חיוכו של המוסקה אגדה שהייתה באמת

smadidi

New member
חיוכו של המוסקה אגדה שהייתה באמת

מוסקה אחד המאכלים החבבים עלי (במיוחד כי חמותי שתחיה אלרגית לחצילים
) 2 חצלים ארוכים פרוסים 500 גרם בקר טחון 500 גרם הודו +עוף טחון 1 בצל גדול קצוץ קטן צרור פטרוזליה קצוץ קטן תיבול מלח +פלפל שחור גרוס . ביצה 1 את החצלים ממלחים ושמים לנוח שיזיעו קצת בקערה שמים את הבשרים הבצל פטרוזליה ביצה תיבול מערבבים בידיים מכנסים למקרר לחצי שעה מנוחה בנתיים רוחצים את החצלים המומלחים ומנגבים אותם בצלחת שטוחה שמים בערך כוס קמח ובמחבת גדולה שמים רבע כוס שמן מתחילים במילוי סנדוויצים חצלים מתערובות הבשר מכנים קציצות לוקחים פרוסת חציל מנחים עליה קציצה ומכסים בפרוסת חצלים מעל את הסנוויץ מצפים בקמח ומנחים בצד לאחר שהכנו את כול הסנדווצים וגם קימחנו מנחים מחבת על האש לאחר שהשמן חם מתחלים לטגן קלות עד הזהבה את הסנדווצים רוטב עגבניות 3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות או עגבניות מרוסקות מקופסה 800 גרם 1 בצל קצוץ 3 שיני שום קצוץ 100 גרם רסקק עגבניות כוס מים 1 פילפל צלי מנוקה וקצוץ תיבול כורכום כמון מלח פלפל שחור (אפשר במקום כל התיבול להשתמש ב2 כפות חוויג מרק +2כפות א.מרק) בסיר רחב שוליים מטגנים את הבצל +השום עד הזהבה מוספים את הצילי והעגבניות מדללים את הרסק עגבניות במים ומוספים מבשלים עד רתיחה מוספים תיבול טעמים מתקנים תיבול ומכנסים פנימה את הסנדווצים שהכיננו מראש מכסים את הסיר מעברים לאש בנונית ל 30 דקות מגישם עם אורז לבן אפר לקשט בפטרוזליה קצוצה מעל יאללה נעשתי רעבה תבורכו סמדי
 

smadidi

New member
אתה מדבר עלי כול צהרים

אתה מרעיב אותי עם התמונות שלך מהלוג תודה יקירי
 

MAGIG

New member
רשעות טהורה, כמה יפה המוסקה שלך

סמדמדונת. מגי
 

smadidi

New member
אבל את את את

מתי נפגש כבר אוףףףףףףףףףףףף יום נפלא יפה שלי סמדי
 

smadidi

New member
תודה

בהלוג נהדר ווראן באפט אחד האנשים החכמים שיש
 

יוליקה

Member
מנהל
שאלה,

המוסקה לא צריכה להיות אפוייה בתנור? האם ניתן במקום הבישול להכין הכל כמו שכתבת להניח את סנביצ'י החצילים עם הרוטב בתבנית ולאפות בתנור?
 
למעלה