חיוב עבור אימונים אישיים

jewel4

New member
חיוב עבור אימונים אישיים

מקווה שזו שאלה 'חוקית' בפורום התחלתי לאמן מישהו בבית. בדרך כלל אני פוגשת את המתאמנים במקום מפגש לפרק זמן ידוע מראש עד סוף האימון. הפעם אני פוגשת את המתאמן בבית ויוצאת איתו החוצה ומחזירה אותו הביתה. מהשעה שקבענו עד שאני עוזבת אותו (אחרי מתיחות והכל) עוברות שעה וחצי. הפעילות נטו נמשכת כשעה. לפי מה נהוג לחייב? לפי זמן האימון נטו? או לפי הזמן ש'הקדשותי' לו? תודה לעוזרים.

oridoron77

New member
תשובה

מה שאת צריכה לשאול את עצמך הוא מה המחיר שלך לאימון כהגדרתך בבית, ומהו פרק הזמן שלו. אם נגיד את לוקחת לאימון של שעה (כי אצלך אימון מוגדר כשעה) 200 שקלים בבית. תוספת של חצי שעה תייקר את המחיר ב100 שקלים. ישנה אפשרות כמובן לחייב בקצת פחות (למרות שזה לא חובה, וזו זכותך), אבל הינך צריכה להפנים שלשעת אימון יש ערך מסויים, ותוספת של חצי שעת אימון צריכה להיות מחושבת. *אגב, הזמן לא מחושב כנטו, אלא כמתי שהתחילה שעת האימון (גם אם הוא הוקדש למתיחות\שיחה\נשימות או כל דבר אחר) ועד מתי שאת מנופפת לשלום למתאמן. מקווה שעזרתי אורי

איך אני עושה את החשבון

אם המתאמן בא אלי הוא משלם מחיר מסויים ידוע מראש, אבל אם אני נוסע אליו הוא ישלם את מחיר האימון הידוע מראש + את "ביטול הזמן" + את הדלק לפי 2.5 שח לק"מ. כך יוצא שאם אני נוסע אליו האימון מתחיל מרגע שיצאתי מהבית ועד לרגע שאני חוזר אלי, לכן המתאמנים שלי מעדיפים לבוא אלי...., יוצא להם יותר זול (ככה עדיף גם לי, כי אני ממילא שונא לנסוע), כי זה יכול להכפיל את המחיר.

oridoron77

New member
"ביטול הזמן"

מה לגבי זמן שאתה מבלה בפקקים? הפקטור הזה בשונה מהקילומטראז' משתנה לאימון לאימון. האם גם המחיר?

אענה למרות שאני לא בפקקים....

התשובה הפשוטה - כן ! כי זה המחיר שמשלם מי שרוצה אותך אצלו בשעות שנוחות לו, את הפקקים הוא צריך לקחת בחשבון, אגב, יש כאלה שזה לא מזיז להם כי הם מכניסים את האימון על ההוצאות של העסק, אבל אנשים פרטיים שרוצים להתפנק - שישלמו. אני מצאתי שכשאנשים משלמים הרבה הם מחוייבים הרבה ואז הם גם משיגים תוצאות.

למעלה