חיובי

חיובי../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

יומראשון- יומשני- יומשלישי- יומרביעי- יומחמישי- יומשישי- יומשבת-

A t z a

New member
שלילי@%*@*$^../images/Emo80.gif

ראשון-היום האחרון של החיים,בת"א שני-מגן מסריח בביולוגיה, מעבדה. כןכן, מביאים לי חומרים והוראות ואני צריכה לכתוב איזה תהליך התרחש ולענות על 100 שאלות
שלישי-100 שעות תגבורים....אחה"צ לומדת לספרות רביעי-בגרות בע"פ באנגלית, אחריה מבחן בספרות ואז תיגבור בספרות... חמישי-בוחן מפגר באנגלית.. שישי-מקווה לנשום קצת... תודו שזה שבוע פשוט מהמם ועושה לכם חשק לעבור אותו במקומי

העצב שלהה.. העצבב שלההה

יומראשון- נגמר החופש,חוזרים לביצפר..אבל רק לשעתיים
, ואמן יביאו לי כבר ת'רישיון יאואו#$!@# ואם כן אז סיבובים בכל יבנה
יומשני- חורשת כמו מנייאקית לתולדות יומשלישי- מתכונת בתולדות יומרביעי- יום השואה
יומחמישי- יומולדת לעומר 15,וחורשת למתמטיקה יומשישי- מבחן במתמטיקה יומשבת- נחה

ירדן88

New member
חלקית

יומראשון-חברה,רופא ולהתכונן לאזרחות יומשני-כנראה מבחן באזרחות יומשלישי-חופש יומרביעי-חופש ושיעור גיטרה יומחמישי-חופש ובערב טקס כנראה.. יומשישי-ביצפר יומשבת-לאיודעת..

לאיור

New member
ממש אבל ממש לא חיובי!

יום ראשון- היום האחרון של החופש, לוויה של אמא של ידיד שלי ואח"כ בשבעה שני- בצפר, קונצטרט עם מגמת מוזיקה, לומדת למבחן, ובטח הולכת לשבעה שלישי- לומדת ואופיר אולי יבוא אלי
רביעי- מבחן בהיסטוריה, בטח אלך לשבעה אח"צ חמישי- מבחן באנגלית שישי- לא יודעת שבת- לא יודעת אוחחחח זה השבוע הכי נוראי שהיה לי

ססילייה

New member
חיוביי מזה לפנים!

אני מהיום ברגילה, וכולם מזה הספידו אותי היום
ראשון- סתם הייתי בבסיס, הייתה ים עבודה בנשקייה,אבל צחוקים רצח!!D: שני-אני בטח אשן כל היום :) שלישי-נדמה לי שאני אסע לבקר את קובי'לה.
רביעי-עושה גראנד על הארון ונוסעת לשעתיים לבסיס חמישי-אולי דורון בא. שישבת- בטח אני אעביר אותם בת"א. אבל אני בהופעה של כפיר אפשטיין בבארבי בשישי בערב!!!! :]

Tzassa

New member
באאאאלי גם. :)

יומראשון- לא משו מיוחד. יומשני- הצגה או משהו.^^ יומשלישי- טיול שנתי. יומרביעי- ^^ יומחמישי- ^^ יומולדת לאהובתי.
יומשישי-
יומשבת- יומולדת לאהובתי2.

a d i 8

New member
חיובי++ אפילו../images/Emo9.gif

ראשון-חמישי-שבוע תאטרוןןןןן!!!!
אז תאחלו לי בהצלחה...:) ותבואו!!
באמת אבל...! ההצגות שלי- שני[מחר]-ב19:30 שלישי-21:00 חמישי-18:00 כל ההצגות בסוזן דלל אולם ירושלמי שישי-חוגגת לחברה ולאח שלי יומולדת
שבת-ZZzzZz

ססילייה

New member
אני הכי אנסה לבוא בעולם!!!!!!!

אולי בשלישי (מחר) כי בחמישי אני לא יכולה
אני אנסה המון המון מבטיחה!!!!

A t z a

New member
תקשיבי, יש בעיות...../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif

אני מאוד אשתדל להגיע מחר או מחרתיים, אבל פתאום בלי אזהרה אני חולה ממש, יש לי עוד שניה 9 חום וכל הלילה לא הפסקתי להקיא... הברזתי מפאקינג מגן בביולוגיה, וזה הכי אסור בעולם
אני מקווה שאני אצליח להגיע ושהכל יסתדר עד מחר או מחרתיים..

a d i 8

New member
../images/Emo201.gif

מותק אל תרגישי מחוייבת... אם את לא מרגישה טוב אז לא.. תמיד יש את הDVD
תרגישי טוב מותק
נשיקות!

Oyster Girl

New member
יהיה אשר יהיה ../images/Emo54.gif

יומראשון- זימון רפואי מטומטם לצהל המטומטם, כיף עם דנדנית בסנטר ואז נפילת מצב רוח מחרידה שבעקבותיה אכלתי סנדוויץ עם חומוס וטוסט. זה הרבה
יומשני- שיעור נהיגה עם דודי המאמם, בצפר, משמרת. יומשלישי- בצפר ומשמרת. יומרביעי- בצפר וחתולים. יומחמישי- בצפר ומשמרת (וזה ממש מעצבן לעבוד ביום השואה
אמן שלא יבואו אנשים) יומשישי- בצפר, משמרת, חתולים ויוצאת לאנשהו עם ניר כנראה.. יומשבת- לא יודעת ומקווה לישון כל היום.

Ronushnush

New member
"סנדוויץ' עם חומוס וטוסט"

זה נשמע כאילו הטוסט היה בתוך הסנדוויץ'

Tzassa

New member
../images/Emo31.gif... רביעי זה ערב יום השואה. חמישי זה יום

השואה עצמו.

לאלא!

יומרביעי זה יום השואה (30.4) גם כתוב לי ביומן וגם כי תמיד יש בול שבוע אחרי יום השואה יום הזיכרון וערב יום העצמאות (7.5), ויום אחרי יום הזיכרון ויום העצמאות יש חופש מיום העצמאות (8.5)

למעלה