חיוג W ו-P בטריאו 650

חיוג W ו-P בטריאו 650

איך עושים את זה? ניסיתי כמו שבפאלם וגם פה עמית הסביר אך זה לא עובד... אשמח לקבל הסבר ממישהו שזה עובד אצלו. תודה מראש...

TAKEphONE

New member
מאיפה אתה מנסה לחייג ?

ניתן לחייג רק מהחיוג המהיר. אלא אם אתה משתמש בתוכנות צד שלישי...

תוכנות צד שלישי?

אשמח לקבל דוגמאות. אני מגדיר את החיוג דרך החיוג המהיר אך משום מה זה לא עובד...

אני רוצה להגדיר את המספר הבא:

88800p9p001xxxxxxxxx במקום הxxx מספר טלפון. איך אני עושה את זה עם הטריאו?

zoti

New member
לא הצלחתי למצוא בעצמי אבל יש פיתרון

אתה יכול לעשות CONTACT חדש ובו להגדיר את המספר כולל אותיות. אח"כ תוכל לחייג אותו מהCONTACTS.

+++

ככה עושים זאת בתוכנה המובנית: כנס לאפליקצית הטלפון עבור למסך ה Favorites (חץ למטה) מצא תא פנוי ולחץ עליו וודא ש Type מוגדר Speed Dial בשדה Label תן שם (נגיד "טאקו לי") בשדה Number תן את המספר שאליו תרצה לחייג בלי התווים הנוספים בשדה Quick Key תן אות של מקש שבלחיצה ארוכה עליו יחוייג המספר (המלא)* לחץ More בשדה Extra digits שים את הספרות שאתה רוצה שיחויגו אחרי המספר המלא. אם תרצה המתנה (במקום P) שים את הסימן "," (פסיק). כל פסיק נותן המתנה של 2 שניות, תוכל לשים כמה ברצף. אם תרצה שהספרות הנוספות האלו (וההמתנות) יחויגו מיד אחרי שיחוייג המספר, סמן
ב Dial... Automatically. אם לא תסמן הם יחכו לפעולה ממך בשביל לחייג (כמו W). לחץ OK ושוב OK עכשיו יש לך חיוג מהיר למספר המלא. בכל פעם שתרצה לחייג אליו, העלה את מסך ה Favorites ולחץ על הכפתור שלו. אם נתת כפתור לחיוג מהיר (Quick Key) תוכל בלחיצה ארוכה על כפתור זה לחייג את המספר כשאתה באפליקציית הטלפון. אם יש לך את Butler תוכל להגדיר שהכפתור הזה יחייג את המספר גם מתוך כל אפליקציה אחרת.

למעלה