חיוך

חיוך

קצתי בכתם האפור שבחייוך שלי. (מצ"ב) קראתי כי ניתן להדביק שכבה למטרות יופי יותר על שינייםן. מה זו הטכניקה הזאת? איזה חומר מדביקים והאם כל רופא שיניים (באיכות סבירה) עושה זאת? או כל רעיון אחר שלא יעשה נזקים לשן עצמה. היא בסדר גמור עכשו, למרות שהיא מלאה בסתימה. תודה.

חיוך ושיניים אפורות

האפרת השיניים (בד"כ אחוריות) נובעת מהשתקפות הסתימות האפורות (אמלגם) ומחדירת תוצרי קורוזיה שלהם אל תוך השן. יש להסיר את הסתימה הישנה ולבחון את מצב השן ומידת חדירת הצבע אל תוך חומר השן ואז להחליט על דרך הטיפול הרצויה ביותר. החל בהחלפת הסתימה בסתימה לבנה בצבע השן ועד לביצוע כתר לשן. - הכל לפי הממצאים שיתגלו לאחר הסרת הסתימה הישנה.

תודה.

על זאת אני יודעת. ואני לא רוצה לערער את השן, שעומדת מלאה בסתימה שנים רבות, ללא כל בעיה. אבל לאחרונה ראיתי מודעה בעיתון עם פרסום על איזה ציפוי חיצוני בלבד, שהזכיר לי ציפויי זהב על בניינים, כזה עלים עלים דקים דקים.וחשבתי שכאן מישהו יידע על כך. שוב תודה.

karina19

New member
גם אני שמעתי על הציפוי חיצוני.

מה אתה חושב על זה? איפו בארץ ניתן לבצע אתזה? אודה לתשובתך

דובר על ציפוי חיצוני למטרות יופי,

לכיסוי צבע לא הולם, וגם למטרת "סידור קוסמטי" של שיניים רחוקות זו מזו. מדובר בדפים דפים דקים, שמדביקים על השן, והאחד על השני, ככל שנדרש, בכדי להסתיר את הפגם (ללא כל פגיעה בשן עצמה ובמה שבתוכה, בהנחה שהיא יכולה להחזיק את הקונסטרוקציה החדשה). לצערי לא שמרתי את הכתבה.

למעלה