חיובי, כאילו מה קרה? לא שמתם לב שהתחיל עוד שבוע? קדימה, תגובות
O Oyster Girl New member 23/2/09 #1 חיובי, כאילו מה קרה../images/Emo12.gif? ../images/Emo54.gif לא שמתם לב שהתחיל עוד שבוע ? קדימה, תגובות
חיובי, כאילו מה קרה../images/Emo12.gif? ../images/Emo54.gif לא שמתם לב שהתחיל עוד שבוע ? קדימה, תגובות
O Oyster Girl New member 23/2/09 #2 אני אני אני אני אני אני ../images/Emo54.gif ראשון - הלכתי לקחת מדים, במילה אחת - פאדיחה. אחר כך סרט עם אסתי ועוד מעט האוסקר שני - מתייצבת בירושלים, בערב בסטנדאפ עם דנדנית שלישי - ירושלים ואז לא ידוע רביעי - ירושלים ואולי הופעה חמישי - ירושלים שישי - בית שבת - בית
אני אני אני אני אני אני ../images/Emo54.gif ראשון - הלכתי לקחת מדים, במילה אחת - פאדיחה. אחר כך סרט עם אסתי ועוד מעט האוסקר שני - מתייצבת בירושלים, בערב בסטנדאפ עם דנדנית שלישי - ירושלים ואז לא ידוע רביעי - ירושלים ואולי הופעה חמישי - ירושלים שישי - בית שבת - בית
A A t z a New member 23/2/09 #3 אני אני אני אני אני אני../images/Emo80.gif ראשון-עשיתי לילה ולא היה כיף שני- הגעתי עכשיו ואני טסה לישון, בערב יוצאת עם מיכלללללל שלישי-יום קצר ומהמם על אזרחיייייייייי רביעי-טיול מגניב על אזרחייייייייי ובערב הופעההההההההההה חמישי-עושה לילה עד שישי על אזרחי שישי-עושה שישי עד צהריים, על פיג'מה בערב יוצאים בטח שבת-סביר להניח שגם פה אני אצא. שבוע די מהמם
אני אני אני אני אני אני../images/Emo80.gif ראשון-עשיתי לילה ולא היה כיף שני- הגעתי עכשיו ואני טסה לישון, בערב יוצאת עם מיכלללללל שלישי-יום קצר ומהמם על אזרחיייייייייי רביעי-טיול מגניב על אזרחייייייייי ובערב הופעההההההההההה חמישי-עושה לילה עד שישי על אזרחי שישי-עושה שישי עד צהריים, על פיג'מה בערב יוצאים בטח שבת-סביר להניח שגם פה אני אצא. שבוע די מהמם