חיוכים של מוכרת בחנות שאני קונה בה קבוע

dory141

New member
חיוכים של מוכרת בחנות שאני קונה בה קבוע

לאחרונה אני נתקל במוכרת שמחייכת אליי חיוכים רחבים, במינימרקט שאני קונה וסמוך לאזור מגוריי. השאלה היא אם זה בגלל שהיא נחמדה באופן טבעי, או שיש לה כוונות. הבעיה שלי, היא שאני נפלתי בשבי של כל מיני חייכניות מקצועיות וסיימתי עם משוגעות. לנסות לבדוק את זה?

dory141

New member
"מפרט טכני"

בלונדינית (יסלחו לי כל הבלונידיניות, אני נמשך יותר לבעלות שער חום או שחור), 1.80 פלוס (גבוהה ממני), נראית סביר, לא :"יפה מדי" ומנקרת ראשים, על פניו מקווה שלא מעשנת ומתלבשת באמצע הסקלה שבין חווה אימנו לבת הרב. נשמעת גם חכמה יותר ממה שהיא מפגינה, כי סה"כ לא צריך דוקטורט כדי להיות קופאית במינימרקט.

ga26

Member
"המפרט הטכני" לא באמת משנה לשאלה המקורית שלך

(הרי זה לא שאם היית אומר שהיא לא בלונדינית אז התשובה שלי הייתה שונה)
מה שמשנה זה שיש לך מישהי שנראית מבחינתך סבבה (צריך לזכור שלעבודה בסופר היא לא באה כמו שהיא הייתה מגיעה לדייט) היא נחמדה ומחייכת אליך. יתכן שזה רק כי היא אמורה להיות נחמדה אבל ממה זה משנה? והאם זה שהיא מחייכת אליך זה מה שגורם לה להיות בסבירות גבוהה יותר משוגעת כהגדרתך?
לדעתי מי שלא מנסה לא נופל. זה שניסית ונפלת רק מראה כמה אתה חזק וכמה זה לא נורא. נסה שוב ובמקרה הגרוע זה יסתיים מהר ובמקרה הטוב יותר זכית בבת זוג לתקופה מסויימת - מה רע?

dory141

New member
שום דבר לא רע

אם היא כ"כ מצויינת כמו שאני מדמיין, זכיתי במליון דולר. השאלה היא, האם כוונותיה רציניות או שזו הולכת שולל קלאסית? ברור שזה היא מחייכת לא אומר שהיא משוגעת, אבל אולי היא מחייכת באופן מוגזם כי היא מכורה לחומר משכך כאבים? בכל מקרה, אעדכן אם תהיה התפתחות חיובית. תודה על הטיפים.

bluish raindrop

New member
חח משכך כאבים

לדעתי תנסה ואל תתעסק בכוונות שלה. בחורה יכולה הרבה פעמים להגיב בצורה לא רציונלית ולשלוח מסרים כפולים בהתחלה, לכן אם תעסוק יותר מדי בלהבין אם היא מחבבת אותך זה יכול לבלבל ולגרום לחוסר הבנה .הכי טוב להיצמד לאמת שלך ולמטרה שלך להכיר אותה.

ga26

Member
לגמרי מסכים.

(מצטער Elle992 על מה שאכתוב) אבל ההודעה של Elle992 על הפחד מלהחמיא לגברים ממחישה בדיוק את מה שאמרת עכשיו. הכי טוב להיות מכוון מטרה ולהבין שאם הצד השני מסרב זה בהרבה מאוד מקרים לא קשור בכלל אליך.

Elle992

New member
זה בסדר גמור, לכולנו דעות שונות

ולגיטימי שמה שאני מרגישה וחושבת לא יהיה תואם לכולם

אני גם חושבת שסך הכל זה תלוי סיטואציה, כשהחמאתי לאנשים
זה לא היה במצבים שהרגישו מתאימים ללהתחיל.

וגם, כמו שהגבתי לו - צריך לשים לב אם זה קורה תמיד, אם זה מכוון
ספציפית אליו ולא משהו כללי. יש אנשים שסתם תקוע להם חיוך רחב
רוב הזמן. זה סוג של רפלקס וזה קורה לי לפעמים כשאנשים מצחיקים אותי
או אנשים שאני אוהבת/מחבבת גורמים לי להרגיש טוב ועוד.

Elle992

New member
אני אומרת ששווה לנסות במידה

וזה קורה כל הזמן שאתה מבקר שם.
ושווה לשים לב אם זה קורה רק איתך או שהיא עושה את זה גם ללקוחות אחרים
ואז אולי זה פשוט רפלקס כזה שיש לה והיא לא שולטת בזה או שאמרו לה
לחייך ככה ללקוחות בכדי לתת תחושה טובה.

אם זה קורה רק איתך, יש סיכוי שאולי היא מנסה להיות נחמדה ולמשוך
את תשומת ליבך ועד שלא תנסה לברר - לא תדע

dory141

New member
היא לסבית ואני מעוניינת בסטרייטיות

זה מה שאני לפחות שמעתי ממנה (היא לחשה לי באוזן). אולי היא רצתה סתם להוריד אותי ממנה, אבל זה לא משנה. מבחינתי אמשיך הלאה...

למעלה