חיווי עוצמות הקול השתנה בצורה עצמונית בסמסונג A71

gadisam

Active member
עד לאחרונה, כאשר רציתי להגביר/להנמיך את עוצמת הקול בסמסונג A71 שלי (בעזרת הלחצן הצידי), הייתי מקבל על המסך חיווי של עוצמות הצלצול, מדיה, התראות וכו' כפי שמופיע בתמונה 1 המצ"ב. לאחרונה, פתאום זה השתנה ללא כל סיבה, ואני מקבל את החיווי כפי שמופיע בתמונה 2, ממש לא נוח.
לא מצאתי בהגדרות שום אופציה להחזיר את המצב לקדמותו.
מה הפתרון?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 234.1 · צפיות: 2
  • 2.jpg
    2.jpg
    1 MB · צפיות: 2

SHERME

Well-known member
עד לאחרונה, כאשר רציתי להגביר/להנמיך את עוצמת הקול בסמסונג A71 שלי (בעזרת הלחצן הצידי), הייתי מקבל על המסך חיווי של עוצמות הצלצול, מדיה, התראות וכו' כפי שמופיע בתמונה 1 המצ"ב. לאחרונה, פתאום זה השתנה ללא כל סיבה, ואני מקבל את החיווי כפי שמופיע בתמונה 2, ממש לא נוח.
מה הפתרון?
להקיש על הגדרות
להקיש על צלילים ורטט
להקיש על עוצמת הקול
להקיש על העזר בעוצמת הקול למדיה להכחיל את האייקון

נערך לאחרונה ב:

לוייםLEVIM

Well-known member
מה הפתרון?
בתמונה 2
להקיש על שלושת הנקודות למעלה
להקיש על מקשי הוולים ומיידית להקיש על שלושת הנקודות למעלה

gadisam

Active member
בתמונה 2
להקיש על שלושת הנקודות למעלה
להקיש על מקשי הוולים ומיידית להקיש על שלושת הנקודות למעלה
מצטער, זה לא עובד. הקשתי על 3 הנקודות למעלה, נפתחו 4 "סולמות" ווליום, לאחר הקשה על אחד מהם אין יותר "שלוש נקודות למעלה" ללחוץ עליהן. רצ"ב צילום מסך. לחיצה על המגן דוד שלמעלה משמאל אכן פותחת את תצוגת עוצמות הצלצול כפי שאני רוצה, אבל אני רוצה שהתצוגה הזאת תהיה ברירת המחדל, שתופיע ראשונה ולא אחרי 4 לחיצות.

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    3.jpg
    KB 952.3 · צפיות: 3
נערך לאחרונה ב:

לוייםLEVIM

Well-known member
מצטער, זה לא עובד. הקשתי על 3 הנקודות למעלה, נפתחו 4 "סולמות" ווליום, לאחר הקשה על אחד מהם אין יותר "שלוש נקודות למעלה" ללחוץ עליהן. רצ"ב צילום מסך. לחיצה על המגן דוד שלמעלה משמאל אכן פותחת את תצוגת עוצמות הצלצול כפי שאני רוצה, אבל אני רוצה שהתצוגה הזאת תהיה ברירת המחדל, שתופיע ראשונה ולא אחרי 4 לחיצות.
אין הרבה מה לעשות ככה זה היום בכל הטלפונים
מאז עדכון הממשק לONE UI 3.1 4.1
גם בשיאומי REALME VIVO OPPO ONEPLUS ASUS זה כך
מקישים על הווליום וישר על שלושת הנקודות ואצלך גם על האייקון פיליפס

נערך לאחרונה ב:
למעלה