשית את זה?!" קרא אינויאשה בזעף פנים. "נמאס לי מהשרשרת הזאת! אני הולך עכשיו לקאדה שתוריד לי אותה! לעזאזל!" אינויאשה החל לצעוד לעבר כיוון לא ברור. כעבור כמה זמן, נעצר בפתאומיות. הוא פנה והסתכל לאחור. "מירוקו, הרגשת את זה?" אמר בשקט. "כן. צופים בנו" השיב לו הנזיר. אינויאשה שלף את חרבו במהירות, הוא נעץ את מבטו בין העצים. "צא החוצה פחדן! הראה את פניך!" צעק לחלל הריק. "קודם כל, אני שדה, לא שד-" שדת חתול צעירה זינקה מבין הצללים. "ושנית כל, אין בכוונתי להילחם בך." אינויאשה הוריד את חרבו, אך עוד אחז בה בחוזקה, שעוד חשד על פניו. "אם כך, אז מה את רוצה?" "את רסיסי האבן. נודע לי שיש לכם כמה." "אז ככה, זאת אומרת שאת כן רוצה להילחם." אמר אינויאשה בחיוך ממזרי. "באמת חשבת שאתן לך את רסיסי האבן?" גיחך בלעג. "לא, קיוויתי שתתנו לי אחד, לא את כולם." השדה הפסיקה לחייך "חה!" גיחך אינויאשה "לידיעתך, הרסיסים מסוכנים מאוד." הוא הכין את חרבו למצב קרבי. "ואנו לא רוצים שהם יפלו לידיים של שדים כמוך!" אינויאשה תקף ראשון. הוא קפץ, הניף את חרבו וכמעט חתך את השדה לשניים- אך היא, בתנועה קלילה זזה הצידה. "תן לי אותם!" אמרה השדה בקול נחוש. "לתת לך אותם? מי את בכלל?" התעצבן אינויאשה. "הו, נכון. לא הצגתי את עצמי-" צחקק השדה. "אני הנסיכה נוריקו, מנהיגת שבט החתולים מהצפון, ואני דורשת שתיתן לי את רסיסי האבן! כמה שיותר מהר, יותר טוב!" אמרה בגאווה רבה. "חתולי הצפון.. שמעתי עליהם!" מיוגה קיפץ ומצץ דם מאפו של אינויאשה. "מיוגה? מה אתה עושה כאן?" השתומם אינויאשה, מחץ את מיוגה במבע אדיש. "מה זאת אומרת? אני תמיד כאן!" אמר מיוגה בכעס "אפילו כשאתה לא שם לב!" אינויאשה הניד את ראשו בזלזול, נאנח. "חתולי הצפון הם שבט שדי חתול חזקים מאוד, צורתם כצורת בני אדם, כמוה." התחיל מיוגה בהסבריו "למרות כוחם הרב, הם שוחרי שלום ושונאי מלחמות. לכן, לא התלוצצה כאשר אמרה שאין בכוונתה להילחם" המשיך. "הם נשארים בצפון ונמנעים מלחדור לשטחם של האחרים, לרוב אינם נודדים. בגלל זה, איני מבין מה היא עושה כאן.." הרהר מיוגה. "האם זה קשור לשערורייה שהתחוללה שם לא מזמן?" שאל מיוגה את נוריקו. "אתה מתכוון לפלישתם של שדי העטלף? אם כן, אז אתה צודק." נוריקו השפילה את ראשה בעצב. "המקוללים האלה פלשו לצפון, הרסו והשמידו כל יצור חי!" היא הרימה את מבטה, בעיני החתול השחורות שלה, שבערו בשנאה. "בשעת הקרב רבים נהרגו. המעטים שנותרו חיים נאלצו לברוח. אך, אחותי הקטנה, יורשת הכתר נפצעה קשות. היא חייבת לחיות עד שנגיע לשאר השבט, שם יטפלו בה עד שתחלים. אני צריכה לשם כך את רסיסי האבן!" הסבירה נוריקו בעצב. אינויאשה הוריד את חרבו. "אני מצטער-" אמר.

