חיוורת

talicnc

New member
חיוורת

שלום לכולן,
אני יודעת שאולי זה שיטחי, אבל למדתי לפחות על עצמי שהתחושה הטובה מגיעה גם ממראה חיצוני.
ובכן, אני מנסה להיראות כמו כל בחורה בגילי, ולובשת חצאיות או שמלות (בערב), אבל בכל זאת משהו שונה- אני שקופה מרוב לובן ומרגישה מאוד לא בנוח עם זה.
שוב אני יודעת שזה נשמע שיטחי, אבל לי באופן אישי מאוד חשוב כן להיראות כמו כולן.
אשמח להתייעץ איתכן, גם על הפן התפיסתי - האם גם לכן זה מפריע?
וגם על הפן המעשי- מישהי פעם ניסתה קרמים לשיזוף עצמי או שיזוף בהתזה או משהו אחר ויכולה לשתף? האם זו בכלל אופציה רלוונטית עבורנו?
תודה :)

gaia20

New member
עור לבן

קודם כל, חשוב לי לציין שהמשפט "אבל לי באופן אישי מאוד חשוב כן להיראות כמו כולן" מרמז על כך שאת חושבת שאת שקופת העור היחידה ולפיכך, נתפסת כעוף מוזר שאף אחד לא מבין. אז הרשי לי להרגיע אותך - מיליוני בנות ברחבי העולם הן בעלות עור כשלך, כולל אני, וזה לא משהו יוצא דופן.
שנית, בנוגע לשאלתך על הפן התפיסתי - אני מאוד אוהבת את העור שלי, הוא יפה, רך ולא פעם נאמר לי (ע"י אחרים...) - סקסי.
מלבד העובדה שאינני יכולה, כמו אנשים אחרים (בעלי עור לבן או שחום), להפקיר את עורי בידיה של השמש, אני לא חושבת שהעור שלי יוצא דופן במשהו.
נראה לי שדווקא בנקודה זו, זכינו.
אני חושבת שזה לא יהיה קשה לחפש בתמונות של גוגל תמונה של אדם שבילה את רוב זמנו בשמש ואת תזדעזעי לראות איך העור שלו נראה.
קחי את המגבלה הזאת, ותדעי שבזכותה העור שלך מודה לך.

זה כמובן עונה לך על השאלה לגבי הפן המעשי - התשובה היא לא מוחלט לגבי כל האופציות.
אגב, אני שמעתי שאחרי שיזוף בהתזה - אסור לצאת לשמש.......

talicnc

New member
מעודד

תודה רבה על המענה המעודד, והכתבה המדהימה.
האמת היא שלפני הלופוס היתה לי גם מודעות מאוד גבוהה לנזקי השמש והקפדתי לשמור על עצמי.
אני מניחה כי מדובר בעניין של שינוי תפיסתי, וזה כידוע, השינוי שהכי קשה לעשות...
שוב המון תודה על המענה

למעלה