חיוב בהוראת קבע

adina3

New member
חיוב בהוראת קבע

שלום רב

האם מוגדר בחוק שמתן השרותים (HOT לדוגמה ) יחייב את הציבור לשלם באמצעות הוראת קבע בלבד ?
מדובר במנוי ללא אמצעים שמשלם מעל 12 שנים כל חודש בבנק הדואר . אין חובות - יש קבלות של הדואר עם כל התשלומים !.
לאחרונה מתרידים מצד החברה עם טלפונים "להסדרה אמצעי תשלום".
לפני כחודשיים HOT התקין מאמיר חדש והמנוי הדגיש בטלפון שאין לו אפשרות לשלם בהוראת קבע לפני ההתקנה.
מה פיתאום מחייבים להסדר תשלום אחר מאשר בשנים אחרונים?
מה יש לעשות? בשביל המנוי הזה טלוויזיה היא לא "לוקסוס" אלה אפשרות לראות את המתרחש בחוץ...

adina3

New member
תודה

אני מבינה שאין שום חוק שלא מאפשר תשלום בשובר דואר. אבל כל חברה בוחרת מדיניות קלה לה ולא למען הצרכן הקטן
זה מקומם!!!

לאיזה אדם אין חשבון בנק ?? גם לזקנים

יש חשבון בנק מקבלים קיצבה ביטוח לאומי . מה הבעייה לתת חשבון בנק . רק אם הוא מעוקל זה בעיה אולי

adina3

New member
תגובה לטכנאי קרמר

עם כל הכבוד לביטוח לאומי , במדינת ישראל עדיין קיימים אנשים עם חשבון בנק ריק. כל שקל הוא מחושב כי באמצע החודש אין כסף לאוכל או לתרופות.
בגלל זה לאנשים האלה שלא יוציאם מהבית בוולוו או לנופש בחו"ל,יש צורך
למחשבה על ניהול חשבונם ושליטה על ה"גרושים" אבור HOT: כי רוצים כצט שמחה בבית ולהכיר את העולם בחוץ לחיים האפורים בביתם.
תודות לאמפטיה ולסובלנוט שלנו כחברה (ובמקרה הזה גם של חברה HOT שיש לה מאיפה!) ניתן לאפשר תשלום נוח לצרכנים.- לא הינם!!!!ולא לגרום עוגמת נפש נוספת.

נכון חשבון בנק ריק . אבל את ה200 ש"ח בימקום

ללכת לדואר לשלם . יפקיד/ישאיר בחשבון . והוט ימשכו את הסכום . חוץ מיזה לאנשים יש מעט כסף . לא מחזיקים מיתחת לבלטה . אלה בבנק . יש גנבים שיוכלים ליפרוץ לבית . ויגנבו את כמה גרושים שיש בבית . מהבנק לא יגנבו .

זה מקומם ולא חוקי

חברת הוט גובה מדי חודש סכומי כספים כפי שמתחשק לה כאילו מדובר בכסף הפקר וזו שערוריה אני מבקשת מכל לקוח לבדוק טוב טוב את החשבון אני בודקת כל חודש ומוצאת טעויות קיצוניות

למעלה