florit11

New member
פרק ב

פרק ב´ – הקרב על הרסיסים אינויאשה הוריד את חרבו. "אני מצטער-" אמר "אך לא אוכל לתת לך אותם. הם שיכים לנו. השימוש בהם יסכן אתכם עוד יותר!" נוריקו נאנחה בייאוש. "אם אינך תיתן לי אותם לבד, אצטרך לקחתם בכוח!" היא קפצה, ובעזרת טפריה פערה פצע עמוק בידו של אינויאשה. "את חושבת שהשריטה הזאת מזיזה לי?!" קרא אינויאשה בלעג, והניף את חרבו "קאזה נו קיזו!" נוריקו נעלמה לפני שצלקת הרוח פגעה בה והופיעה מאחורי אינויאשה. בכוח אדיר, בעטה בגבו והעיפה אותו קדימה. כאשר היה מרותק לאדמה, היא הרימה אותו מצווארו, והטיחה אותו באחד העצים. "עכשיו אתה תיתן לי אותם?" שאלה בקרירות. "בחיים לא" אינויאשה בעט בבטנה של נוריקו, והיא עפה לאחור, הוטחה באחד העצים. "שודד ברזל גנב נשמות!" אינויאשה תקף את נוריקו ופער פצע עמוק בבטנה. "חלאה.." נאנקה בכאב. לאחר מכן, הוציאה פגיון מאחת רצועות הפרווה אשר היו לבושות על קרסוליה. "פגיון הנחש!" בתנועת יד קלילה, היא זרקה את הפגיון לעבר אינויאשה, וזה עף בדיוק רב לעברו. לפתע הפגיון נעלם באוויר, כאילו התפוגג. "מה לעזאזל?-" השתומם אינויאשה בחוסר הבנה. "בלתי ניראה." פתאום, משום מקום, הופיע הפגיון וננעץ בליבו של אינויאשה. "תוקף כאשר לא מצפים לו." אינויאשה נפל על ברכיו, והשתטח על האדמה. הוא הרגיש איך כל גופו שורף, ונהיה משותק. "וארסי... כמו נחש." אמרה נוריקו בקול שקט ומעט יהיר. "עכשיו, איפה הרסיסים האלה-" נוריקו סקרה במבטה את החבורה, עד אשר הבחינה בבקבוקון הקטן שנמצא בשרשרת, על צווארה של קאגומה. היא התקרבה לקאגומה במבט נחוש ובמהירות, שלחה את ידה לעברה, אך סאנגו דחפה אותה הצידה. "בומרנג!" סאנגו שלחה את הבומרנג שלה, אך נוריקו הדפה אותו כלאחר יד. בזמן שסאנגו ונוריקו נלחמו, אינויאשה הוציא את הפגיון מחזהו, ונעמד על רגליו. בשארית כוחותיו האחרונים, הניף את טסאיגה ותקף את נוריקו בצלקת הרוח מאחור. נוריקו עפה קדימה ונפלה על האדמה. "חלאה.." היא אמרה בתשישות ונשנקה מכאב. "אתה רוצה לשחק בקשיחות?! אני אראה לך מה זה קשוח!" נוריקו התרוממה מעט, גבה האנושי התחיל להתקמר, גופה הצמיח פרווה. עיניה השחורות זהרו, ואישוניה נהפכו לצרים יותר עם כל רגע ורגע שחלף. כעבור שניות אחדות, במקום צורתה האנושית, צורת נמרה שחורה וגדולה במיוחד התגלתה מול עיניהם. במהירות עצומה, היא הסתובבה והביטה בעיניים ירוקות לעבר אינויאשה המשתומם. "אה, כן... נדמה לי ששכחתי להזכיר את העובדה הזאת." מלמל מיוגה. "שכחת?! מה זה אמור להביע?!" נזעם אינויאשה. "כאשר, הם נפצעים קשות,או רואים שניצחונם תלוי בספק, הם משנים את מורתם האנושית לצורתם החייתית. זה הוא סוד כוחם. ואני חייב לציין, שזה לא קורה הרבה." הסביר מיוגה, עוד נשאר שם. "תארו לעצמם. הם חזקים כל כך בצורתם האנושית, אז בצורתם החייתית הם חזקים פי שניים." "ממש כמו סאשומארו!" הוסיפה קאגומה. "נכון מאוד!" הצדיק מיוגה. "לעזאזל." מלמל אינויאשה. נוריקו קפצה מעל אינויאשה, ובכל משקלה הפילה אותו לאדמה. היא נעצה את ציפורניה בכתפיו, ואת שיניה נעצה בחוזקה בצווארו. כל מה שיכל, זה לזעוק מכאבים חדים. נוריקו רק המשיכה לנשוך את צווארו של אינויאשה, ולחנוק אותו למוות. אט, אט, עיניו של אינויאשה התרוקנו מכל רוח חיים, והוא הפסיק לנשום. נוריקו עזבה אותו וחזרה לצורתה האנושית. "אני מצטערת שנאלצתי לעשות זאת, אך אל דאגה, החבר הקטן שלכם לא מת, הוא רק התעלף. עם מעט טיפול הוא יחזור לשגרה תוך כמה ימים." גיחכה נוריקו. היא יצרה סביבה מחסום והתקרבה לקאגומה. קאגומה כיוונה אל נוריקו חץ בכל המהירות, וכאשר ראתה שנוריקו מתעלמת מכך, ירתה אותו היישר אל עבר ראשה של נוריקו. החץ שבר את מחסומה של נוריקו, אשר לא העריכה את כוחה של קאגומה ולא יצרה מחסום חזק במיוחד. למזלה של נוריקו, החץ סטה ממסלולו ורק שרט אותה מעט, צרב בעורה הלא טהור. "טיפשה!" התעצבנה נוריקו. היא שרטה את קאגומה עמוקות בכתפה, וחטפה את הרסיסים משרשרת צווארה. תוך כמה שניות, נוריקו כבר לא נראתה באופק.

