חיוביייי או פשוט הלו"ז להשבוע בשביל אנשים שאיבדו את החיוביות, כמוני. שיהיה לכולם שבוע נסבל!
A A t z a New member 5/4/09 #1 חיוביייי../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif או פשוט הלו"ז להשבוע בשביל אנשים שאיבדו את החיוביות, כמוני . שיהיה לכולם שבוע נסבל!
חיוביייי../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif או פשוט הלו"ז להשבוע בשביל אנשים שאיבדו את החיוביות, כמוני . שיהיה לכולם שבוע נסבל!
A A m 0 s New member 5/4/09 #2 הכי חיובי בעולם! ../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif ראשון - הולך לפסיכולוגית ( ), ספרייה. שני - חזרות לריקוד למופע סיום שנה(? ) שלישי - אולי (ב"ה, אמן! ) נוסע לת"א... רביעי - חג שמח חמישי - חג שמח שישי - חג שמח שבת - חג שמח
הכי חיובי בעולם! ../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif ראשון - הולך לפסיכולוגית ( ), ספרייה. שני - חזרות לריקוד למופע סיום שנה(? ) שלישי - אולי (ב"ה, אמן! ) נוסע לת"א... רביעי - חג שמח חמישי - חג שמח שישי - חג שמח שבת - חג שמח
R Ronushnush New member 9/4/09 #3 חיובי -הגיע אלי הדיסק החדש של ליטל בירדי היישר מאוסטרליה -יש לי סטוק של ווג ירוק -אני עוברת לגור אצל אחותי הגדולה -רזיתי.
חיובי -הגיע אלי הדיסק החדש של ליטל בירדי היישר מאוסטרליה -יש לי סטוק של ווג ירוק -אני עוברת לגור אצל אחותי הגדולה -רזיתי.