חיות בית...

otomerico

New member
חיות בית...

אולי זוהי שאלה קצת פחות קונבנציונאלית אבל תהיתי אם יש רפואה משלימה לבעלי חיים, כלבים, חתולים ושאר חיות אלו גם הם חולים וגם להם בעיות שונות התרופות המוצעות להם היום באופן אוטומטי מבוססות על אנטיביוטיקה, אם ישנה דרך אחרת או פילוסופיה אלטרנטיבית - אשמח לשמוע ולדעת. תודה.

כמובן שייש דרך

היי אם הכלב שלך חולה אלי לציין שזה לא רק שהוא חולה אלה גם אתה חולןה במידה מסויימת שכן החיות מיצגות את רוח האדם בחיות כלומר אם הכלב בדיכאון או משהו כזה הוא בעצם לקח את אותו דיכאון שלך הוריד ממך והלביש אותו על עצמו עכשיו האם אפשר לטפל ? ברור שכן זה בדיוק כמו לטפל בבני אדם הרי כולנו סוג מסויים של חיות גם שהכלב שלי בן 18 וחצי עדיין חיי ועדיין מלמד אותי דברים על עצמי אך לפעמים הגוף שלו יותר חלש ממה שהוא רצה יש המון דרכים לדוגמא וותרינר אמר בגיל כזה אין מה לעשות אז חשבתי איך אני יכול לעזור לכלב שלי ואז ישר הבנתי כמו שאני מתעסק ברפואה אלטרנטיבית ככ אני צריך לתת לו טיפול אלטרנטיבי כלומר לתת לו את מה שאני נותן לאנשים אחרים באותה מידה כמו שאני לא לוקח תרופות ככה גם הכלב שלי לא לוקח יש שותפות אדירה יש אחדות בכל היקום הזה לדוגמא דבר מאוד אבל מאוד מומלץ זה לעשות צאקרות לכלב לכל בעלי חיים עובד גם מצויין על צמחים דרך אגב . בעצם כפי שאתה הולך למטפל אלטרנטיבי ומטפל בך אותו דבר בדיוק תן דגש חם מאוד לכלב שלך לבעל חיים שלך תעשה לו צאקרות תעשה לו מסאג אני יכול להגיד לך שרוב הבעלי חיים סובלים מבעיה של אדמה שזה יציבות חיבור לקרקע משפחה חברים קהילה מין אוכל וכו ובמיוחד כלב שהוא חייה מאוד גשמית בעלת חוש שיש מופת אם את לא יודע על צאקרות אתה יכול לקרוא באתר שלי במדור רוחניות רשום שם על צאקרות זה דבר שעובד ועוזר לרפא המון מחלות גם לבעלי חיים עוד דבר קטן מומלץ בחום לתת כל יום במקום הבונזו וכו לתת לכלב אורז זה עוזר לו למערכת הקיבה מאוד מומלץ והדבר הכי טוב כמו שאתה אוהב חופש ככה גם הכלב או כל בעל חיים אחר נסה להוציא אותו לטבע בלי רצועה בלי כלום אפילו בלי קולר מסויים זה מאוד יעזור לו ואז נסה את השיטה שלי של צאקרות אני אומר לך מנסיוני שלכלב שלי יש בעיות פרקים לפעמים אך אם אתה עוזר לו הוא עוזר לך וזה הבטחה כמו כל בעלי החיים וזה בגדול אשמח לתת לך עוד טיפים עם היית יודע ממה הוא סובל בדיוק ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש שלך עדי קצמן

בטח שיש..

יתרה מזאת, התגובה של כלבים לטיפול היא ההוכחה שהטיפול עובד, כי אצל בני אדם יכולה להיות הטבה פסיכולוגית.. אצל כלבים?

Talia E

New member
מבלי לומר

שטיפול הוליסטי אינו עובד (מבחינתי זו עובדה - על בשרי ועל אחרים, בעלי התנגדויות ככל שיהיו) - לא יכולתי שלא לומר: גם לבעלי חיים אחרים מבני אדם יש נפש! גם הם אוהבים, גם הם נעלבים, גם הם יגיבו היטב להתייחסות מסוג אחד ובצורה גרועה להתייחסות מסוג אחר... אם תלטפי כלב או חתול, בהחלט יתכן שזה יעזור לו להחלים מהר יותר (הטבה שמקורה פסיכולוגי...). ולכן "הוכחתך" מבחינתי משוללת בסיס מיסודה. יום טוב!

לא הבנת את הכוונה שלי

אם תסבירי לבן אדם מה קורה ותראי לו הוכחות על אחרים, יכול להיות שהמוח שלו יגרום לו להאמין בזה כל כך חזק, שההצלחה לא תאחר להגיע (בלי שום קשר לשאלה אם היא קיימת או לא). אצל בעל חיים לעומת זאת, לא ניתן לבצע "הנעה" להבנה פסיכולוגית עמוקה ולכן ההסבר. תאמיני לי, בתור אחת שחייתה עם 6 כלבים מינימום בדירת 3 חדרים ממוצעת, לא צריך להסביר לי כמה הם מבינים, חכמים ובעלי נפש רגישה.

Talia E

New member
OK - שמחה שטעיתי../images/Emo13.gif

וגם שמחה שכתבתי - אולי זה יפקח את עיניו של מישהו אחר.

יש הומאופטיה לחיות, במיוחד חתולים,

גם האורה סומא מציעה שמנים המשחררים אותם מטראומה של נטישה או פחדים וכן מבעיות במערכת העיכול, עור וכיו´ - לחיות בית כגון כלבים חתולים וסוסים. נדמה לי כי בטבע לייף קיים פורום על נושא זה, ראה קישור מצורף. ברכות לבביות, אסתיה

למעלה