florit11

New member
פרק ג

פרק ג – האיחור הארור נוריקו רצה בכל כוחה לעבר אחותה הקטנה. ´אני מקווה שהמחסום החזיק מעמד...´ קיוותה נוריקו בליבה. "החזיקי מעמד, רורי! אני בדרך!" לחשה נוריקו. ככל שהלכה וקרבה למקום בו השאירה את רורי, התמלא ליבה בדאגות. ´רק שתחזיק מעמד. בבקשה.´ כאשר, הייתה במרחק מה מן המקום, הריחה את ריח דמה של אחותה. סימן מבשר רעות. ´הו, לא!´ תחושה רעה אפפה את נוריקו ככל שקרבה לאותה מערה, התחזק הריח יותר ויותר. בשקט רב, צעדה נוריקו לתוך המערה האפלה. המחסום נשבר, ונוריקו חששה מהנורא מכל, אך תמיד יש איזושהי תקווה. "רורי? את כאן? חזרתי." לחשה נוריקו "תראי, הבאתי לך את-" נוריקו שמטה את בקבוקון הזכוכית לאדמת המערה, וזה התנפץ לאלפי רסיסים, ממש כמו ליבה של נוריקו. יבבה מחרישת אוזניים נפלטה מפיה של נוריקו למראה אחותה הקטנה. רורי הייתה חסרת חיים. אכולה למחצה. המחסום נשבר. השדים פרצו למערה והרגו אותה. פערו חור בבטנה. דמה של הקטנה הציף את רצפת המערה. הדמעות שזלגו מעיניה כאשר מתה עוד נצצו על לחייה כמו דמה. טרי. הבעת פניה המפוחדת, הכאובות של רורי, נחקקה במוחה של נוריקו לעד. סך הכל בת חמש הייתה, וכבר הגיעו חייה לקיצם, ועוד במוות כזה, אכזרי. היא התנפלה על גופת אחותה בבכי מר. "רורי... רורי שלי..." בכתה נוריקו "לא, את לא יכולה למות. פקחי את עינייך. בבקשה, חמודה. בבקשה..." נוריקו חיבקה את גופתה של אחותה בחוזקה, הדם הכתים עתה גם את בגדיה, אך לנוריקו לא היה אכפת. כל מה שרצתה היה להישאר עם אחותה הקטנה. "רורי.. מתוקה שלי... יקרה שלי." סיננה נוריקו מתוך מסך הדמעות. נוריקו התבוננה בעיניה הריקות של אחותה, המפוחדות. בתווי פניה המתוקים, השלווים. בתנועת יד עדינה סגרה נוריקו את עיניה של רורי. בזהירות, ובבכי , נישקה את רורי נשיקה קטנה על המצח, ועצמה את עיניה גם היא. נוריקו נשכבה לצידה של רורי, ונרדמה. עתה נדמה היה ששתיהן ישנות יחדיו, מחובקות יחדיו, בוכות יחדיו. ההבדל היחיד הוא שאחת מהן לעולם לא תתעורר בשנית. פרק ד- מתה מבפנים, חיה מבחוץ. למחרת בבוקר, לאחר שקברה את אחותה, חזרה נוריקו לאותו הכפר בו פגשה את החבורה. "שוב את?!" צעקה סאנגו "מה את רוצה הפעם?" "אני מצטערת..." לחשה נוריקו בעצב, ראשה היה מושפל. היא החזירה לקאגומה את כל ששת הרסיסים שלקחה. "הנה הם. כולם. בסוף לא נזקקתי להם." נוריקו הרימה את ראשה. עיניה השחורות, אשר נצץ בהם ניצוץ החיים, היו עתה ריקות, עצובות, אפורות. "לא הספקתי. היא מתה." סיננה נוריקו. סאנגו הורידה את הבומרנג. החבורה הסתכלה עליה ברחמים. "א..אני משתתפת בצערך..." לחשה סאנגו "מי שכמוני יודעת מה זה לאבד אדם הקרוב לליבך." "כולנו יודעים." הוסיף מירוקו. "אולי אנו יכולים לעזור במשהו? אוכל? תרופות?" הציעה קאגומה את עזרתה. "לא. לא..." סירבה נוריקו. בהליכה איטית היא צעדה מחוץ לבקתה. האגדה מספרת, שלעולם לא שבה חזרה לשבטה. האגדה מספרת, שהיא ממשיכה לנדוד בעולם לבדה בחוסר מעש. ר שה מורכן, ועיניה עצובות וריקות מכל רוח חיים. כאילו שנשמתה עזבה יחד עם נשמת אחותה, כאילו שהיא מתה מבפנים, וחיה מבחוץ. האגדה מספרת, שכאשר נוריקו פוגשת בילד או ילדה קטנים, שתי דמעות שחורות זולגות מעיניה, והיא חוזרת על אותן מילים בקול מצמרר: "רורי... חזרי...". סוף! =]

מקסים, אך..

בקטע שאינויאשה חוטף מנוריקו [פרק א'], קאגומה לא אמורה לרוץ לעברו או משהו? סתם מחשבה
גאד מוכשרת:]]

ממש יפה

כל כך מיסתורי ויפה אהבתי נורא את הפיק חבל שהוא מסתיים בסוף עצצוב אבל הוא ממש נגע ללבי אהבתי מאוד... (=

למעלה