חיוכו של המוסקה אגדה שהייתה באמת
מוסקה אחד המאכלים החבבים עלי (במיוחד כי חמותי שתחיה אלרגית לחצילים
) 2 חצלים ארוכים פרוסים 500 גרם בקר טחון 500 גרם הודו +עוף טחון 1 בצל גדול קצוץ קטן צרור פטרוזליה קצוץ קטן תיבול מלח +פלפל שחור גרוס . ביצה 1 את החצלים ממלחים ושמים לנוח שיזיעו קצת בקערה שמים את הבשרים הבצל פטרוזליה ביצה תיבול מערבבים בידיים מכנסים למקרר לחצי שעה מנוחה בנתיים רוחצים את החצלים המומלחים ומנגבים אותם בצלחת שטוחה שמים בערך כוס קמח ובמחבת גדולה שמים רבע כוס שמן מתחילים במילוי סנדוויצים חצלים מתערובות הבשר מכנים קציצות לוקחים פרוסת חציל מנחים עליה קציצה ומכסים בפרוסת חצלים מעל את הסנוויץ מצפים בקמח ומנחים בצד לאחר שהכנו את כול הסנדווצים וגם קימחנו מנחים מחבת על האש לאחר שהשמן חם מתחלים לטגן קלות עד הזהבה את הסנדווצים רוטב עגבניות 3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות או עגבניות מרוסקות מקופסה 800 גרם 1 בצל קצוץ 3 שיני שום קצוץ 100 גרם רסקק עגבניות כוס מים 1 פילפל צלי מנוקה וקצוץ תיבול כורכום כמון מלח פלפל שחור (אפשר במקום כל התיבול להשתמש ב2 כפות חוויג מרק +2כפות א.מרק) בסיר רחב שוליים מטגנים את הבצל +השום עד הזהבה מוספים את הצילי והעגבניות מדללים את הרסק עגבניות במים ומוספים מבשלים עד רתיחה מוספים תיבול טעמים מתקנים תיבול ומכנסים פנימה את הסנדווצים שהכיננו מראש מכסים את הסיר מעברים לאש בנונית ל 30 דקות מגישם עם אורז לבן אפר לקשט בפטרוזליה קצוצה מעל יאללה נעשתי רעבה תבורכו סמדי
מוסקה אחד המאכלים החבבים עלי (במיוחד כי חמותי שתחיה אלרגית לחצילים