חיותה דימול וחסידה גרסוויל

חיותה דימול וחסידה גרסוויל../images/Emo156.gif

הראשונה זו ההיא עם הסעיפים והשנייה זו בעלת ההזיות שהיתה מציעה נישואים בכל הפורומים של כל הנבחרים...
בוקר טוב!!!

eilati27

New member
ללי לא נותר לי אלא לשאול...

מההההההההההההה????? בוקר טוב נשמה שלי!!! מה לעזעזל כתבת שם,ובאיזה הקשר... חחח.... הצלחת לבלבל אותי על הבוקר... אפרופו לבלבל כולי מושפעת מהאחיינית שלי.... "בלון גדול בלון קטן,בלון אדום,בלון לבן..." שיהיה בוקר מקסים לכולכן!

a d i d a s 2 1

New member
מגיע להם...

הקולגות הלכו להקיא... יש שם תגובות שקוראות להם להחתים את ג'קו... למען האמת אני כל כך מאושרת שהוא לא חתם שם, וזה לא מהיום!! אבל הכי חשוב זה שאייל הביא לנינט תחתונים..אוי אוי ואוי נוסף לשנה הבאה...

a d i d a s 2 1

New member
סחטין עליך לילה

כמה טוב שיש אחות אחת שזוכרת...אוהבתותך לילה טוב!!

a d i d a s 2 1

New member
כן, מי שלא מכירה אותם

לעולם לא תבין מה זה באמת שג'קו הוא רק התירוץ ... לילה טוב כי לא ישנתי דקה בלילה, ואני כבר מה זה מדברת שטויותתתתתתתת

חולית5

New member
ההם מקשת - קרועות מה... ../images/Emo5.gif

חופשי משוגעות .... מה שלומכן בנות יפות ? אז הולך לרדת גשם אה? טוב יש לי מלא עבודה ואתמול התבטלתי חופשי חופשי ... עשתה טוב טליטל שחברה בין השרשורים ההזויים ! דידוש' = לרגע לא חשבתי שהמצאת כאן את המילים עם האות ז' - כבר הייתי בסרט קשת אה? יש לי הרבה מאד פרצופים וכינויים , להתמסד אצלי זה רק בדבר אחד!אוהבת אותך
לילה= אין עלייך זיכרון של
זה הכי קרוב למחשב... אילתי= אוהבת אותך הכי בעולם ...
שלכן...המפוצלת

a d i d a s 2 1

New member
נו ודאי שלא המצאתי מילות ז

אל תשכחי שקבענו בקשת שזאת שנת ה-ז'.... לזה התכוונתי... אמרתי לך כבר , את בסדר, העולם דפוק... אני לא מצליחה לישון! איףףףףףף

a d i d a s 2 1

New member
את הסימפטומים אני מכירה מצוין

אבל בואי נגיד שלא לקחתי כלום, אז לא בגלל זה לא הצלחתי להרדם.... בסוף יגידו שאני מקועקעת סטלנית..וזה מפחיד!!

../images/Emo6.gif באמת? את זה פספסתי....

משוגעת לגמרי... וחיותה והסעיפים... היתה מביאה את הסעיף לרונה... היו זמנים..מה קרה זואי? אני מזהה לחלוחית בקצה העין.. חוליתי? לא ידעתי שאת גם שם?

לגמריי לחלוחית בקצה העין....

וחוליתי... היתה שם בשלל תחפושות.... איזה הזוי... איזה הזוי... זוכרות את השיר רומיאו וג'ולייט שרונה תרגמה ליידיש? איזו תקופה.... טוב אני חוזרת למחוזות הרצינות... ביושש לעת עתה

למעלה